X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Jutro mam sesje brzuszkowa <3
    Samopoczucie nie najlepsze. Ciagnie w kroczu, dzidzius momentami tak szaleje, ze wytrzymac z bolu nie moge, szczegolnie zebra i wlasnie krocze. Do tego straszne nerwy i niewyspanie bo do 2 nie moglam spac i czytalam ksiazke. Masakra.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny moja córka już od godziny spi były dzisiaj dzieci na urodzinach, dobrze ze maz ich pilnował bo bym nie wytrzymała 2 dnia krzyków.! pojechałam sobie do kina na hobbita :) 2,5 godz. spokoju a jak wróciłam to juz dzieci się rozchodzily! mi w pierwszej ciazy siara nie leciała a w tej raz to byłam w szoku! u nas tak wieje ze chyba bede bała się zasnać a mąż na noc do pracy pojechał. Ale dzis w tv seks w wielkim miescie! bede ogladac bo uwielbiam ten film

dorocia2324 lubi tę wiadomość

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola zawsze są lepsze i gorsze dni takie uroki macierzyństwa!

• karola88 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dynamiczna w przyszlym tygodniu ale nie wiem czy sie udalo bo em mowi ze niezadowolony. Za bardzo sie zestresowal i zle testy napisal. Nie wyobrazam sobie tego ale co, raz sie zyje :)

Mama hani troszke odsunelas sie od tego halasu i dobrze:) ja z Marysia dzisiaj bylam w figloraju na urodzinach psiapsiolki Mani. Troche wyszlam do ludzi i do znajomych ktorych od wrzesnia nie widzialam.
    Umalowalam sie, pazurki zrobilam, uczesalam i wygladalam nareszcie jak czlowiek :)

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no właśnie takie wyjścia pomagają :) ja paznokcie maluje nawet jak siedze w domu przynajmniej narazie nie wiem jak to będzie jak dziecko się urodzi! przeprowadzka nic strasznego ja sama tez bym sie wyprowadzil gdzies daleko byle by miec lepsza prace i kase

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama hani to fajnie, ze cora sie ubawila z dzieciaczkami a Ty sie troszke zrelaksowalas :) U nas takie wiatrzysko, ze 3 razy prad nam na chwile wylaczali i mam wrazenie ze zaraz dach wyrwie albo nie wiem co. Masakra.

Widzisz karola powinnas czesciej wychodzic do ludzi i zadbac o siebie choc wiadomo, ze przy dwojce to juz nie takie proste. A jak Marysia na siostre? Nie jest zazdrosna o nia?

Mi znow piersi zrobily sie bardziej wypelnione i wieksze. Moze produkcja mleczka powoli rusza ;) Generalnie przez to ze kiepsko sie czuje mam dosyc i spadam spac, moze usne.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • na_cik Ekspertka

Wysłany: 10 stycznia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!

Jeśli któraś planuje kupować Femaltiker to polecam popatrzeć w aptekach internetowych bo ja z odbiorem osobistym niedaleko siebie znalazłam za 22 zł a można i taniej :)

Zostało mi jedno pranie chyba dla małego i pościel poprasować a tak to już wszystko w tym tyg ogarnęłam. Właśnie robię ostatnie(chyba) zakupy w aptece a potem się spakować :D normalnie ekspresowo mi poszło ;)

Jeszcze muszę sobie przygotować koszule do spania w szpitalu bo pamiętam,że po porodzie to z poceniem to była masakra
    budziłam się cała mokra :/ i doprosić zmiany pościeli się nie mogłam wiec nie wiem czy Tym razem nie spakuję sobie koca i prześcieradła na zmianę :/ ehhh...

Zaczyna mi być już tak ciężko a Ty jeszcze może być tak,że i 6 tygodni trzeba będzie chodzić :( łeeeee....

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na_cik widzisz jak blyskawicznie wszystko ogarnelas, super :) No ja wiekszosc rzeczy aptecznych to wlasnie kupuje przez apteki internetowe i pozniej sobie odbieram, na prawde sporo zaoszczedzam.

Mi tez juz jest ciezko i kiepsko sie czuje ostatnio. Nie wyobrazam sobie tak sie czuc (albo i gorzej) do 40-42 tyg ciazy. Po 37 tyg chce rodzic...

Ja po sniadanku, musze ogarnac i szykuje sie bo na 13 sesja brzuszkowa :D

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • na_cik Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia! Fajnie Ci :) ja mam możliwość sesji ale nie wiem czy się dogadam z koleżanką więc nic nie wiemy.

Jutro jestem zapisana na jakieś pierdoły dla mam dzieci do lat 3 i bab w ciąży i nie wiem czy Tymek tam wytrzyma cały dzień. Może być ciężko. :/

Oj,coś nie mogę się dzisiaj zebrać z łóżka. :/ niemoc wielka mnie ogarnęła :P

f2wlclb1tn9vsryr.png
    relgqps6zkgkuc7f.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny ja sobie siedzę obiadek w piekarniku, maż cos szuka po szawkach chyba wczorajszego dnia. Ja tez leki zamawiam w aptece internetowej i jest zdecydowanie taniej, a wczoraj rozgladałam sie za butelkami peluchami jakims kocykiem rozkiem znalazlam wszytko na jedej aukcji na allegro musze zamówic i niech lezy

• mama hani Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cisza przez cały dzień ja cos w kiepskim humorze cos mnie brzuch boli i tak dziwnie twardnieje i nie moge się ułozyc

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na_cik zalezy co zaproponuja dzieciom. Jezeli wymysla cos fajnego to moze nie bedzie tak zle. Prosze o relacje jak bylo na tym spotkaniu bo jestem ciekawa co to takiego.

Mama hani najlepiej miec wszystko wczesniej bo tak na prawde nie wiadomo kiedy urodzimy a po co pozniej bez sensu sie stresowac i kupowac wszystko na ostatnia chwile. Wez nospe mi dzisiaj bardzo pomogla.

Sesja brzuszkowa wypadla bardzo fajnie. Jak dostane juz obrobione zdjecia to sie pochwale jakimis :) Pozniej moj P zabral nas z synkiem na obiad do baru i do tesciow pojechalismy, zeby Kubus pobawil sie z dziecmi. Teraz popijam zimna cole bo taka mialam straszna ochote, ze masakra.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2015, 23:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coś nie moge spac zeszłam do kuchni z kompem zeby nie budzic córki i męża! wyglądam przez okno a u nas tak pada snieg grad i deszcz na zmiane ze masakra juz jest biało i rano samochód bedzie trzeba odsniezac :/ pogoda super!

• karola88 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helo pozniej was doczytam a weszlam tylko na chwilke pochwalic sie ze u nas juz lepiej.

Od przedwczoraj kiedy to maz mnie zgwalcil ze tak moge to napisac jest juz lepiej. Chyba tego mi bylo trzeba :)
    Nie jarmie piersia chociaz leci z cyckow lecz nie na tyle zeby mala sie najadala. Odpuscilam sobie. Z emem jak juz pisalam jest lepiej, przytulalabym sie caly czas.

Zamowilam sobie diete u trenera personalnego (mojego znajomeko -kulturysty) i zabieram sie za siebie.

Wszechmiła, mama hani lubią tę wiadomość

• karola88 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia juz nie moge sie doczekac zdjec
    Mama hani ja tez mialam problem ze spaniem i z ulozeniem sie. Nic mi nie pomagalo oprocz rogala miedzy nogami i zimnego pokoju :p
    Nicik moze Tymcio bedzie sie super bawil

• mama hani Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny karola usmiałam się :) musisz teraz Ty zgwałcić męża że tak powiem :)!!!
    nie spałam do 2 w nocy a rano myslalam ze sie nie dobudze! odwiozłam córke do przedszkola i od razu się położyłam wstałam o 11.30! na obiad zjadłam makaron ze szpinakiem :) teraz zdało by sie coś porobic ale lenia mam!maz w pracy to i lepiej bo ostatnio tak mnie drażni ze patrzec na niego nie moge :/

• dynamiczna Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola bardzo się cieszę :-)

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• karola88 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To glupie bo tak narzekalam narzekalam a teraz powiedzmy jest ok.
    Mama hani ja go nie zgwalce bo jeszcze troche plamie i czuje sie nie komfortowo :(
    Niestety zal zostanie do konca zycia a czasu em nie cofnie ale tego do sexu nie potrzeba. Haha

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama hani ja tez mam problem ze snem i z ukladaniem sie na bokach w nocy niestety. Dobrze, ze moglas sie polozyc jak cora poszla do przedszkola. Moj P tez mnie czasem tak denerwuje, ze juz sil nie mam, ach te nasze hormony ciazowe...

Karola super wiesci!! Tak bardzo sie ciesze, ze u Was lepiej :) I tak trzymac dalej a kazdy sposob jest dobry ;) A jak Marysia na siostre? Nie jest zazdrosna?

Ja dzis przesadzilam, czasem ciaza odbiera mi resztki rozumu. Bylam odebrac swiadectwo w szkole i zapisac sie na jeszcze jeden rok do szkoly. Potem postanowilam zrobic zakupy na caly tydz, dodam ze bylam z mlodym. Chyba nie musze opisywac jak to wygladalo. Pelny wozek, ja nie mialam sily go juz pchac, brzusio zaczal twardniec i bolec, mlody jak to mlody - setki pytan. Myslalam, ze sie rozplacze na srodku sklepu. Do tego jeszcze w aucie ani piaty bieg nie chcial mi wejsc ani wsteczny. Do miesnego juz nie podjechalam bo mialam dosyc a poza tym jak bym pozniej wyjechala z parkingu jak tam przodem wjedziesz to tylem musisz wyjechac. I jestem bez obiadu dzis. Na szczescie jak przyjechalam to polozylismy sie z mlodym bo bym padla...

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mówiłam ostatnio mojemu m że zatłukła bym go tępym narzędziem bo tak mnie wkurza :/ karola nie martw się plamienia przejdą, a wiadomo że jak zrobił ci wczesniej jakoąs przykrość to tak ciężko nie pamiętać ale najważniejsze ze już jest lepiej. moja mała się myje :) jutro do przedszkola

‹‹ 150 151 152 153 154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ