Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Torba spakowana
Teraz mozna w spokoju czekac
Musze gore jeszcze ogarnac ale na razie opadlam z sil. W ogole glowa mnie dzis boli, nerwowa jestem i strasznie spiaca. Chyba jednak za wczesnie wstalam. Moze uda mi sie mlodego naklonic do snu to tez bym sie z checia przespala.na_cik, mama hani lubią tę wiadomość
-
Witajcie mamusie i przyszłe mamusie:). Jestem mamą małej Zuzi. W ciąży miałam pomysł stworzenia czegoś dla najmłodszych. Odkąd urodziła się moja córeczka wzięłam się ostro do roboty i udało się realizować zamierzony plan. Proszę odwiedźcie naszą stronę jeśli szukacie czegoś wyjątkowego dla swojego malucha i w przystępnej cenie. Serdecznie was zapraszam i trzymam kciuki za każdą z was aby poród przebiegł szybko, bezboleśnie i z pięknym happy endem, a za te które już mają swe maleństwa zdrowia i miłości:* oto nasza strona facebook.com/zuzulakids
-
Ja wlasnie popijam sobie herbatke na laktacje ktora kupilam. Wyciagnelam jedna torebke, zeby sprobowac i powiem szczerze ze wcale nie jest zla. Na razie wiecej nie bede kupowala. Po porodzie jak cos to wyprobuje ten fematiker
A swoja droga to ciekawe kiedy mi siara zacznie leciec bo na razie cisza i juz od pewnego czasu piersi troche zmalaly a na poczatku ciazy to niezle mi je wysadzilo. Z synkiem juz mialam wycieki. A jak to jest/bylo u Was? -
Helo.
Femaltiker jest jak dla mnie za drogi dlatego kupilam herbatke z herbapolu. Jest smaczna i pomaga.
Co do siary w 1 ciazy to jej wogole nie mialam a teraz lecialo mi od 16 tc po nacisnieciuMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
A ja nie sciskam sobie piersi ani sutkow bo boje sie zeby skurczy nie wywolac. Poczekam z takimi czynnosciami moze do 37 tyg, wtedy ciaza donoszona i nie ma strachu.
A powiem Wam, ze kiepsko sie ostatnio czuje. Wszystko w dole mnie boli, picuchna, podbrzusze, zebra, ciagle latam sikac dzisiaj i w ogole.