Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo!
Zmotywowałam się w końcu!suszy jedna partia ubranek,druga w pralce,a partię pieluch tetrowych nawet uprasowałam
Jeszcze do uprania jedna partia ubranek, pościel,kocyk i pokrowiec z materacapotem poprasować,popakować wszystko i jestem gotowa! Yeah!!
czyli jeszcze więcej jak mniej
Karola! Trzymam za Ciebie mocno kciuki! Sama mialam problemy po porodzie i boję się,że teraz może być gorzej
Dorocia a Ty jak tam? Jak Kubuś? On pewnie bardziej rozumie,że będą zmiany,co? Bo ten mój to w ogóle nie ogarnia chyba tematu! Jak pytam gdzie jest dzidziuś to potrafi pokazać,że u męża w brzuchu...ja wiem,że szczupak z Niego nie jest no ale nie żeby od razu dzidziuś.mama hani, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
gratuluje nacik! moja mała dzisiaj poszła do przedszkola jutro ma urodziny już przygotowałam cukierki dla dzieci i lizaki. musze jeszcze zropbic torta bo jutro przychodzi już czesc gości a pozostali w sobote. oj będzie gwar!
a i się dzisiaj zmotywowałam posprzatałam poodkurzalam i rozebrałam hoinke:) mąż dzisiaj na strychu ma klaść elektryke! W KOŃCU zaczyna!!!na_cik, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Widze ze przygotowania pelna para.
Dobrze dobrze bo ten czas zapierdziela az milo
Moja Olcia chyba zrozumiala powage sytuacji tej nocy bo nie plakala jak co wieczor i jak zawsze o 24 zasypiala tak dzisiaj o 21.30 i spala do 1 pozniej slyszalam ze sie kreci o 3 i 5 wiec na spiocha butla i dalej spanie. A pozniej po 5 miala przerwe do 7 i polozylam ja do lozeczka, puscilam karuzele i zasnela sama co sie nie zdarzylo jesze. Ehh a myslalam ze bedzie ciezko. Dzisiaj tez jak narazie jest spokojna, lezy w lozeczku i sie rozglada a ja mam czas dla starszaka.
Jakby wszystkie nocki i dni tak wygladaly to dam rade.
A jeszcze snilo mi sie ze bylam w ciazy z 3 dzieckiem hahaha co za durnota.Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Karola bedzie coraz lepiej!!
Mama hani to fajnie, ze maz ruszyl z remontem. Impreza urodzinowa, to bedzie sie dzialo. Dasz rade
Na_cik widzisz jak ladnie ruszylas z przygotowaniami, lada moment i wszystko bedziesz miala gotowe
Dziewczyny jak sie czujecie? Kiedy macie wizyty u ginow i kiedy USG?
A ja dzis bylam u gina. Ogolnie wszystko jest dobrze. 12kg na plusie. Od wczoraj mnie ciagnie podbrzusze i boli tam na dole, ze tak powiem pipcia. No i wczoraj sie troche przestraszylam i najpozniej jutro pakuje torbe. Dzis dokupilam co moglam. W kazdym razie gin stwierdzil, ze do terminu raczej nie dotrzymam i ze dlugo juz nie bede czekac. Zrobil wymaz czy cos takiego na paciorkowca i dal mi jeszcze badania. Wizyta teraz dopiero na 2.02 a na 22.01 ostatnie USG, zeby zobaczyc co u dzidziusia slychac. -
Nie no nic nie mowil, ze do 37 tyg nie dotrwam. Generalnie nie powiedzial nic o szyjce i o rozwarciu ani o tym zeby sie szczegolnie oszczedzac. Po prostu powiedzial, ze wszystko jest w porzadku i ze wedlug niego nie dotrwam do terminu porodu. Moj plan to odpoczywac ile sie da do 37 tyg, czyli 2 tyg a pozniej wypychanie malucha z brzucha. Nie moge sie doczekac USG, mam nadzieje, ze dzidzius prawidlowo jest ulozony. Od 2 dni jestem taka spiaca i zmeczona, ze masakra. Wczoraj caly dzien przelezalam.
-
Dorocia ja tez mialam niedotrzymac do terminu i nie jeden lekarz mi to mowil wiele razy
a o porod tzn o wywolanie sie uprosilam bo lekarze chcieli pozniej
Mama hani ja nie kupowalam ani przy pierwszym ami przy 2 dziecku. Tez uwazam ze to zbedny wydatekMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Karola ale ja wiem doskonale, ze tak pieknie wcale nie musi byc, ze urodze przed terminem. Najgozej sie obawiam pojscia do tego zapyzialego szpitala, zbednego lezenia nie wiadomo ile i czekania na porod. A kto sie moim synkiem zajmie, moj P musi pracowac przeciez. Z synkiem 2 tyg z przerwami lezalam w szpitalu, nie wyobrazam sobie teraz takiej sytuacji, chyba zwariuje. Dlatego blagam o to zeby urodzic troche wczesniej, zeby nie musiec tam tyle lezec.
Mama hani no dokladnie te rzeczy troche kosztuja a moim zdaniem nie sa niezbedne. -
Dorocia leci leci mój szkrab ma już miesiąc i trzy dni. Rośnie jak na drożdżach, mam wrażenie że codziennie jest większy. Jest straszną przylepą. Lubi się nosić, a jego ulubione miejsce do spania to moja lub ema klatka piersiowa. Ogólnie jest super,przysypia nocki budzi się tylko do karmienia.
Kas się coś dawno nie odbywała. Ciekawe jak jej malutka.
Dorocia a torba spakowana?mama hani, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
dorocia dasz rade 2 tygonie szybko miną! ja też w pierwszej ciązy od 8 miesiaca lezałam i lekarz starzszył że nie dotrzymam a mała urodziła się 2 tyg. przed terminem co prawda byla malutka bo tylko 2690 ale pózniej ładnie rosla i przybierała! zreszta lekaż też teraz powiedział ze dziecko jest dość małe!widocznie taki urok moich dzieci
-
Torba bedzie dzis pakowana i mysle, ze zaraz sie za to zabiore. Dziewczyny po 37 tyg moge rodzic
Moj synek mial 3690g jak sie urodzil. Teraz gin mowil, ze mamy bardzo wymiarowe dziecko czyli powinno sie urodzic nie za male i nie za duze. Zobaczymy co nam powie USG 22.01.
Dynamiczna dzieci szybko rosna, szczegolnie takie malenstwa. Fajnie, ze Wojtus jest taki grzeczny i spokojny. Wszedzie dobrze ale u rodzicow najlepiej
No kas gdzies nam zniknela, moze tak zajeta obowiazkami. Mam nadzieje, ze wszystko w porzadku i ze sie wkrotce odezwie.
No i aga moglaby dac znac co u niej.