Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny
Dorcia trzymam mocno kciuki:),kochana za niedługo zobaczysz juz swojego maluszka
Anastazjaaa ja nie kupiłam tego testu.Ja też jestem bardzo senna ,nic mi się nie chcę. Mdłości się nasilają bóle głowy także, ogólnie szkoda gadać.
Mamo hani to teraz będziesz musiała dużo wypoczywać,trzymam kciuki.
Na_cik to super że wszystko u was dobrze ,że Tymek zachwycony bratem .
Pozdrawiam i życzę miłego dnie -
Dorcia trzymam kciuki
Ana gratuluje
U nas juz powiedzmy ok. Wczoraj bylismy na sorze z Ola mamy niestety nawrot choroby ale na szczescie juz poraz kolejny szpital nam nie grozi. Damy rade bo ile mozna w tym szpitalu lezec.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Hej kochane, mało tu zaglądam ale czuje się fatalnie... Kiedy ten drugi trymestr?
Dorocia trzymam kciuki
Beata nie kupuj tego testu, wyszedł mi taki kolor ze nie wiedziałam czy to bardziej róż czy niebieski a zanim przyszedł z pracy mój mąż to już nic nie było widać
Karola dziękuję
Mama hani jak się dziś czujecie -
a nawet dobrze biire nospe magnez kwas foliowy i luteline na noc dopochwowo brzuch jeszcze twardnieje ale staram sie jak najwiecej wypoczywac nic nie dzwigac i nie denerwowac sie tym wszytkim za bardzo
anastazja pracujesz gdzieś?jestes na zwolnieniu 2 trymestr wkoncu nadejdzie -
Mamo Hani, odpoczywaj i jak tylko coś Cię niepokoi, to dzwoń do gina, albo jedź do szpitala sprawdzać. Ja rok temu urodziłam synka w 25tc... To naprawdę znacznie za wcześnie!!! Fajnie, że Malutka spora i ładnie się rozwija, ale niech jeszcze spokojnie siedzi w brzuszku.
Leż jak najwięcej i absolutnie nic nie dźwigaj...
Powodzenia! ... chyba się mocno przejęłam, będę śledzić co z Wami i mam nadzieję, że spokojnie doczekacie do końca ciąży!mama hani lubi tę wiadomość
"Zamienię pustynię na pojezierze,
a wyschniętą ziemię na wodotryski." Iz 41,18
-
W nocy kilka skurczy. Teraz tez sa, jeszcze nie takie silne i nieregularne ale coraz bardziej odczuwalne. Mam nadzieje, ze sie rozkreci. Czekam na obchod i po nim pewnie podlacza kroplowke z oxy. No i ciekawe jak moja szyjka. Jestem wykapa i gotowa tylko bardzo glodna bo nie moge nic jesc. Trzymajcie mocno kciuki i dam znac jak cos bede wiedziala.
Kasandra, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
mama hani wrote:anastazja pracujesz gdzieś?jestes na zwolnieniu 2 trymestr wkoncu nadejdzie
Moja polozna prowadząca ciążę stwierdziła że spokojnie mogę pracować bo nie ma zagrozenia. A w związku ze jak nie chodzę do pracy to nie mam płacone (nie ważne czy to choroba, ciąża, czy urlop) wiec chce pracować jak najdłużej.
Mam w planach do czerwca ale na koniec kwietnia chce zmniejszyć ilość godzin. -
ana a czy starata poprzedniej ciązy nie jest już zagrożeniem? troche dziwne to
dorocia czekamy na wiesci
ja czytam książke 50 twarzy greya byłam wczoraj w kinie na tym filmie myslałąm ze bedzie lepszy ale w sumie warto obejrzec a teraz z ciekawosci czytam ksiązke -
Mama hani tu trochę inaczej podchodzą do ciąży, większość kobiet pracuje aż do rozwiązania.
Ja przy moim kontrakcie mogę sama zdecydować kiedy zakończyć prace, ale w związku ze na zwolnieniu nie będę miała pensji chce jeszcze popracować. Jak coś się będzie działo to przerwę od razu. -
Wczoraj o 21.05 po dlugiej i wyczerpujacej walce o porod SN, przez CC przyszedl na swiat Natan. Wazy 5500g, dlugosc 57cm. O 8-9 pionizacja. W wolnej chwili wszystko opisze. Wszystko mnie boli.
paula1, Beata83, dynamiczna, Wszechmiła, Gianna, pasia27 lubią tę wiadomość