Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam dziewczyny do Was pytanie czy Was też dopada taki głód jak mnie ? Odkąd zaczął się drugi trymestr i ustąpiły mdłości cały czas bym jadła jest przerażona bo w takim rozwoju sytuacji to przytyję chyba ze 30 kilo
Kasandra lubi tę wiadomość
-
dynamiczna wrote:Mam dziewczyny do Was pytanie czy Was też dopada taki głód jak mnie ? Odkąd zaczął się drugi trymestr i ustąpiły mdłości cały czas bym jadła jest przerażona bo w takim rozwoju sytuacji to przytyję chyba ze 30 kilo
Kochana ja zjem śniadanie, a 20 minut potem już coś muszę zjeść zawsze dobre są w takiej sytuacji jabłka, banany, koktajl z truskawek, ja kupiłam też bakalie, ale nie zawsze się tak da
czasem nie ma siły i trzeba zjeść konkret -
kas ja tez bym jadla caly czas. jedynie odppczynek bym robila w nocy :p
kas bardzo duzo jest na grudniuwkach dziewczyn i jak kazda pisze to tam robi sie misz masz kazda pisze i nie nadrabia sie tego. ja sobie czasem podczytuje a jak siedze w domu i nikt nie odpisuje tutaj czy na innym forum na ktorym tez pisze to pisze na grudniowkach. tez mi jest tam dziwnie ale zawsze mozna sie wygadac :p. ja wole siedziec sobie na watku lodz bo ja jestem z lodzi i tak jakos lepiej ale tam cienko z rozmowa bo malo tam dziewczyny sie udzielajaMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
aga ja nie odczulam tam czegos takiego jak piszesz ale to twoje zdanie. ja tez nie czuje sie tam super chociaz jak mam chwilke to podczytam czy troche popisze natomiast nie spinam sie w domu zeby jak najszybciej dopasc neta i czytac kto gdzie z kim i po coMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
aga wiem ze to nie chodzi o mnie :p ja w cale nie jestem zzyta z nimi najpierw jak wchodze na forum to wchodze tutaj pozniej lodz a na koncu na grudniowki. czesto tak jest ze wejde tam przeczytam strone lub dwie to nawet nie odpisuje
anka gratuluje super wiesci i gratuluje synka. z jednej strony zazdroszcze ale z drugiej lepiej bedzie 2 coreczka. zreszta niewazne. wazne ze wogole sie udalo i i ze ciaza sie zdrowo rozwijaanka_a lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
ja też zawsze zaglądam najpierw tutaj, a potem zazwyczaj na tym kończę
gratuluję Synka ja mam parkę w domu i jest super Synek też młodszy bawią się razem naprawdę świetnie, a Córcia bardzo kocha Braciszka Córcia powiedziała nawet, że teraz też mógłby być Braciszekanka_a lubi tę wiadomość
-
hej dziewczynki! Dołączam do was.Jestem mamą 2 córek i 2 anielskich chłopców.Spodziewam się teraz 5 dzieciatka i jest mi obojętne co będzie aby było zdrowe i,żebym tym razem szczęsliwie doczekała się porodu. Pozdrawiam was serdecznie
-
karola88 wrote:kasandra a teraz juz wiesz jaka przewaga bedzie? moze pisalas ale niepamietam
Kochana my nie chcemy znać płci jak zawsze dowiemy się przy porodzie jesteśmy wtedy zawsze razem, więc dowiemy się jednocześnie
także w grudniu i Wy się dowiecieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 21:28
anka_a lubi tę wiadomość
-
maja35 wrote:hej dziewczynki! Dołączam do was.Jestem mamą 2 córek i 2 anielskich chłopców.Spodziewam się teraz 5 dzieciatka i jest mi obojętne co będzie aby było zdrowe i,żebym tym razem szczęsliwie doczekała się porodu. Pozdrawiam was serdecznie
musi być Kochana dobrze trzymam kciuki a na pewno wszystkie dotrwamy do terminówWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2014, 22:21
-
oj 5 malenstwo ale dzieciaczki juz madz duuuuze wiec bedziesz miala w nich wsparcie i pomoc. gratuluje i witamy
kasandra czemu nie chcecie wiedziec? ja umieram z ciekawosci, niby ma byc kobitka ale zobaczymy na nadtepnym usg
moja sasiadka tez jest w ciazy 2 tyg wiecej niz ja i do tej pory byla kobitka a tersz byla na usg i gin powiedzial zr facet na 100 % nawet zrobil im zdjecie jajekMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm