Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
wiem wiem, że to nie tylko to moja koleżanka chodziła i wiem na czym to polega
ja broń boże nie odradzam
ja tylko myślę, że często teoria porodu rozmija się z rzeczywistością, ale ja wkoło miałam raczej porody problematyczne, i chyba tylko ja jedna z grona miałam jeden poród raz dwa i to piszę tylko do części szkoły rodzenia, która dotyczy porodu
ja nie chodziłam na szkołę rodzenia i tyle ale tak jak mówię jak ktoś czuje, że potrzebuje, że jakieś tematy go ciekawią i nie wie co i jak to czemu nie
felice a jak u Ciebie? bez zmian narazie ? -
A dziękuję Kasandra, na razie ok w poniedziałek był lekki krwotok, już mnie szykowali na cięcie, ale sytuacja została opanowana. Teraz pojawiły się skurcze, ale dostaję magnez w kroplówce i mijają. Generalnie wczoraj na usg mała ważyła już 2640g, a że jest po sterydach na płuca, to w sumie może już wychodzić i będzie ok. Czekamhttp://szogunowmatka.blogspot.com/
-
ja urodziłam na początku samym 37 tygodnia, ważył 2900 i 51 cm także tak byłoby super po tygodniu wyszliśmy ze szpitala przez żółtaczkę (ale u nas żółtaczka to norma ) grupa krwi po tatusiu i się wtedy dłużej trzyma
trzymam kciuki, żeby poczekała jeszcze jak najdłużej ja myślę, że teraz każdy dzień jest in plus dla WasFeliceGatto lubi tę wiadomość
-
Ja urodziłam na przełomie 38/39 tc i Młody miał 50 cm i ważył 3050g. Też dostałam sterydy na płucka, bo w 30 tc prawie zaczął się poród.
Zaciska, teraz każdy dzień ważny:)FeliceGatto lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Witam w ten piękny sobotni dzionek, wpadłam na chwilę ale widzę że wszystkie korzystają z pięknego słoneczka Ja mam dzisiaj bardzo dużo energii i ciągle coś robię Dziś dzień upływa pod hasłem truskawki, zrobiłam już kompot upiekłam ciasto oczywiście wszystko z truskawkami oj jak chciałabym się tak czuć codziennie
Ja moich urodziłam w terminie i jeden ważył 4050g i miał 59cm a drugi 3850 i 58 cm no cóż taka moja uroda do rodzenia dużych dzieciFeliceGatto, Eve lubią tę wiadomość
-
witajcie drogie mamusie:)
ja dzis posiedzialam sobie na dzialce, zrobilam grila i cgyba sobie brzuchol troche spieklam bo mnie szczypie ale mialam zasloniety wiec niewiem dlaczegoFeliceGatto lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
No to kas powaliłaś mnie na łopatki
Ja wizytę mam 25 czerwca i coś mi się wydaje że L4 idzie dużymi krokami bo boli mnie lewy pośladek ( rwa kulszowa) i nie mogę na nogę stanąć jak za długo przy maszynie posiedzę ale jeszcze do początku lipca muszę wytrzymać
Dziś kolejny piękny dzień i słoneczko za oknem Dużo energii i dobre samopoczucie na reszcie -
Ja na szczęście mam tak usytuowane mieszkanie że mam w nim chłodno jeszcze na razie , wczoraj wychodziłam na balkon bo w domu było mi za chłodno Staram się zatem wychodzić z domu rano i wieczorem a w południe siedzę w domku i się chłodzę
-
ja jutro zaczynam 16 tydzień wczoraj mi się wydawało, że 2 razy poczułam maluszka a za tydzień i 1 dzień USG hurrrra
a w poniedziałek zespół Córci ma występ, więc też nie mogę się doczekać
u nas w domu zimno jest w upały, więc super aż stopy marzną