Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
niesppdzianek ja to.samo. pogoda u nas taka szaro buro i ponuro pojechalam najpierw z Marysia do szpitala a pozniej do mamy. tam dziewczyny sie bawily a ja sie przespalamMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
dzień dobry u nas narazie też szaro buro
no ja się schizować zaczynam troszkę niczym aga wmawiam sobie, że wszystko jest ok, bo przecież czemu miało by być źle jak Dzidziuś ostatnik szalał jak żaden do tej pory będzie wszystko ok, a ja czekam na wizytę w środę co by sobie pooglądać już nie.mogę się doczekać
idę jeść śniadanko, bo Synuś już wstał -
kasandra i pewnie tak bedzie. widzialam na grudniowkach zdjecie ktorejs z dziewczyn jak malenstwo sie modlilo. powiem szczerze ze nigdy czegos takiego nie widzialam jak dziecko w brzuchu kleczy i ma raczki zlozone do modlitwy. jak bym nie widziala to chyba bym nie uwierzyla u ciebie kochana pewnie maluch bedzie tanczyl :p
Kasandra lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
ja z pierwszej ciąży mam piekne zdjęcia, a z drugiej ciąży mam zdjęcie jak Synuś trzyma rękę przy głowie tak jak ten pomnik mysliciela piękne są te nasze Dzieciaczki niech robią co chcą, ale ważne żeby zdrowo rosły na moim poprzednim usg Dzidziuś obrócił się calkowicie przodem do mnie tak jakby chciał mi popatrzeć twarzą w twarz i choć już tyle USG mam za sobą we wszystkich ciążach to pierwszy raz widziałam coś takiego
-
nam Marysia na kazdym usg pokaxywala co ma miedzy nozkami :p a pozniej lapala rozne pozy. np pieknie naprezony biceps, cala raczke i stopke pozniej jak mialam 4d robione to cos chyba spiewala albo gadala drapala sie po glowce a na koniec nam pomachala raczka. mam nagrane na plytce
kasandra masz racje i w 100% popieram, niech te nasze kurdupelki w brzuszku robia co chca ale niech rosna zdrowoMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Dorota się biedna katuje, a to już chyba oczywista oczywistość
Wizyta po południu, mam nadzieję, że będzie ok, choć stres jest.
Wczoraj mężol zabrał mnie do happymum. Okupiłam się, wyglądam jak człowiek A było jeszcze -20% z kuponem avanti, więc na takie duże zakupy w sam raz -
super ja mam po ostatniej ciąży troszkę ciuchów a i tak dokupiłam parę bluzeczek
dorocia nawet jakby teraz test zrobiła to i tak już będzie krechaz bo tyle dni spóźnienia i wysoka tempka to ja bym już nie wytrzymała do jutra rana ja robiłam test w 11dpo, a ona ma już sporo po terminie miesiączki
a za wizytr zaciskam kciuki i nic się nie martw Dzidzia da pokaz MamusiWiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2014, 10:58