Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas wszystko ok, czasu na wszystko brak dlatego mało piszę, ale zwolnie już od 1 lipca jak wskocze na L4:)
Dzidzia wydaje mi się, że ma się dobrze, bo fika sobie ostro. Za tydzień idziemy na połówkowe także mam nadzieję, że też będzie wszystko ok.
Dorotka, witaj!!👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Dynamiczna no dzis zrobilam drugi test i wyszly piekne 2 tlusciutkie kreseczki Euforia jest. Dzis sprzatajac pokoj co chwila zagladalam do szafki i patrzylam na test i cieszylam sie sama do siebie Synkowi powiedzielismy ale na razie nie pokazywalam mu, ze w brzuszku jest dzidzia bo rodzina sie dopiero w sobote dowie na grilu i by mnie mogl sprzedac Mojemu wczoraj rano dalam karteczke napisana przeze mnie od dzidziusia i test, a na sobote dla rodziny bedzie tort z motywem dzieciecym, wiec mysle, ze szybko sie zorientuja
Eve, anka_a lubią tę wiadomość
-
cieszę się dorocia
lekarka właśnie nie przepisała żadnej maści... tylko mamy ją obmywać nadmanganianem potasu i leki dostaje jakiś antybiotyk chyba bo co 6 godzin ma dostawać m był z nią a on tam zawsze potrafi o wszystko zadbać ale nie wiem co z tym smarowaniem.... -
Ja mlodego mylam w tym srodku co Ty dostalas, pozniej smarowalam takim czyms bialym kazda kropke i tez mu cos podawalam doustnie. A pozniej jak juz mu przeszlo to na te krostki ktore zadrapal smarowalam alantan plus o ile dobrze pamietam ( musialabym sprawdzic ) i zadnej blizny nie ma.
Kasandra lubi tę wiadomość
-
ja też mam jakąś maść na wypadek krostek na twarzy i we włosach, a na rozdrapane mamy psikać octeniseptem zobaczymu jak się będzie rozwijać, dzisiaj się zaczęła dopiero wysypywać, ale sporo jej tego wyskoczyło jak na parę godzin, ale gorączki wysokiej narazie na ma
dorocia a jak. się dzisiaj czujesz?