Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze ale się ciesze że kolejnej z nas się udało teraz zaczekamy aż Dorocia się odważy tu do nas zaglądnąć
Aga ty łobuzie stresować kobietki w ciąży wrr
Kas trzymam kciuki za jutro
My czujemy się dobrze maluszek coraz częściej się poruszaKasandra lubi tę wiadomość
-
Jestem przeszczęśliwa
Maluch absolutnie ok. Byliśmy na dodatkowym dokładnym badaniu na lepszym sprzęcie u innego lekarza i maluszek absolutnie zdrowy. Prawidłowa budowa kończyn, kręgosłupa, zarysy czaszki, narządy jamy brzusznej, serce czterojamowe, jamy symetryczne, serce bez wady, rytm serca miarowy.
Mam zdjęcia 3d, filmiki. Odetchnęłam z ulgą. Serio.
Do tego coś dyndało między nogami, ale nie ma pewności co do płci.
Uffff ....
Kas dziś kciuki za Ciebie
Kasandra, anka_a lubią tę wiadomość
-
super Aga cieszę się strasznie
ja zaczynam świrować przed jutrzejszą wizytą od paru dni nie czułam kopniaczków do tej pory przez parę dni czułam je codziennie ehhhhh.... pewnie się Dzidzia przeniosła w inny zakątek, a ruchy teraz to i tak rzadkość, ale myślałam, że będzie już coraz cześciej czuć, a tutaj cisza.... martwię się
byle do jutra...
wczoraj był występ mojej Córci masakra jak pięknie wyglądała i jak tańczyła i jaka śliczna w tych kostiumach oj ja chcę jeszcze raz
jutro idziemy do kina na rio2
dynamiczna dobrze, że super u Ciebie
ja czekam na jutro i już będę spokojniejsza -
aga gratuluje kochana
kas juz dzis trzymam kciuki
ja dopiero wizytuje 26 chyba:P ale na nfz bez usg napewno a 8 lipca u mojej prywatnie to juz z usg
dziewczyny was sie jeszcze chyba nie pytalam od wczoraj zauwazylam ze z sutkow leci mi siara, malo bo malo ale jest, troszke za wczesnie nie?
w 1 ciazy mialam pare dni przed porodemMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
możliwe, że ja też panikuję jeszcze więcej niż w obydwu ciążach naraz jutro idziemy do kina do południa, a potem ja zobaczę jeszcze swoj filmik
dzisiaj boli mnie głowa chyba wezmę paracetamol jedna tabletka chyba nie zaszkodzi co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 13:34
-
kas czysty paracetamol mozna. jakis apap albo cos takiego. ja juz pisalam do swojej gi i powiedziala zwby sie nie marrwic i nie sciskac sutkow bo moze to wywolas skurcze macicy. mam nadzieje ze wiecej nie bedzie teraz lecialo bo nie zamierzam nic do stanika wkladac
Kasandra lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Szanowne Ciocie!
Jako, że jesteśmy już w domu, wpadamy z oficjalną wizytą
10 czerwca, w 34 tygodniu ciąży, za pomocą CC na świat przyszła Małgorzata Ewa
Z wagą 2790 gr, 49 cm długości, 10 pkt w skali Apgar.
Na dzień dobry powiedziała, co myśli o tym świecie.....
ale potem poznała tatę...
brata...
i teraz już wszystko jest ok
Pozdrawiamy i ściskamy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2014, 17:02
Kasandra, Niespodzianek:), aga.just, Eve, Bogusiar80, anka_a lubią tę wiadomość
http://szogunowmatka.blogspot.com/ -
Ja tam się czuję fantastycznie dzisiaj zdjeli mi szwy i śmigam, jak przed cc (no może jeszcze nie tak zgrabnie ). Sprzątam, gotuję i ogarniam roślinki na balkonie Nie było mnie równo miesiąc, ale dom się (o dziwo) nie zawalił. Wszystko jest ok, nie ma się czego bać. Poza samym cc, jest dużo lepiej niż po pierwszym porodziehttp://szogunowmatka.blogspot.com/
-
Witajcie kochane! Dorotka juz sie zjawila u Was . Jak tu pieknie macie, fioletowo. Ja juz po napadzie mdlosci i w mega sennosci. Musze rozgryzc ta fioletowa strone mocy. 26 czerwca mam pierwsze USG malenstwa.
Felice przesliczna coreczka, ma na imie jak moja mama
Aga ciesze sie, ze z dzidziusiem wszystko dobrze
Kas bedzie i musi byc dobrzeKasandra, FeliceGatto, Eve, anka_a lubią tę wiadomość
-
felice gratuluje pieknej coreczki. widac ze rodzinka szczesliwa
tak sie martwilas czy faceci sobie poradza a tu prosze ciesze sie ze tak dobrze sie czujesz.
dorcia witamy po fioletowej stronie mocyFeliceGatto, dorocia2324 lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm