Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez nie lubie piachu w przedzialku :p a tymbardziej w buzi.
kocham ten zapach, kocham fale ogolnie morze jak dla mnie ma swoj urok.
nie wszyscy to lubia:) jedni lubia morze drudzy lubia gory jeszcze inni kochaja las i jeziora. ja ani lasu ani gor nie lubieMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
a ja urodzona blisko gór jakoś lubię wodę wakacje moje najlepsze były nad Balatonem i wszystkim z małymi dziećmi polecam gorąco nad polskim morzem z dzieciakami jeszcze nie byliśmy, ale może kiedyś
Mała czuje się już dobrze, ale za to energii ma aż za dużo i jak ja ten wulkan przetrzymam.... -
gratuluje anka i trzymam kciuki za przygotowania do obrony ale teraz pewnie odpoczynek należny ja obroniłam się będąc dokładnie w pierwszym dniu 9tego miesiąca z Córcią dobrze jest być w ciąży na obronie
dziękuję Ci bardzo za poradę na pewno cenna każda, bo Synuś mnie pewnie teraz czeka za tydzieńanka_a lubi tę wiadomość
-
Fajne powiadomienie rodzinki! Podwójna słodycz
Kas ja się boję, że na obronie zacznę rodzić bo promotorka wraca z urlopu w październiku a na 20 mam termin porodu.... no ale jak się dobrze trafi i dziekan będzie to nawet może mi poród odebrać bo jest ginekologiem -
anka to niezle ci sie trafilo. gratuluje
kas dobrze ze corcia zdrowieje
my wczoraj dokupilismy rybki i roslinki. zrobilismy przemeblowanie u Marysi w pokoju i tam jej akwarium polizylismy bo do tej pory bylo u nas w pokoju. kiedys jak jeszcze nie bylo akwarium to obiecalismy jej ze bedzie u niej ale juz jak robilismy to nie bylo jak. teraz dziecko jest przeszczesliwe i dzis powiedziala ze jeszcze nigdy tak dobrze jej sie nie spqlo :p
ja id soboty umieram z bolem zeba a co za tym idzie zapaleniem ucha. okropny bol na dodatek jeszcze nadal na to lewe ucho nie slysze, jakie to glupie uczucie
jedna dobra wiadomosc. maluch po wczorajszych przytulankach tak sie wiercil ze em trzymajac reke na dole brzucha poczul male smyrniecie a ja troszke mocniejszego kopniaczka
coraz mocniej to malenstwo daje o sobie znac. wczoraj tez nagrywalismy Marysie jak tanczyla i nagle na brzuchu zrobila sie kulka i po chwili zniknela. wszystko nagrane na tel. az dziwne bo to wczesnie troche. na takie wygibasyanka_a lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Cześć!
Mam Prośbę do mam dzieci w wieku 3- 6 lat z woj. śląskiego. Proszę wypełnijcie ankietę Wszystko jest w 100% anonimowe. Jeżeli chcecie to udostępnijcie ją też dalej...
https://docs.google.com/forms/d/1iG5yzkZ1nMXXgaRvtPgc_B3cNtvGYSnTeY1aOmyRnok/viewform
Eve lubi tę wiadomość
-
anka_a wrote:Cześć!
Mam Prośbę do mam dzieci w wieku 3- 6 lat z woj. śląskiego. Proszę wypełnijcie ankietę Wszystko jest w 100% anonimowe. Jeżeli chcecie to udostępnijcie ją też dalej...
https://docs.google.com/forms/d/1iG5yzkZ1nMXXgaRvtPgc_B3cNtvGYSnTeY1aOmyRnok/viewform
Jutro o 16 mqam usg połówkowe, nie mogę się doczekaćanka_a lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️