Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ale tutaj cisza
już za 3 tygodnie wizyta a Maluszek daje znać o sobie coraz częściej jutro idę Malutką do lekarza mam nadzieję, że pozwoli zabrać nam Małą na spacer chociaż bo na poprzedniej wizycie powiedziała, że dwa tygodnie mamy nie wychodzić z domu -
dorocia2324 wrote:Kas ogolnie dobrze sie czuje. Tylko jestem prawie non stop spiaca i brzuch mnie na dole boli. No na USG czekam jak na szpilkach bo chce wiedziec co z dzidziusiem, czy wszystko w porzadku.
Eve powodzenia! I czekamy na jutrzejsze wiesci.
ja też pierwszy objaw jaki miałam to nieskończona zdolność spania i brzuch jak na miesiączkę dość długo mnie bolał -
No ja to bym mogla ciagle tylko spac, nic mi sie nie chce. Wiec popoludniowa drzemka z moim synkiem codziennie musi byc . No juz sie nie moge doczekac jutra i widoku malenstwa . Dam wieczorem znac bo na 18 mam wizyte
Eve gratulacje synka Musialo byc wszystko w porzadkuEve, anka_a lubią tę wiadomość
-
za mnie tez trzymajcie kciuki. siedze juz w poczekalni i czekam na swoja kolej ktora miala byc o 10.20 ale sie cos tam poprzesuwalo.
eve gratuluje synkaanka_a lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
u nas wszystko ok. tak na prawde to czekam bardziej na wizyte 8 lipca do mojej gin prowadzacej bo ta tylko byla taka dodatkowa w szpitalu bez usg. ale szyjka wysoka i zamknieta. nic sie nie dzieje. cisnienie ok wielkosc macicy ok
anka_a lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
karola to super
dorocia dzięki... chyba faktycznie mi coś zaszkodziło, bo m też coś narzekał rano na ból, Córcia miała też nie fajne wypróżnienie... no cóż narazie przespałam się chwilkę, bo na szczęście m dzisiaj w domu, i jest lepiej mam wrażenie...
z Mała jedziemy dzisiaj do lekarza na kontrolę, więc w razie czego mogę zajść do lekarza ogólnego....
acha i Synuś dzisiaj ma gorączkę 38 pewno jutro go wysypie -
Ja wczoraj byłam na wizycie wszystko ok ciąża rozwija się prawidłowo mam lekka anemie i kazał łykać żelazo. No i tyle Następna wizyta 9 lipca bo potrzebuje już L4 . Dzidziuś znowu spał jak na każdym Usg do tej pory Ruchy coraz częściej się powtarzają
aga.just, anka_a lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie. Z dzidzia wszystko w porzadku. Slyszelismy bicie serduszka Wg OM 7 tc, wg USG 5 t i 5 dc. I sie zgadza bo mialam pozna owulke. Termin porodu na 21.02.2015r. Nie kazal brac juz luteiny bo mam uplawy i mozliwe, ze od niej. Szyjka ladna, zamknieta. No i juz jestem spokojna Teraz mozna suwaczek zrobic
Kasandra, Eve, aga.just, anka_a lubią tę wiadomość