Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam dziewczeta! To ja od pewnego czasu dzis dobrze sie czulam, energii wiecej, samopoczucie lepsze i nawet w dzien nie spalam . Ale juz czuje, ze dzis wczesniej sie poloze i lekkie mdlosci wrocily.
Aga super, ze wyjazd sie udal. A maluszek na pewno ma sie dobrze i bez stresu bo to dla niego nie jest dobre.
Karola zupka na pewno przepyszna Az mi ochoty narobilas -
mnie już jest lepiej poszliśmy na spacer i słoneczko nawet było, więc się podładowałam ze mnie wyszło zmęczenie myślę, mój m pracuje 12 godzin od 9 do 21, więc te dni mnie bardzo męczą, teraz Córcia była chora to dopiero wczoraj mogłyśmy pierwszy raz się wyjść przewietrzyć, więc ja całe dnie z wynudzoną Córcią pelną energii, a ja sama prawie bez energii i myślę, że dzisiaj doszło do kumulacji, aż się poryczałam
ale tak jak pisze dorocia jam też tego zdania jestem już świeci słoneczko może jutro też będzie to pojedziemy do Teściów na ogród na kawę -
Takie dni się trafiają, jakaś taka niemoc. Ja ostatnio też miałam, myślałam, że "zamorduje" mojego Szymona, ja zdechła a ona wulkan energii ale myślę, że już będzie tylko lepiej. Ja też praktycznie jestem sama z nim całe dni.
Kas, suwaczek piękny:)👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
No wlasnie kas suwaczek sliczny Tez myslalam nad bockiem ale jednak ten rozowy wozeczek wygral I jeszcze jedno kas dzieli nas 10 tyg ciazy i 1 dzien
Ja tez z mlodym cale dnie jestem bo moj w pracy. Tylko na szczescie mlody ma wybieg na taras i podworku ale i tak trzeba ciagle skupiac na nim uwage. -
ja też już praktycznie od 6 lat siedzę w domu, pracowałam w między czasie 6 miesięcy także ja nie narzekam na to, że jest z dziećmi w domu, bo ja sama się na to zdecydowałam i tak chcę, ale właśnie dzisiaj nastąpił dzień niemocy
ja niestety nie mam tarasu i ogrodu może kiedyś będziemy mieli dom z ogrodem tak nam się marzy jak wrócę do pracy -
Od tego jesteśmy, żeby sobie tu pogadać o wszystkim.
Ja musiałam chyba odreagować tak fizycznie i odespać ostatni czas w pracy, bo miałam pełno papierów do wypełniania, ale teraz już na zwolnieniu będę delektowała się ciążą, kompletowaniem wyprawki i przede wszystkim wakacjami z Szymonem:)
Właśnie zjadłam chyba z 6 kiszonych ogórków, jakaś masakra, w nocy umrę na zgagę👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
kas widzisz no my tu zawsze wysluchamy i rozumiemy bo kazda z nad jest w podobnej sytuacji :*
dzis mialam tyle energii ze sam maz sie zdziwil. bylam dzis u mojej mamy i u tesciowej a pozniej przyjechalismy do domu i jeszcze z mala na boisko poszlismy z pilka. pobiegalam troche bo bawilismy sie w kto pierwszy do pilki. rm stal pozniej bo sie zmeczyl a ja z Marysia biegalysmy . i na do bitke wyciagnelam ich jeszcze na szybki spacer meczyk teraz ogladam i nawet spac mi sie nie chce a wczesniej to juz na 2 boczek sie przekrecalam no i ema jeszcze pod kolderka w obroty wzielam hihi jyz tak dawno nie bylo az zapomnialam jak to sie robiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2014, 22:08
anka_a lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
kasandra sama nie wiem jak to mi sie zadzialo ale czuje ze odzylam maz nie mogl sie nadziwic co ja pilam albo bralam haha
dzis ide mojej corce przebic uszy. bardzo mnie od dawna prosila o to a ja chyba doroslam do tej prosby i sie zgodzilam. namawialam ja zeby nie ale uparla sie i zobaczymy jak to wyjdzirMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
a ja za 2 tygodnie znów idę na wizytkę minie szybciutko ja dzisiaj się obudziłam z bólem głowy, z którym zasnęłam wczoraj wzięlam już pracetamol 1 i troszkę ulżyło pogoda dzisiaj marna mam nadzieję, że nie będzie padać to może uda nam się pojechać do Teściów na kawę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny