Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny!
Aga też tak miałam, że maleństwo się ujawniło a potem długo była cisza... nie martw się bo to normalne. Teraz czuję go o określonych porach. Siedzi cały czas na dole i robi obroty wokół osi- mój pęcherz i jelita cierpią... Osiągnęłam już wagę i wielkość brzucha jak w 9 miesiącu poprzedniej ciąży. Czuję się jak słonica Opadam z sił i znów dopada mnie senność na dodatek jestem uziemiona- córa znów chora Na szczęście obyło się bez antybiotyku i już w poniedziałek wychodzimy z domu
Dorcia gratulacje małej fasolki!
Cześć Blue00! Jak dobrze się czyta, że u Ciebie wszystko ok!
Eve super, że poznałaś płeć a imię wybraliście śliczne. Gratulacje synka
Karola88 ja mojej przebiłam jak miała około 7 miesięcy i najważniejsza była dezynfekcja rano i wieczorem. Zagoiło się bdbWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2014, 21:26
-
blue gratuluje siusiaka
anka mielismy przekluc uszka, poszlysmy ale akurat nie bylo serduszek jak Mania chciala i czekamy na dostawe. bedzie w srode. ma pani specjalnie dla nas sprowadzic ale nie wiadomo czy sie udaanka_a lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem największą panikarą na forum.
Jako, że któryś dzień z kolei pobolewał mnie brzuch, a i w głowie było 1000 czarnych myśli poszłam na usg do innego gin.
Ufff jest ok. Bóle nie wiadomo skąd, chyba z nerwów
Wg gina dziewczynka, choć pewności nie dawał. Ostatnio maluch rokował na chłopca. Więc wesołoEve lubi tę wiadomość
-
moj Synus rósł bardzo szybko, a potem przystopował właśnie
aga a nie mówiłam ! tylko się stresujesz nie potrzebnie spokojnie czekaj teraz do następnej wizyty
ja wczoraj cały dzień poza domem jutro też także fajnie pięknie dzisiaj, więc popołudniu wybiorę się chyba do lasu na spacer -
karola88 wrote:blue gratuluje siusiaka
anka mielismy przekluc uszka, poszlysmy ale akurat nie bylo serduszek jak Mania chciala i czekamy na dostawe. bedzie w srode. ma pani specjalnie dla nas sprowadzic ale nie wiadomo czy sie uda
To teraz czekacie Powodzenia w środę! -
nick nieaktualny
-
agus spokojnie spokojnie. trzymam kciuki za to co bys chciala :)a kiedy madz wizyte przypomnij mi?
kasandra my jutro sobie jedziemy nad wode ze znajomymi jedziemy czterema samochodami bo troche nas bedzie
blue to pewnie tym razem tez tak bedzieMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Kas spokojnie byle do poniedziałku, bo wtedy wizyta u mojego gin a potem to sobie chyba detektor kupię. Wiedziałam, że w drugiej ciąży będę panikować, ale nie sądziłam, że aż tak. Serio to już jakiś obłęd. Ale to chyba przez to, że moja dalsza sąsiadka naopowiadała mi kilka dość tragicznych historii ciążowych...
Karola w poniedziałek
Dla chłopca mamy imię - Marcel i do parki byłoby fajnie, ale co ma być to będzie
-
poniedzialek to juz tuz tuz. szybciutko zleci
kurcze zaczelo padac a my jutro w planach mamy wyjazd nad jeziorko ze znajomymi wszystko kupione naszykowane. dzieciaki sie napalily i mam nadzieje ze w nocy przestanie padac bo inaxzej sie zalamiemyMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aga no przeciez bylo wiadomo, ze wszystko w porzadku. Tylko dzidziusia i siebie stresujesz i na pewno stad te bole. Ciekawe kiedy dzidzius ujawni swoja prawdziwa plec
Blue no to fajowa gromadka Niech synek rosnie zdrowy
Kas no to smacznego grila
Ja dzisiaj jestem wlasnie po grilowaniu, tak sie najadlam