Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazja tak się cieszyłam z twojej ciąży byłaś jakos mi bliska juz z tej ,,różowej,,strony.
K...mac nawet nie wiesz jak mi przykro:( przytulam Cie mocno i pamiętaj ze Twój Aniolek zmienił datę przyjścia jeszcze się kochana doczekasz.
Wiem co czujesz...ale będę Ci kibicować z całych sił!!!!!
Trzymaj się. -
Nie no ku*wa az brak mi slow. Az sie poplakalam. Gdzie tu jest sprawiedliwosc.
Ana tule Cie z calych sil i wspieram w tym trudnym czasie. Jak dojdziesz do siebie to powinnas pomyslec o wizycie u dobrego gina i badaniach dlaczego tak sie dzieje. No i moim zdaniem najlepiej tu w Polsce bo widzisz jak u Ciebie do tego podchodza. Trzymaj sie kochana, tak mi przykro. -
Cześć Dziewczyny troche ostatnio zaniedbałam Was ,ale to wszystko przez chorobe
moją i córki ,oboje czujemy sie już lepiej,no i mąż kupił mi książki żebym się nie nudziłam i nie spedzalam za dużo czasu prze komputerem.
Kurcze Anastazjaaa nie mogę w to uwierzyć ,brak mi słów tak bardzo Ci kibicowałam to takie niesprawiedliwetrzymaj się kochana z całych sił i posłuchaj rady Dorci ja wiem jak zagranicą podchodzą do ciąży.
-
Widze, ze cisza nam sie zrobila tutaj.
Natanek jest slodki i kochany tylko mamy troche problemy z brzuszkiem. Wtedy marudzi, trzeba masowac mu brzuszek i nozkami porobic, kupka i gazy pojda i jest spokoj. Jest malym glodomorem. Doslownie cala mnie chce ssac, twarz moja, rece, palce, fajnie to wyglada.
Kubus troche urwisuje i setki razy trzeba mu zwracac uwage. Malego to by najlepiej sciskal i gadal do niego, wiec trzeba uwazac.mama hani lubi tę wiadomość
-
hej dorocia to natanek malutki głodomorek
pociesze cię moja córka tez ostatnio taka nie dobra ze az brak słów kary prosby i grozby do niej nie trafiaja juz sama nie wiem jak z nia rozmawiac o wszytko tak placze a rqczej sie drze ze az szok!
ja własnie się szykuje do lekarza ale czuje ze chyba za wesoło to nie będzie. od 2 dni jak wkladam luteine dopochwowo to napotykam jakis opór chyba mała juz sie obnizyla zreszta wydaje mi się ze jest bardzo nisko i ze brzuch opadł!od 3 dni spac nie moge po nocach nawet teraz ledwo patrze!nawet wczoraj poszlam do pateki zeby zrobic zakupy do szpitala. czy podkłady poporodwoe te wieliie sie przydadzą?co prawda kupiłam jedna paczke ale pamietam ze po pierwszym porodzie tylko w szpitalu ich uzywałam przez 3 dni a w domu wiekszych podpasek wiec nie wiem czy dokupowac -
Ja poczatkowo kupilam 2 paczki tych wielkich podpasek, reszte P mi dokupywal. Ja w sumie zuzylam ich 6 opakowan ale mi troche zeszlo przy tych wodach, ktore mi odplywaly.
Mamahani czyli jakis bunt dzieciaszkow. Nie chce byc dla niego ciagle zla i go karac, zeby zle nie nastawil sie do Natana. Ale kurcze nie moze robic wszystkiego co mu sie podoba i to powtarzanie setki razy tego samego.
Daj znac co u lekarza, niech mala jeszcze siedzi w brzuszku. -
Dawno nie otwierałam kompa…
Ana, przytulam! Kochana, trzymaj się dzielnie!
Dziewczyny, życie nie jest sprawiedliwe. Ale to też przez ludzi, którzy bagatelizują życie maleńkiego człowieczka. Ja jestem zdruzgotana takim podejściem. U nas w PL często trudno trafić na lekarza, który będzie rzetelny. Ale to podejście na zachodzie, to masakra. Choć pewnie i tak, gdzieś da się znaleźć lekarza, który poważnie potraktuje i kobietę i jej dzieciątko. Ja teraz już tylko naprotechnologom wierzę… za bardzo się sparzyłam"Zamienię pustynię na pojezierze,
a wyschniętą ziemię na wodotryski." Iz 41,18
-
Ja w weekend troche sobie odespalam a wczoraj pojechalismy do tesciowej. Kuba sie wybiegal z dzieciakami. Natankowi sie dupka odparzyla od pampersow dady, teraz kupilam z rossmana z babydream i od razu lepiej. Tylko kupilam 1 ale sa troche male i musze 2 kupic.
Wczoraj kupilam sobie kawe inke. Jejku jaka pyszna z mleczkiem. Mniam mniam. Normalnie smak dziecinstwa.mama hani lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny to dobrze ze sobie pospałas czlowek az inaczej funkcjonuje! ja swoja córkę ucze zasypac u siebie w łózku po ostatniej bajce daje buziaka i idzie do siebie już prawie cały tydzień tak robimy! u nas ładna pogoda troche połaziłam po podwórku pograbiłam jakies patyki i posaziłam róże
nasza babcia chora na grype to musze się nią zajmowac bo to gorzej niż z dzieckiem
mąż na strcyhu jutro jadę zamówić okno myślę ze na koniec kwietnia będzie skończone albo i wcześniej! czeka nas jeszcze malowanie ale to dopiero po wstawieniu schodów! -
Cześć dziewczyny
W czwartek bylam u lekarza wszystko w porządku wyniki książkowe wręcz idealne powiedział doktor ,termin porodu na 26.09 razem z mężem widzieliśmy naszego dzidziusia bawił się rączkami cudny widok
Z każdym dniem czuje się o niebo lepiej ,tylko mam straszną ochote na pepsi z cytryną.Pozdrawiam serdecznie
.
mama hani lubi tę wiadomość
-
Mamahani to fajnie, ze niedlugo bedzie po remoncie. Malowanie i urzadzanie to najfajniejsze
Tylko zebys sie od babci nie zarazila grypa kochana.
Beata to super ze wszystko w porzadku. Moj pierworodny urodzil sie 27.09 to moze tak urodzisz
Zaraz kapiel dzieciaszkow, nasza, kolacja i do spania. Plecy mnie juz bola i spac mi sie chce. -
Witam, czy mogę się przyłączyć do wątku?
Mam prawie siedmioletnią córeczkę oraz świeże dzieciątko w brzuchu. I powiem szczerze, że jestem bardziej przerażona, niż przed pierwszym porodem, pewnie dlatego, że już wiem z czym to się jeA z drugiej strony człowiek robi się wygodny i ciężko wyobrazić sobie, że pojawi się kolejne szczęście
Pozdrawiam!