Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj mala czarna. Dasz rade wszystko pogodzic, wszystkie damy
Noc nie za bardzo przespana bo jedzonko co 2 godz, pozniej nosek musialam malemu wyczyscic. I w ogole co sie Natus wiercil albo wydal dzwiek to ja juz oczy jak 5zl.
Dzis slicznie na dworze, trzeba ogarnac w domu, siebie, dzieciaczki i pozniej na spacerek. -
A jak wasze maluchy reagują na rodzeństwo? Moja panna ma już 7 lat i od 2 lat konsekwentnie prosiła o siostrę lub brata teraz bardzo się cieszy, ciekawa jestem co będzie później. Albo okaże się moim super pomocnikiem (chciałabym, żeby spędzała ze mną czas przy przewijaniu czy kąpaniu malucha, żeby nie czuła się odtrącona), albo będzie mega zazdrość
-
hahaha a Twoja Hania ile ma latek? Dwie dziewczynki też szybciej się dogadają, niż chłopczyk z dziewczynką. Ale dla dziecka to jednak 'MOJA mama poświęca temu nowemu tyyle czasu'. Obym się myliła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2015, 11:56
-
moja hanka ma 4 chodzi do przedszkola na 5 h ale od wczesnia paluje juz ja zapisac na dluzej! zobacze jak to będzie! napewno nie wszytkie dzieci są zazdrosne i dobrze ze kubus zajmuje się bratem hanka mówi ze jak bede wieszac pranie to ona wtedy siostry popilnuje
-
No pogoda super byla. Bylismy 40min na podworku. Maly dzisiaj marudny, bardzo plakal caly dzien i dzis podalam mu espumisan. Na razie spi po kapieli, ja ogladam top chef, po nim ide sie kapac i do lozka.
Kurcze caly czas od prawie 2 tyg mamy odparzona dupke. Nie wiem juz co robic. Zmienilam juz pieluszki i chwilowo bylo lepiej ale znow to samo. Zmieniam czesto pampersy, przemywam woda przegotowana, smaruje bepanthenem, sudocremem, zasypuje pudrem na zmiane i wietrze przy kazdym przebieraniu. To co jeszcze? Dlaczego nadal dupcia czerwona. Chyba bede musiala zadzw do doktorki.