X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie nie zawsze ma się ochotę kogoś widzieć!
    byłam w pepco kupiłam hance sukienke a dla małej czapeczkę byłam w ccc za jakimis butami ale bez szału
    hanusia wlasnie się myje a ja sobie leze :) tez bym zjadla pizze albo kebaba jakiś fasfood za mna chodzi

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 22 marca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niewiem jak to się dzieje ale zawsze jak wstąpię do Pepco to 100 zl zostawie i to na moja córcie zawsze jakieś promocje są:)

3i49tgf6plfmlliy.png
  • dynamiczna Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia moim chłopakom pomagała mąka ziemniaczana na odparzoną pupę. Co do niezapowiedzianych gości to ja takowych nienawidzę. Są tylko jedni tacy gości którzy mogą wpadać o każdej porze dnia i nocy i nie mam z tym problemu
    Jednak Ci zawsze się zapowiadają. Tak na ironię.

Też lubię robić zakupy w pepko ale lubię też w Tesco jak są przeceny.

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• mama hani Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny teraz mnóstwo promocji w pepco przynajmniej u nas! córka dziś poszła w nowe sukience do przedszkola :) i juz sie pytała czy bedziemy ja wrzucaj dzisiaj do prania bo jutro tez załozy! och te dzieci

• Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:

Mala czarna moja córka za 2tyg kończy 7lat ale jej wyprawiam urodziny na sali zabaw bo tak chciała (pierwszy raz).
    My w czwartek dla koleżanek robimy w bawilandii, cieszę się niezmiernie, bo rok temu miałam prawdziwą rewolucje na urodzinkach w domu :|
    Pepco mam super rzeczy, tylko często mi rozmiarów brakuje :) a tak to polecam reserved kids.

yiDgp1.png
    kqdgp2.png

Wysłany: 23 marca 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ccc za to rewelacyjne trampeczki wyszły z myszką miki :)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 23 marca 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamy adidasy z myszką miki :) u nas w patek odtweirają ogrody wiec teraz bedzie mnostwo róznych sklepów bedzie w czym wybierac

Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość

Wysłany: 24 marca 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłyśmy wczoraj w pepco. Oczywiście śliczne rzeczy dwa rozmiary za duże, lub dwa rozmiary za małe :) Ale wyszłyśmy z jedną parą dżinsów, zwykłe rurki z kwiatowym paskiem, przecenione z 40zł na 20zł, super :D
    Na zabawkach podpytywałam córcię, co by od zajączka chciała dostać. Jejku jej niezmiennie podobają się same badziewia, zabawek ma masę, za to ja zostałam bez żadnego pomysłu.. A wy co kupujecie swoim maluchom?

yiDgp1.png
    kqdgp2.png

Wysłany: 24 marca 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogóle ostatnio teściowa do nas zawitała, przyniosła Laurce jakieś czekoladki a mi podaje śledzika na raz i mówi: "no co, teraz mam dwóch wnuków, groszkowi też się coś od babci należy" :D

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to niezlą masz teściową :) moja zapraszała nas na śniadanie wielkanocne ale mąż ma dyżur w pracy no to żebym przyjechała z hanką i z babcią ale jakos nie mam weny czesniej już siostra zaprszała nas na rodzinnne sniadanie ale to 20 km odemnie i jakoś nie mam ochoty zrywac się z rana! chyba zjem sobie na spokojnie z babcia a pozniej gdzies pojedziemy!
    a ja mysle zeby kupic hance taką krowe do skakania moze byc nawet na podwórko! ona to chce tez jakies badziewie

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny.
    No to bede musiala wejsc do pepco bo musze Kubusiowi kupic jakies ubrania. Moze znajde cos ciekawego.

Pupke juz mamy ladna :) Pomogl ten puder i zostajemy przy pieluszkach z rossmana.

My malemu kpimy jakis drobiazg ale jeszcze nie wiemy co.

Mala czarna super gest ze strony tesciowej :)

My w pierwszy dzien swiat zjemy sniadanko razem w domku, a potem jedziemy do tesciow. W drugi dzien swiat mowili, ze moze przyjada do nas ale zobaczymy.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 24 marca 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorocia w pepco dla chłopców tez są super rzeczy!
    my juz dawno lezymy hanka oglada bajke zanioslysmy palme do przedszkola bylo peło ochów i achów jutro wrzuce wam zdjecie!
    dzisiaj posadziłam kwiatki czuć już wiosną :) i swietami jutro mam z hanką do okulisty i zebaranie w przedszkolu na 16 znowu godzina siedzenia

Wysłany: 24 marca 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogliby was na obiad zaprosić zamiast na śniadanie ;)
    Dobry pomysł z czymś do ogródka muszę poszukać czegoś w tej kategorii.
    My święta w górach z teściami siostra męża jej chłopakiem i babcia. Boje się tego trochę bo coraz bardziej mam mdlosci.

Jeszcze się pochwale ze dziś pierwszy raz widziałam dzidzie i bijace serduszko cudowne uczucie :)

mama hani lubi tę wiadomość

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama hani czekamy na zdjecie palemki :)

Mala czarna widok malenkiego serduszka jest cudowny. Oj pamietam moje mdlosci na poczatku ciazy. Bleeee...

My niedawno bylismy na godzinnym spacerku. Powiem szczerze, ze kregoslup mnie zabolal i troche sie zmeczylam ale pogoda przecudna. Super cieplutko :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Mamusie :-) czy mogę do Was dolaczyc??
    razem z mężem i dwuletnim synkiem czekam na córeczkę Hanie i szczerze jestem pelna obaw jak to będzie...mam nadzieje, ze z Waszym wsparciem i doświadczeniami będzie mi latwiej.
    pozdrawiam

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj iza zapraszamy :)
    my po wizycie u okulisty i powiem wam szczerze ze jak sie nie pójdzie prywatnie to niczego nie mozna sie dowiedziec facet byl wrecz zirytowany ze jestem z dzieckiem jakis stary ch... a niby taki polecany! a stosuje metody 20 lat wstecz! teraz siedze odpoczywam zaraz mycie i spanie! wczoraj juz o 9 spalam bylam taka padnieta

Iza75 lubi tę wiadomość

• mama hani Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    853daf20bdd7d40dgen.jpg

dorocia2324, Iza75 lubią tę wiadomość

• mama hani Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oto nasza palma

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2015, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza zapraszamy :) Bedzie dobrze. Synek odnajdzie sie w nowej sytuacji. Trzeba tylko duzo tlumaczyc dziecku ze bedzie mial rodzenstwo.

Mama hani no prosze jaka piekna palemka :) No i Hania jaka zadowolona, a jaka ma myszke miki :)

My niedlugo do kapieli, pozniej top chef. A jutro przyjezdza do mnie polozna. I dobrze bo tak mnie dzis boli lewa piers, takie jakby klucie w niej czuje. Ale nie wyczuwam zadnych grudek, nie jest rozpalona wiec to raczej nie zastoj. Jak maly z niej jadl to tez bardzo bolalo. Nie wiem co to jest.

Iza75 lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png

Wysłany: 25 marca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Hani no postaralyscie się :) widzę ze Hania juz dorobiła się okularków to z czym problem miał szanowny lekarz?

Dorocia próbowałaś jakiś domowych sposobów? Coś mi switaja liście kapusty (?) ale sama do końca nie pamiętam

Nie wiem czy pamiętacie swoje początku ciazy- niepokoi mnie śluz. Jest go sporo i jest dość gesty raczej bezzapachowy. Biały lub kremowy. Niepokoić się? Wczoraj byłam u gina i zapomniałam spytać a robił tylko usg

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
‹‹ 193 194 195 196 197 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ