Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no właśnie nie zawsze ma się ochotę kogoś widzieć!
byłam w pepco kupiłam hance sukienke a dla małej czapeczkę byłam w ccc za jakimis butami ale bez szału
hanusia wlasnie się myje a ja sobie leze tez bym zjadla pizze albo kebaba jakiś fasfood za mna chodzi -
Dorocia moim chłopakom pomagała mąka ziemniaczana na odparzoną pupę. Co do niezapowiedzianych gości to ja takowych nienawidzę. Są tylko jedni tacy gości którzy mogą wpadać o każdej porze dnia i nocy i nie mam z tym problemu
Jednak Ci zawsze się zapowiadają. Tak na ironię.
Też lubię robić zakupy w pepko ale lubię też w Tesco jak są przeceny. -
BATTINKA wrote:
Mala czarna moja córka za 2tyg kończy 7lat ale jej wyprawiam urodziny na sali zabaw bo tak chciała (pierwszy raz).
Pepco mam super rzeczy, tylko często mi rozmiarów brakuje a tak to polecam reserved kids.
-
Byłyśmy wczoraj w pepco. Oczywiście śliczne rzeczy dwa rozmiary za duże, lub dwa rozmiary za małe Ale wyszłyśmy z jedną parą dżinsów, zwykłe rurki z kwiatowym paskiem, przecenione z 40zł na 20zł, super
Na zabawkach podpytywałam córcię, co by od zajączka chciała dostać. Jejku jej niezmiennie podobają się same badziewia, zabawek ma masę, za to ja zostałam bez żadnego pomysłu.. A wy co kupujecie swoim maluchom? -
no to niezlą masz teściową moja zapraszała nas na śniadanie wielkanocne ale mąż ma dyżur w pracy no to żebym przyjechała z hanką i z babcią ale jakos nie mam weny czesniej już siostra zaprszała nas na rodzinnne sniadanie ale to 20 km odemnie i jakoś nie mam ochoty zrywac się z rana! chyba zjem sobie na spokojnie z babcia a pozniej gdzies pojedziemy!
a ja mysle zeby kupic hance taką krowe do skakania moze byc nawet na podwórko! ona to chce tez jakies badziewie -
Czesc dziewczyny.
No to bede musiala wejsc do pepco bo musze Kubusiowi kupic jakies ubrania. Moze znajde cos ciekawego.
Pupke juz mamy ladna Pomogl ten puder i zostajemy przy pieluszkach z rossmana.
My malemu kpimy jakis drobiazg ale jeszcze nie wiemy co.
Mala czarna super gest ze strony tesciowej
My w pierwszy dzien swiat zjemy sniadanko razem w domku, a potem jedziemy do tesciow. W drugi dzien swiat mowili, ze moze przyjada do nas ale zobaczymy.
-
dorocia w pepco dla chłopców tez są super rzeczy!
my juz dawno lezymy hanka oglada bajke zanioslysmy palme do przedszkola bylo peło ochów i achów jutro wrzuce wam zdjecie!
dzisiaj posadziłam kwiatki czuć już wiosną i swietami jutro mam z hanką do okulisty i zebaranie w przedszkolu na 16 znowu godzina siedzenia -
Mogliby was na obiad zaprosić zamiast na śniadanie
Dobry pomysł z czymś do ogródka muszę poszukać czegoś w tej kategorii.
My święta w górach z teściami siostra męża jej chłopakiem i babcia. Boje się tego trochę bo coraz bardziej mam mdlosci.
Jeszcze się pochwale ze dziś pierwszy raz widziałam dzidzie i bijace serduszko cudowne uczucie
mama hani lubi tę wiadomość
-
Mama hani czekamy na zdjecie palemki
Mala czarna widok malenkiego serduszka jest cudowny. Oj pamietam moje mdlosci na poczatku ciazy. Bleeee...
My niedawno bylismy na godzinnym spacerku. Powiem szczerze, ze kregoslup mnie zabolal i troche sie zmeczylam ale pogoda przecudna. Super cieplutko
-
witaj iza zapraszamy
my po wizycie u okulisty i powiem wam szczerze ze jak sie nie pójdzie prywatnie to niczego nie mozna sie dowiedziec facet byl wrecz zirytowany ze jestem z dzieckiem jakis stary ch... a niby taki polecany! a stosuje metody 20 lat wstecz! teraz siedze odpoczywam zaraz mycie i spanie! wczoraj juz o 9 spalam bylam taka padnietaIza75 lubi tę wiadomość
-
Iza zapraszamy Bedzie dobrze. Synek odnajdzie sie w nowej sytuacji. Trzeba tylko duzo tlumaczyc dziecku ze bedzie mial rodzenstwo.
Mama hani no prosze jaka piekna palemka No i Hania jaka zadowolona, a jaka ma myszke miki
My niedlugo do kapieli, pozniej top chef. A jutro przyjezdza do mnie polozna. I dobrze bo tak mnie dzis boli lewa piers, takie jakby klucie w niej czuje. Ale nie wyczuwam zadnych grudek, nie jest rozpalona wiec to raczej nie zastoj. Jak maly z niej jadl to tez bardzo bolalo. Nie wiem co to jest.Iza75 lubi tę wiadomość
-
Mama Hani no postaralyscie się widzę ze Hania juz dorobiła się okularków to z czym problem miał szanowny lekarz?
Dorocia próbowałaś jakiś domowych sposobów? Coś mi switaja liście kapusty (?) ale sama do końca nie pamiętam
Nie wiem czy pamiętacie swoje początku ciazy- niepokoi mnie śluz. Jest go sporo i jest dość gesty raczej bezzapachowy. Biały lub kremowy. Niepokoić się? Wczoraj byłam u gina i zapomniałam spytać a robił tylko usg