Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje za mile przyjęcie
dorocia ja mam nadzieje, ze maly sie odnajdzie w nowej sytuacji ale poki co nie bardzo rozumie o czym do niego mowimy.
mama hani sliczna coreczka a palma tez niczego sobie
co do śluzu to zgadza sie, ze nic zlego sie nie dzieje
my wlasnie zbieramy sie do kąpieli i do spaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2015, 19:47
-
Mama hani czyli ten okulista to z choinki sie chyba urwal. Tacy specjalisci to po prostu masakra, az szkoda komentowac.
Co do piersi to dzis juz nic nie boli. Polozna powiedziala, ze moze mnie troche przewialo i zeby uwazac na piersi. Moglo tak byc bo wczoraj na spacerze rozpielam troche plaszcz bo bylo tak goraco.
Dzis w dzien polezalam i pospalam sobie z Natankiem. Inaczej byl bardzo marudny a tylko tak sie uspokajal. Kuba dzis grzeczny, dal mi odpoczac
My znow mamy odparzona pupke a juz bylo tak ladnie. W nocy spal 5,5 godz i jak go przebieralam po tym czasie to dupcia mocno czerwona. Bede musiala chyba jednak kupic ten alantan i rumianek bo tak mi go szkoda. -
Mielismy juz czerwona dupke. Zmienilam wtedy pieluszki i stosowalam bepanthen, sudocrem i ten puder. Caly czas przemywam woda przegotowana.
Teraz smaruje bepanthenem i dzis w nocy czesto mial zmienianego pampersa bo ciagle sie budzil i marudzil i jak na razie jest lepiej ale zobaczymy.
Natan taki wrazliwy albo ma taka toksyczna kupe
Tak jak pisalam noc mielismy ciezka (pierwsza nieprzespana), teraz tez bardzo marudny, boli go brzuszek i tylko na rekach. Masujemy brzuszek, dostal juz espumisan i oby mu przeszlo. Wczoraj zjadlam kabanosa, moze to od tego
Mala czarna zgadzam sie w 100% z Toba. Piekny biust to trzeba go chowac i gdzie tu sprawiedliwosc
-
oj dziewczyny nie długo zrobi sie ciepło to będziemy pokazywać cycki hehe
moja hanka w przedszkolu ja troche posprzatlam (powyzucałam stare i nie noszone od x lat ubrania) po poludniu wybiram sie z hanka do mamy musze podszyc fieranke bo kupiłam taka wielkanocna w kurczaki i jajka! -
dorocia pamiętam, że niedawno miał czerwoną pupkę, chodziło mi o to, jak był noworodkiem? Może rzeczywiście twoja dieta. Wiesz jak to jest? Chuchamy, dmuchamy i zawsze coś, a zaniedbane dzieci są zdrowe cały rok.
W lato można odsłaniać? pamiętam, że mnie babcie goniły, żeby zasłonić, nie przeziębić hmm, ale skoro można to tym razem się nie dam ;p
Mamo hani pan z pogody mówił, że musi popadać, żeby się pięknie zazieleniło a jak ozdabiacie jajka? chciałam znaleźć coś oryginalnego, ale w sklepach wszystko oklepane -
Mala czarna z pupcia juz o niebo lepiej. To musialo byc od tej kupy. Smaruje teraz bepanthenem. Doktorowa mowila, ze jakby to bylo od diety to bylby caly wysypany a nie tylko na pupce.
Natanek na szczescie sie uspokoil. Upieklam ciasto, starszego polozylam spac a maly lezy na macie i oglada zabawki
Ja jeszcze nie wiem jak ozdobic jajeczka i w ogole koszyczki -
dorocia ale musi być różnica między posiadaniem jednego dziecka a dwójki co? Cieszę się, że pupka ok.
W tamtym roku były fajne ozdoby w biedronce (w tym roku też resztki widziałam)- naklejki śmiesznych buziek, oczek itd, jajka naprawdę komiczne wychodziły i łatwe do przygotowania My zazwyczaj farbowałyśmy barwnikami, a potem te koszulki termiczne zakładałyśmy, ale już mi się zbrzydło. Fajne były kiedyś takie pomazane, w rekawiczkach rozcierało się w rękach. I skrobane! Ale na to moja Laura jeszcze za mała.
Pamiętam w tamtym roku, siedzieliśmy w kuchni ja, Laurka, szwagierka i szwagier i zdobiliśmy- fajny klimat,a ile śmiechu było Zaczyna mi się nastrój udzielać -
hej dziewczynki mój mąż ma robić z córką wzroty na jajkach z wosku apózniej bedziemy je gotowac w skorupkach po cebuli. świetnie wychodzą ja lubie swiateczne gadzety u nas w niedzile palmowa jest taki jarmark i można kupić fajne recznie robione rzeczy! mam juz z tego jarmarku takiego duzego koguta na drzwi i kurke w której można pozłoyc pomalowane jajka wszytko wykonane z siana miałam sama zamiar zrobic takie jajko z siana ale jakos sił i weny brak!ale wczoraj posadzilam kolejna porcje bratków w donicy
Mala_Czarna_89 lubi tę wiadomość
-
hej deziewczyny ale u nas cisza! u nas tak zimno że aż nie chce się z domu wychodzić! byłysmy z małą w kosciele a pózniej poszłysmy na jarmark kupiłysmy dużego zająca z siana na desce maż w pracy juz 3 noc będe spała sama!
a i zapomniałam się pochwalić ze wygrałyśmy ten konkurs na palmę wielkanocną