Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja od zawsze mialam do czynienia z piecami. Nie lubie palic ale co zrobic jak trzeba. Najgorsze jak sie kopci i utrzymanie w miare rownej temperatury. Bo moment robi sie w domu 25-26 stopni. A rano jak sie wstanie to ponizej 19 stopni bo w nocy nie palimy. Ja juz chce cieplo na dworze i koniec palenia. A palimy drewnem i musze przyznac ze duzo nam go nie poszlo.
-
Kuba chodzi spac miedzy 21.30 a 22.30. Zazwyczaj przed 22 juz jest w lozeczku.
Natan obudzil sie o 22.30, zjadl i do 1.30 bylo marudzenie, placz, masaz brzuszka, noszenie, bujanie. O 1.30 dostal espumisan i na karmieniu usnelismy. Pozniej karmienie 5.30 i 7.00. Po 8 obudzil sie i starszy i mlodszy i trzeba bylo wstawac. Teraz tylko raczki. -
hej dziewczyny moja córka chodzi spać już przed 20 ze względu na to że chodzi do przedszkola! w weekend i dni wolne to ok 21 dłuzej to juz zaczyna wariowac ze wytrzymac nie idzie!
byłam u fryzjera i zaszłam do sklepu kupiłam sobie tunike i były rozmiary a i byłam na wynikach! teraz sobie siadłam odpoczywam bo troche sie dzisiaj nałaziłam -
Mama hani mmmm fryzjer i tunika czyli dzien udany
Ja bym chciala zeby mlody chodzil kolo 20-21 spac ale u nas nie da rady. Pewnie jak sie zacznie szkola to bedzie to troche inaczej wygladalo.
Ja dzis na obiad nalesniki robie ale na razie maly na cycu wisi
Jejku caly czas pada snieg i juz jest tak bialo, masakra.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 18:17
-
dorocia ty coś śpisz w ciągu doby? :o
Moja Laura od kiedy poszła do przedszkola, to też o 20 już w łóżku i tak do dziś A i tak jest problem z porannym wstawaniem. W każdym razie mamy kilka godzin wieczorem dla siebie.
mama hani wielkie przygotowania?
Ja wczoraj pół dnia latałam po urzędach a dziś czuję, że coś mnie bierze.. -
hej dziewczyny oj wielkie mała czarna może później już nie zdążę pójsc do fryzjera ! a nie lubie chodzic zarosnieta! dziś mam zamiar spakowac torbę do szpitala ale zaraz utne sobie drzemke! w nocy obudziła nas hanka bo wymiotowala od rana ma biegunke pojechałysmy do lekarza tam 2 h bo tyle było ludzi! po powrocie zrobiłam sałateke jarzynową a jutro tylko upiekę mięsko rano i sernik! i ogarne lekko w domu! chcialam sobie kupic dzisiaj jakies buty ale nic nie było ciekawego albo ja taka wybredna ni i nie kupiłam nic córce na zajaczka moze jutro jeszcze wyskocze gdzies na chwile z rana
-
Ja nawet życzeń nie zdążyłam tu złożyć, mam nadzieję, że święta udane
My spędziliśmy w górach, fajnie było i n moment zapomniałam o ciążowych dolegliwościach. ALe do domu też dobrze wrócić, jakoś tu teraz 'bezpieczniej'
ewwiel tak, my też w pierwszej klasie Jak córcia zareagowała na wiadomość o maluszku? Moja będzie miała 7,5 roku, jak się dzidzia urodziewwiel lubi tę wiadomość
-
Nadia bardzo się ucieszyła. Wszystko juz planuje, nawet imię juz wybrala nie pytając nas o zdanie Mała od dawna mówiła o rodzeństwie, ale bardzo pod górkę mieliśmy ze staraniami, łącznie z moja bardzo poważna choroba. A juz momentem szczególnie trudnym dla mnie bylo jak w ostatnim dniu stycznia Nadia wstała, przyszła do mnie do kuchni i mówi: Mamo a ja się wczoraj o cos pomodliłam, o brata albo siostrę... Powiedziałam jej wtedy, ze ją na pewno Pan Bóg wysłucha. Niecały miesiąc później dowiedziałam się o ciąży.