Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No jak bedzie potrzeba to kupie inne pieluszki. Byle by dupka doszla do siebie.
Prosze mamahani jakie kreatywne robotki reczne
My dzis dzien marudzenia i bolacego brzuszka. Dalam teraz espumisan i na razie sobie je. Mam nadzieje,ze sie uspokoi. -
Kojarzycie sab simplex? taki specyfik na kolki właśnie, w Polsce niedostępny, miałam przy pierwszym dziecku z Niemiec, tyle, że córcia nie miała kolek Podobno rewelacyjny.
Mama Hani- matka siedząca w domu, u mnie to samo Konkurs masek karnawałowych, kartek świątecznych, kolaż itd bierzemy wszystko jak leci -
my tz udzielamy się w czym tylko da rade! postanowiłam ze zrobimy palmę tak dużą jak córka :)ja własnie posprzatłam i chwile sobie polze bo mała kopie niemiłosiernie! dziś na obiad robię placki ziemniaczane juz dawno nie jadłam a po poludniu ide z córka do kina ba barbie super ksiezniczki! jeszce siostra ma dwie swoje córy dowiesc bo ma do szkoły to po południu je przygarne
-
mi bajka się nie podobała ale hanka zachwycona! a palmę zrobimy z gałęzi brzózki barwinka i mam kwiaty z bibułu umocuje na jakimś większym kiju i mam jeszcze takie cos zielone w ogródku ale zapomniłam jak się nazywa jak zrobie wrzuce wam zdjęcie!
wczoraj juz o 19 poszłam spac byłam tak wypompowana a dzis troche posprzatałam w kuchni a córka dzis poszłam z ciotka na plac zabaw i pizze wiec wróci dopiero po poludniu maz w pracy wiec mozna w spokoju sobie polezec -
Właśnie też od razu pomyślałam o bibule. Barbie ogólnie to tępa, amerykańska bajka, ale moja córka też ją uwielbia.
Robimy urodzinki Laury, w czwartek miała 7 lat. A mój mąż ma dużą rodzinę. Na szczęście skończyłam z jedzeniem, teraz tylko dom ogarnąć i może trochę odpocząć.
A ty też odpoczywaj, bo już niedługo nie będzie tak łatwomama hani lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny pozwolę dołączyć
Mama Hani podziwiam Cię naprawde ze też Ci się chce z brzuszkiem już sporym zresztą robic takie cuda...ja to nie mam ani cierpliwości ani talentu )
Mala czarna moja córka za 2tyg kończy 7lat ale jej wyprawiam urodziny na sali zabaw bo tak chciała (pierwszy raz).
Ostatnio mi powiedziała ze nie chce miec rodzeństwa bo będzie zazdrosna..to nieźle no jeszcze niedawno mnie naciskała kiedy w końcu będzie mieć siostrę...ach zrozumieć te dzieci;) -
witam battinka! dziewczyny wasze pociechy to już duże panny moja już nie może się doczekać kiedy urodzi się siostra! ja też mam dużą rodzinę ale postanowiłam że tym razem chrzciny zrobimy w lokalu! właśnie z tyłu za naszym domem jest dom weselny więc nie będzie problemu, z właścicielką się kumpluje więc będzie spoko. poza tym co poniektórzy z rodziny męża są bardzo irytujący więc obiad i do domu
-
hej dziewczyny wpadam na chwilę. Mam totalny brak czasu ale dorobiłam się nowego kompa i szybkiego internetu to teraz łatwiej i sprawniej będę do Was się odzywać.
W telegraficznym skrócie co u nas :
mamy już 6 kg jesteśmy po drugim szczepieniu. Ogólnie Wojtuś jest bardzo uśmiechniętym dzieckiem . Zaczyna powoli tolerować swoje łóżeczko i nawet w dzień potrafi godzinkę ciurkiem w nim przespać co się do tej pory nie zdarzało. Wieczorkiem jak zaśnie też śpi w sowim łóżeczku dopóki nie wyłączymy telewizora żeby położyć się spać.Wtedy malec zaraz się budzi i biorę go do siebie bo powiem szczerze że tak się przyzwyczaiłam ze bez niego zasnąć nie umiem ;P
Dorocia nie czytałam wszystkiego ale masz problem z pupą maluszka ? A stosowałaś bepanten ja stosuje od urodzenia i jest rewelacyjny. -
Dynamiczna stosowalam bapanten, sudocrem, itd.
Widze, ze najlepiej jak juz wytre pupke to czekam jak wyschnie i obsypuje delikatnie pudrem. Na razie robi sie coraz ladniejsza. Oby tak dalej.
Dzis sie wazylam i zostalo 2kg na plusie. Weszlam z Natankiem na wage i wyszlo, ze wazy 5kg. Ciekawe ile na prawde ma. No i moj maluch dzis konczy miesiac. Jak ten czas leci.
Dynamiczna fajnie, ze Wojtus jest wesoly. Zagladaj tu jak najczesciej
Mama hani to czekamy na zdjecie palmy, ciekawe co tam wykabinowalas. Najwazniejsze, ze corka zadowolona z bajki
Battinka i mala czarna no wy juz macie duze dzieciatka. -
hej dziewczyny ja właśnie czekam aż obiad się zrobi zjem i jadę do ciotki do szpitala bo miała operacje na nogę przy okazji zajadę do jakiegoś sklepu zobaczyć buty dla córki poszukuje jakiś balerinek. czy wy też nie lubicie nieproszonych gości??? bo do nas ostatnio bez przerwy przyjezdza brat meża ze swoją córką bez zapowiedzi bez zaproszenia i tak mnie irytuje zreszta ta jego corka jest taka wredna ze nie da jej się lubić na sam ich widok syzoryk mi sie w kieszeni otwiera!
-
Ja tez bardzo nie lubie niezapowiedzianych gosci. Przeciez nie zawsze mam posprzatane, nie zawsze dobrze wygladam i nie zawsze mam cos dla gosci. A przede wszystkim nie zawsze mam ochote na gosci. Doskonale Cie rozumiem.
Jejku jak mam ochote na pizze. Musze zrobic taka domowa i poloze sobie na niej tylko to co moge jesc. Tylko dzis nie chce mi sie jechac do sklepu. Jutro i tak musze jechac do dentysty to bym od razu zakupy zrobila.BATTINKA, mama hani lubią tę wiadomość