Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ana wsplczuje mocno. Ja w ciazy tyle razy sie poparzylam, ze masakra.
No teraz tyle osob choruje, ze jest to az przerazajace. Duzo zdrowka dla Was kobietki i Waszych pociech!!
Kubus na szczescie plucka i oskrzela ma czyste i migdaly tez ok. Kaszel go jeszcze bardzo meczy ale na razie temperatura spadla, mam nadzieje, ze szybko mu przejdzie. -
hej dziewczyny u mnie dzisiaj kiepski poranek niby wczraj poszłam spac wczesniej i czuje sie wyspana ale z rana tak mnie mdliło i bolał mnie brzuch biore leki ale brzych dalej sie stawia czasami sie vzuje jakby przejechał mnie cvzolg u nas dziś wietrze i zimno
-
Widocznie wczoraj był jakiś ciężki dzień ogólnie. Ja za to wymiotowałam jak nigdy... ech!
Dobrze, że dzisiaj jakoś lepiej póki co... powinnam stanąć do deski i poprasować, a taaaak mi się nie chce... żeby tak niektóre rzeczy robiły się same!"Zamienię pustynię na pojezierze,
a wyschniętą ziemię na wodotryski." Iz 41,18
-
Hej dziewczyny, jakoś im bliżej wizyty to tym bardziej się boję.
Na październikówki wcale nie schodze bo tyle dziewczyn straciło maluszki mimo że wcześniej widziały serduszka, że aż się przerazilam i spanikowalam i odkąd się dowiedziałam panikuje ze coś jest nie tak, a do wizyty jeszcze kilka dni
Mama hani jak się dziś czujesz? Te objawy które opisujesz jakby wskazywały ze antybiotyk nie zadziałał na bakterie może idź to sprawdzić na jakieś badanie,
Dorocia a jak u was już zdrowi?
-
hej dziewczyny
ana bądz dobrej myśli i nie myśl o złych rzeczach! mnie to raczej bolała żołądek wczoraj i dzis miałam takie rozwolnienie ze co sie napislam to mysiałam juz leciec do łazienki! mąż dzisiaj wrócił z pracy do dał mi w zastrzyku no-spe bo jak tylko wziełam taka w tabletkach to znowy łazienka! mówiłam mu dzisiaj ze chyba umre tak fatalnie sie czułam. ale pospałam najpier przed poludniem póżniej po południu i zjadłam pare lyzek zupy i na razie spokój. choć jeszcze czuje skurcze jelit tak bolsesne ze szok ale u nas ostatnio panują jakieś wirusy albo córka przyniosła mi z przedszkola albo maż z pracy. za tydzien w piatkek mam wizyte u lekarza -
Witajcie.
U nas Kubus juz lepiej ale jeszcze strasznie kaszle i katar go meczy. Natus na razie zdrowy i mam nadzieje, ze tak zostanie. Caly czas na piersi. W nocy spi z nami w lozku, przesypia 4 godz a dzis po 5 godz sie dopiero obudzil. Slodziak maly. Ja juz smigam choc plecki jeszcze bola i czasem szwy ciagna jak za dlugo postoje. Do wagi sprzed ciazy zostalo mi 6kg, zrzucilam juz 11kg. Powoli reszta tez zejdzie. Brzuszek jeszcze mam widoczny.
Ana lutke powinnas brac do 12 tyg ciazy a pozniej chyba po prostu mozesz odstawic.
Mama hani oby Ci szybko przeszlo!Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Dorocia wow gratuluję wyniku, szybciutko ci pójdzie z resztą kilogramów.
Dobrze ze natanek się nie zaraził, najgorszy czas pratkowania macie już za sobą.
I dużo zdrowka dla Kubusia.
Ależ ci zazdroszczę ze juz jesteście razem, jak ja chce juz październik -
hej dziewczyny u mie juz troche lepiej nawet zjadłam bulke na sniadanie i skubnelam troche makaronu na obiad lae teraz znoau popędziło mnie do lzaienki ale nie jest tak tragicznie jak wczoraj. po południu troche pospalam teraz ogladam jakies bzdury w tv. przez te 2 dni choroby schudłam 2 kg lekarz nie bedzie zadowolony
-
hanke jak na razie nic nie ruszyło lata i śpiew jak szalona aż glowa boli a mąż w pracy! czytałam gdzieś że biegunka może nawet wywolac poród wiec napewno za wesoło nie jest! musze jeszcez zrobic badania moczu i krwi na nastepny tydzien pewnie bede bez szalu
anastazja kiedy masz do lekarza? -
Dolekarza mam we wtorek
Dziś zauważyłam jednorazowo na papierze znów brązowa wydzielinę, rety chyba umrę do wtorku.
Położna mi powiedziała ze nie ma czerwonej krwi i bólu brzucha wiec mam czekać do wizyty.
Do tego jakbym zaczęła odczuwać delikatnie pieczenie w pochwie.... Juz mi się płakać chce, mąż wróci znów kolo 21 nawet nie mam z kim pogadać i nikogo kto mógłby mnie przytulic....
Czytałam dziś ze mój maluszek reaguje juz na bodźce i odczuwa mój nastrój wiec staram się nie panikować ale, cholerka to strasznie trudne.....