X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    Poparzylam łapę piekarnikiem i zdycham, piecze jak cholerka... Na szczęście jest to niewielkie oparzenie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moj slodki Natus. Miniaturki kiepskie ale cos tam widac :)

out.php?t=957695_cam00771.jpg

out.php?t=957696_cam01048.jpg

Anastazjaaa, Beata83, mama hani, Suri97, maia1991 lubią tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana wsplczuje mocno. Ja w ciazy tyle razy sie poparzylam, ze masakra.

No teraz tyle osob choruje, ze jest to az przerazajace. Duzo zdrowka dla Was kobietki i Waszych pociech!!
    Kubus na szczescie plucka i oskrzela ma czyste i migdaly tez ok. Kaszel go jeszcze bardzo meczy ale na razie temperatura spadla, mam nadzieje, ze szybko mu przejdzie.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 2 marca 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia dla Kubusia tez dużo zdrowkA

Mój mąż jeszcze w pracy, jak ja tego nie lubię.... :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny u mnie dzisiaj kiepski poranek niby wczraj poszłam spac wczesniej i czuje sie wyspana ale z rana tak mnie mdliło i bolał mnie brzuch :( biore leki ale brzych dalej sie stawia czasami sie vzuje jakby przejechał mnie cvzolg :( u nas dziś wietrze i zimno

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 3 marca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się czuję jakby cos mnie zjadło i wypluło żołądek boli głowa boli chyba umieram

• Gianna Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widocznie wczoraj był jakiś ciężki dzień ogólnie. Ja za to wymiotowałam jak nigdy... ech!
    Dobrze, że dzisiaj jakoś lepiej póki co... powinnam stanąć do deski i poprasować, a taaaak mi się nie chce... żeby tak niektóre rzeczy robiły się same!

"Zamienię pustynię na pojezierze,
    a wyschniętą ziemię na wodotryski." Iz 41,18
    dqpr3e5ecs7r4rjb.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jakoś im bliżej wizyty to tym bardziej się boję.
    Na październikówki wcale nie schodze bo tyle dziewczyn straciło maluszki mimo że wcześniej widziały serduszka, że aż się przerazilam i spanikowalam i odkąd się dowiedziałam panikuje ze coś jest nie tak, a do wizyty jeszcze kilka dni :/

Mama hani jak się dziś czujesz? Te objawy które opisujesz jakby wskazywały ze antybiotyk nie zadziałał na bakterie może idź to sprawdzić na jakieś badanie,

Dorocia a jak u was już zdrowi?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze jedno pytanko, czy bralyscie luteine? Jak tak to jak ja odstawić, zmniejszając dawkę czy od razu z końcem opakowania.

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny
    ana bądz dobrej myśli i nie myśl o złych rzeczach! mnie to raczej bolała żołądek wczoraj i dzis miałam takie rozwolnienie ze co sie napislam to mysiałam juz leciec do łazienki! mąż dzisiaj wrócił z pracy do dał mi w zastrzyku no-spe bo jak tylko wziełam taka w tabletkach to znowy łazienka! mówiłam mu dzisiaj ze chyba umre tak fatalnie sie czułam. ale pospałam najpier przed poludniem póżniej po południu i zjadłam pare lyzek zupy i na razie spokój. choć jeszcze czuje skurcze jelit tak bolsesne ze szok ale u nas ostatnio panują jakieś wirusy albo córka przyniosła mi z przedszkola albo maż z pracy. za tydzien w piatkek mam wizyte u lekarza

• maia1991 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dopisuje sie mama 16msc victori i 5tygodniowej okruszynki z ktora obecnie jestem w ciazy termin na 4.11.15r znow bede rodzila w listopadzie hehe :)

kjmnio4p9cq8r3f2.png
    67eihicrx39gx9ms.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama hani życzę dużo zdrowka

Maia witaj i gratuluję ja rodzie na początku października, jeszcze długa droga przed nami ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    U nas Kubus juz lepiej ale jeszcze strasznie kaszle i katar go meczy. Natus na razie zdrowy i mam nadzieje, ze tak zostanie. Caly czas na piersi. W nocy spi z nami w lozku, przesypia 4 godz a dzis po 5 godz sie dopiero obudzil. Slodziak maly. Ja juz smigam choc plecki jeszcze bola i czasem szwy ciagna jak za dlugo postoje. Do wagi sprzed ciazy zostalo mi 6kg, zrzucilam juz 11kg. Powoli reszta tez zejdzie. Brzuszek jeszcze mam widoczny.

Ana lutke powinnas brac do 12 tyg ciazy a pozniej chyba po prostu mozesz odstawic.

Mama hani oby Ci szybko przeszlo!

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia wow gratuluję wyniku, szybciutko ci pójdzie z resztą kilogramów.
    Dobrze ze natanek się nie zaraził, najgorszy czas pratkowania macie już za sobą.

I dużo zdrowka dla Kubusia.
    Ależ ci zazdroszczę ze juz jesteście razem, jak ja chce juz październik ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny u mie juz troche lepiej nawet zjadłam bulke na sniadanie i skubnelam troche makaronu na obiad lae teraz znoau popędziło mnie do lzaienki ale nie jest tak tragicznie jak wczoraj. po południu troche pospalam teraz ogladam jakies bzdury w tv. przez te 2 dni choroby schudłam 2 kg lekarz nie bedzie zadowolony

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama hani, dobrze że już coraz lepiej, biegunka w ciąży chyba też do bezpiecznych nie należy.
    A jak hania się czuje? Oby ten wirus na nią nie przeszedł.

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hanke jak na razie nic nie ruszyło lata i śpiew jak szalona aż glowa boli a mąż w pracy! czytałam gdzieś że biegunka może nawet wywolac poród wiec napewno za wesoło nie jest! musze jeszcez zrobic badania moczu i krwi na nastepny tydzien pewnie bede bez szalu
    anastazja kiedy masz do lekarza?

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dolekarza mam we wtorek
    Dziś zauważyłam jednorazowo na papierze znów brązowa wydzielinę, rety chyba umrę do wtorku.
    Położna mi powiedziała ze nie ma czerwonej krwi i bólu brzucha wiec mam czekać do wizyty.

Do tego jakbym zaczęła odczuwać delikatnie pieczenie w pochwie.... Juz mi się płakać chce, mąż wróci znów kolo 21 nawet nie mam z kim pogadać i nikogo kto mógłby mnie przytulic....

Czytałam dziś ze mój maluszek reaguje juz na bodźce i odczuwa mój nastrój wiec staram się nie panikować ale, cholerka to strasznie trudne.....

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwesz co ana ja też miałam na początku taką brozową wydzieline czasami! a luteine bierzesz?

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedlugo wszystkie sie doczekacie swoich maluszkow :)

Ana wiem, ze sie niepokoisz ale bedzie dobrze. Do wtorku szybko zleci.

Ja w srode mam polozna i moze doktorowa przyjedzie zobaczyc Natanka.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ