Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
O rety założycielka tematu grudniowe mamusie 2015 udawała kogoś innego, wstawiala zdjęcia nie swoich dzieci... Rety co ci ludzie mają z deklem....
chyba się kiedyś wezmę i pokasuje wszystkie moje stare posty, internet to jednak niebezpieczna rzecz, a przecież nieraz takie osobiste rzeczy piszemy....
To już drugi taki przypadek na tym forum odkąd tu jestem -
Anastazjaaa wrote:Tak byłam, dziękuję mój Skarbek postanowił urodzić się rok później, przeszłam stresu co nie miarą ale najważniejsze że w końcu się udało
9tc, jak się czujesz?
oj różnie, ale zazwyczaj jestem śpiąca i zmęczona a niestety wróciłam już do pracy i trochę mi teraz ciężko, a i po pracy odpocząć się nie da za bardzo przy małym bąblu, muszę zwolnić nieco tempo i jakoś dam radę
-
hej dziewczyny moja helenka zabkuje przynjamniej tak mi sie wydaje jest marudna i nic jej nie pasuje slini sie jak z kranu i bez przerwy rece tak mnie dzisiaj głowa bolala ze myslalam ze mi czaszka pęknie myslalam ze spacer pomorze ale nic to nie dało musiałam wziasc tabletke. a jak tam po walentynkach? mąż przyniósł mi wczoraj bukiet róż aż byłam w szoku bo to nie w jego stylu a po poludniu pojechalismy na basen z dziewczynami helena była wniezowzieta jak siedzielismy w jazzuzi az sie wszczyscy z niej smieli tak krzyczala i machała rękami
-
Witajcie. Wpadam na chwilke. Rozmowa o prace chyba wypadla dobrze, zrobilam kilka rzeczy, szefowa powiedziala ze jak cos to sie odezwie i tyle. Tylko godz do kitu bo pn-pt albo od 9-19, albo od 11-19 a w sob 9-16. To kurcze w ogole bym sie z dziecmi nie widziala ani z P.
Bylismy dzis z chlopcami u lekarza, Kubus dostal tabletki na kaszel a Natanek niestety antybiotyk bo krtan juz jest zaatakowana i zeby nie zmienilo sie to w zapalenie oskrzeli. Strasznie kaszle i jest marudny, moj biedaczek.
Jutro mamy wizyte u laryngologa z Kubciem.
Buziaki. -
Podczytuje Was czasem, Anastazja trzymam kciuki, u mnie druga ciąża była trudniejsza, na szczęście synek dotrwał w brzuszku i wyszedł 3 dni przed terminem.Nawet jeśli będzie wczesniak to przynajmniej już urodzony po 30tyg, wiec duża szansa, że będzie dobrze. Bądź dobrej myśli :*
-
Ana trzymaj się tam. Mam nadzieje, ze uda się wszystko wyciszyć.
Chorującym Maluchom zdrowka! Teraz taki czas chorob...
A ja tylko tak na chwilkę, w weekend mieliśmy gości. Było u nas 3 dni z noclegiem. Ala trochę rozdrażniona byla, Ale nie bylo najgorzej. Dzisiaj maz pojechał w trasę a ja nadrabiam zaleglosci z praniem, prasowaniem, sprzątaniem.
Moje dziewczyny zdrowe. -
Ivi gratuluje osiagniec córeczki zdolna dziewczynka.
Mamo hani nam walentynki uplynely na spotkaniu z przyjaciółmi. Tez dostalam kwiaty
Dorocia, trzymam kciuki, żeby Ci się wszystko ułożylo z ta praca tak jakbyś tego chciala!ivi lubi tę wiadomość
-
Krwotok ustal, skurcze wciąż mam ale co 20-30 minut więc nie jest źle.
Mamy wielkie problemy z lozyskiem, jest małe ale na szczęście jeszcze się nie odkleja.
Szyjka 3 cm więc super.
Przez łożysko, raczej nie wróżą mi dotrwania do terminu ale piwiedzieli że jak dotrwam do 36 tc to będzie bardzo dobrze.
Na 70 % będę miała cc
Ja wrócę do domu to wrzucę fotkę bo dostałam na pendrive w 3D
Mały wciąż jest chłopcem i waży prawie 2 kg z pomiarów wszystko idealnie w normie, i ma duży nosek zupełnie jak tata i tiago, bynajmniej tak widać na usg
Dzięki za wsparcie