X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rety założycielka tematu grudniowe mamusie 2015 udawała kogoś innego, wstawiala zdjęcia nie swoich dzieci... Rety co ci ludzie mają z deklem....

chyba się kiedyś wezmę i pokasuje wszystkie moje stare posty, internet to jednak niebezpieczna rzecz, a przecież nieraz takie osobiste rzeczy piszemy....

To już drugi taki przypadek na tym forum odkąd tu jestem :/

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • ivi Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja musze sie pochwalic dzisiejszymi "osiagnieciami" mojej Julenki. Od jakiegos tyg przyzwyczajam ja do korzystania z toalety. I dzis trzy razy zalatwila sie w ubikacji!

Anastazjaaa, mama hani lubią tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo gratuluję mój miał prawie dwa lata jak zaczl wołać, więc możesz być dumna i z siebie i z małej

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Emily83 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Tak byłam, dziękuję :) mój Skarbek postanowił urodzić się rok później, przeszłam stresu co nie miarą ale najważniejsze że w końcu się udało
    9tc, jak się czujesz?

oj różnie, ale zazwyczaj jestem śpiąca i zmęczona a niestety wróciłam już do pracy i trochę mi teraz ciężko, a i po pracy odpocząć się nie da za bardzo przy małym bąblu, muszę zwolnić nieco tempo i jakoś dam radę :)

17u9p07w6b9w1pie.png
    3jgxskjosmphwb2l.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwolnij zwolnij i nabieraj sił, choć wiem że to trudne ale wiem po sobie ze lepiej chuchac na zimne ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny moja helenka zabkuje przynjamniej tak mi sie wydaje jest marudna i nic jej nie pasuje slini sie jak z kranu i bez przerwy rece tak mnie dzisiaj głowa bolala ze myslalam ze mi czaszka pęknie myslalam ze spacer pomorze ale nic to nie dało musiałam wziasc tabletke. a jak tam po walentynkach? mąż przyniósł mi wczoraj bukiet róż aż byłam w szoku bo to nie w jego stylu a po poludniu pojechalismy na basen z dziewczynami helena była wniezowzieta jak siedzielismy w jazzuzi az sie wszczyscy z niej smieli tak krzyczala i machała rękami

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Wpadam na chwilke. Rozmowa o prace chyba wypadla dobrze, zrobilam kilka rzeczy, szefowa powiedziala ze jak cos to sie odezwie i tyle. Tylko godz do kitu bo pn-pt albo od 9-19, albo od 11-19 a w sob 9-16. To kurcze w ogole bym sie z dziecmi nie widziala ani z P.

Bylismy dzis z chlopcami u lekarza, Kubus dostal tabletki na kaszel a Natanek niestety antybiotyk bo krtan juz jest zaatakowana i zeby nie zmienilo sie to w zapalenie oskrzeli. Strasznie kaszle i jest marudny, moj biedaczek.

Jutro mamy wizyte u laryngologa z Kubciem.

Buziaki.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My znów w szpitalu, skurcze co 2 minuty, wysokie zagrożenie przedwczesnego porodu, dostaliśmy sterydy na plucka :/

Jestem do niczego

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dba Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczytuje Was czasem, Anastazja trzymam kciuki, u mnie druga ciąża była trudniejsza, na szczęście synek dotrwał w brzuszku i wyszedł 3 dni przed terminem.Nawet jeśli będzie wczesniak to przynajmniej już urodzony po 30tyg, wiec duża szansa, że będzie dobrze. Bądź dobrej myśli :*

• mama hani Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana pisz co u ciebie trzymam kciuki zeby maly jeszcze nie wychodził

• ewwiel Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana trzymaj się tam. Mam nadzieje, ze uda się wszystko wyciszyć.

Chorującym Maluchom zdrowka! Teraz taki czas chorob...

A ja tylko tak na chwilkę, w weekend mieliśmy gości. Było u nas 3 dni z noclegiem. Ala trochę rozdrażniona byla, Ale nie bylo najgorzej. Dzisiaj maz pojechał w trasę a ja nadrabiam zaleglosci z praniem, prasowaniem, sprzątaniem.
    Moje dziewczyny zdrowe.

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ivi gratuluje osiagniec córeczki :-) zdolna dziewczynka.

Mamo hani nam walentynki uplynely na spotkaniu z przyjaciółmi. Tez dostalam kwiaty :-)

Dorocia, trzymam kciuki, żeby Ci się wszystko ułożylo z ta praca tak jakbyś tego chciala!

ivi lubi tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krwotok ustal, skurcze wciąż mam ale co 20-30 minut więc nie jest źle.
    Mamy wielkie problemy z lozyskiem, jest małe ale na szczęście jeszcze się nie odkleja.
    Szyjka 3 cm więc super.

Przez łożysko, raczej nie wróżą mi dotrwania do terminu ale piwiedzieli że jak dotrwam do 36 tc to będzie bardzo dobrze.
    Na 70 % będę miała cc :/

Ja wrócę do domu to wrzucę fotkę bo dostałam na pendrive w 3D

Mały wciąż jest chłopcem i waży prawie 2 kg z pomiarów wszystko idealnie w normie, i ma duży nosek zupełnie jak tata i tiago, bynajmniej tak widać na usg

Dzięki za wsparcie :)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • ivi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana Ty nas tutaj nie strasz! dobrze że wszystko się wycisza. Oby mały pozostał jak najdłużej w brzuszku mamusi

• mama hani Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekam na fotke no i spory jest 2 kg moha helenka miała 2,5 kg a teraz 10,5 :) będzie dobrze oszczędxaj się

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana kochana trzymam kciuki zeby malutki siedzial jak najdluzej w brzuszku i zeby wszystko sie wyciszylo. Bedzie dobrze. Duzo odpoczywaj i staraj sie nie denerwowac. Czekam na kolejne wiesci.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • ivi Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana co u Was???

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski u nas nocka spokojnie, mam nadzieję że mały tylko postraszyl, dostałam dziś drugi zastrzyk sterydów ale to dlatego że trzeba mieć dwa.

Odezwę się wieczorem bo tablet mi pada a zapominalam ładowarki

ivi lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • ivi Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana dobrze ze sie wszystko uspokoilo.

Psmietacie jakis czas temu pisalam o problemsch z zasypisniem Julenki. Na szczescie mamy to juz za soba. Niby jest delikatny bunt jak wychodze z pokoju ale zanim policze do 5 mija. I ciagle mamy dwie drzemki.

• mama hani Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze my chorzy ja sie smarkam głowa boli chyba zatopki normalnie funkcjonowac nie mozna hanka kaszle helenka tak samo och niech juz nastanie wiosna

‹‹ 327 328 329 330 331 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ