X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekujemy za zyczenia :)

Dzis bylismy na kontroli u lekarza i niestety z zapalenia gardla zrobilo sie zapalenie oskrzeli mimo podawanych lekow. Dostalismy drugi antybiotyk :( :( Oby teraz szybko przeszlo.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze cicho tutaj jak makiem zasiał nawt watek spadl na 2 strone jak nigdy. moje dziewczyny juz prawie zdrowe hanka juz od poniedzialku do przedszkola helenka dzisiaj konczy 10 miesiecy zaczyna juz raczkowac a do tylu to tak szybko jak pająk :) powoli zaczyna sie przy czyms podnosic i krzyczy tato :) na cały regulator

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Mamo hani -sama radość z takich nowych umiejętności
    Zastanawiam się, czy Ali zeby nie pójdą. Niby dziąsła spuchnięte nie sa, ale takie bialawo-przezroczyste paski się pojawimy. Na razie w dotyku ich nie czuć. Od wczoraj znow problemy z zasypianiem wróciły.
    Dzisiaj Nadie w domu zostawilam, bo w nocy kaszlala. Od rana zwiekszylam dawkę wit C, podaje syrop na kaszel i jest ok. Mam nadzieje, ze w miarę szybkobzareagowalam i choroba się nie rozwinie. Maz rano stwierdzil, ze nie pamieta kiedy ostatnio Nadia miala wolny dzien w szkole;-)Ale później sobie przypomnieliśmy, ze była 2 dni w domu w październiku - w dniu wyjścia ze szpitala i dzień po, żeby mogla nacieszyć się siostra w domu:-)
    A poza tym, to wciągnęli mnie szydełkowanie. Zrobiłam Ali zajaczka- kocek do tulenia i mam wmówienia na kolejne 3 takie. Tylko czekam na dostawę włóczki, bo nigdzie nie ma jednego koloru i dopiero za 2 tyg będzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2016, 16:04

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej my dzisiaj mielismy imprezke roczkowa :) Natanek bawil sie swietnie i dopiero po 23 padl. Wybral lyzke i kieliszek hehe :) :) Teraz zmykam spas bo pelno sprzatania mam. Dobranoc i pozdrawiam :)

mama hani lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczuny moje córy siedza w wannnie mam chwile na pisanie. ewwiel ja tez ostatnio cos dziergam mam duzo czapek na zamówienie no i poszukuje pracy moze wkoncu cos sie trafi. dorocia super ze impreza udana :)
    ana odezwij sie ciekawa jestem co u Ciebie?

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza... Ja uciekam zaraz do pracy, obiad zrobiony, sniadanko zjedzone. Wczoraj ladnie dzien mi minal tylko to wstawanie o 5 rano meczace.
    Ana mam nadzieje ze wszystko w porzadku.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,
    Dawno nie zagladalam ale leżenie w łóżku i wpatrywanie się co minuta w suwaczek i kalendarz działało na mnie bardzo stresującą. Jakby odświeżanie strony co pięć minut dodawalo mi dni ciąży... Dlatego mimo iż brakuje mi pogaduszek z wami nie zaglądam na forum.

Przrz tydzień czasu codziennie jeździłam na kroplowke z mg i ktg do szpitala bo skurcze strasznie meczyly.

Teraz trochę lepiej ale wciąż mam nakaz leżenia. Dziś miałam wuzyte kontrolna i wszystko ok. Mały ułożony glowkowo, szyjka zamknięta, wody plodowe w normnie.
    Powiedzieli mi że za dwa tygodnie mogę wstać z łóżka bo teraz wciąż jest ryzyko, łożysko wciąż lekko przodujace ale największe zagrożenie dla nas to to że nachodzi na blizne po cc.

Eh jeszcze tylko miesiąc i będę donoszona....

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cze4sc ana dobrze ze się odezwalaś. ciężko tak leżec i czekać a le jak nie ma innego wyboru to trzeba pociesze cie ze moja helenka wlasnie urodzila sie na takim etapie ciazy jak ty jestes teraz wiec glowa do góry juz niedługo. moja bratowa lezala miesiac w szpitalu i teraz urodzila chlopca i mały ma zółtaczke i dalej lezy.

• ivi Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Chwile mnie nie bylo.
    Dorocia wszystkiego najlepszego dla synusia.
    Ana musi Ci byc ciezko ale nagrode dostaniesz jak wezmiesz w ramiona swoje malenstwo. Trzymaj sie dzielnie

U nas najpierw dolna czworka sprawila tyle bolu mojej corence ze juz nie wiedzialam jak jej pomoc. Do tej pory zabki pojawialy sie ot tak poprostu bez zadnych problemow. Teraz zapalenie dziasel i antybiotyk.
    We wtorek bylismy na usg. Lozysko sie przesunelo, serduszko w porzadku no i bedzie synus☺

Anastazjaaa, dorocia2324 lubią tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamahani i jak długo musiałaś zostać z helenka w szpitalu po porodzie?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my lezałysmy tydzien ale ze wzgledu na to ze mała miała zółtacze. po porodzie zabrali ja na oddział dla wczesniaków ale po zrobieniu wszystkich badań oddali z powrotem bo wszystko było w pożądku.
    moja helenka zaczeła raczkowac :)

Anastazjaaa, dorocia2324, ivi lubią tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie trochę uspokoilas.

Brawo dla Helenki, no to teraz będziesz miała latania za nią, zaczyna się prawdziwa przygoda ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 16:55

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 3 marca 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    głowa do góry będzie dobrze. teraz Hanka ma za to przechlapane bo jak bawi się u siebie w pokoku to mała pruje prosto do niej. ale teraz jak sie przemieszcza to potrafi z godz. czasu bawic sie sama. dziamga sama do siebie poszukuje zabawek wiec jest spoko

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo dla Helenki!! Ana jeszcze troche i bedziesz tulila swojego synusia.
    Moje dzieci dobrze znosza rozlake. Starszy zadowolony bo wybawi sie z dzieciakami, a Natus robi mi papa jak wychodze i daje buziaka. Po powrocie nie wisi ciagle na mnie wiec jest dobrze. W pracy dobrze ale cholernie nie moge sie odnalezc i tesknie za domem, dziecmi i spokojem. Chyba za dlugo w domu siedzialam. Do tego spoznia mi sie okres, czesto chodze siusiu i jestem nerwowa. Nigdy nie mialam regularnego wiec pewnie jeszcze przyjdzie ale stresuje sie i co jestem w wc to sprawdzam a go brak :/

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siostra dziś odebrała starszaka że szkoły, poklocili się po drodze i oboje wrócili nadasani.... Dom wariatów normalnie.

Na szczęście już weekend ;)

Dorocia a nie podejrzewasz ciąży ;)
    Fajnie ze maluchy dobrze znoszą twoja pracę, bo w przeciwnym razie byłoby Ci jeszcze trudniej.

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana no powiem Ci ze sama juz nie wiem. Zaczynam cos podejrzewac ale mam nadzieje ze sobie wkrecam bo to nie najlepszy czas na ciaze. Bede musiala zrobic test i rozwiac watpliwosci.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 marca 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alez emocje daj znać jaki wynik ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 19:28

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis test negatywny, czekamy na okres.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A szczerze podejrzewalam że wyjdą dwie kreseczki. Ale skoro niezbyt teraz jeszcze chcesz to gratuluję negatywa ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 5 marca 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny moja córy z gilami znowu normalnie masakra. powiem wam szczerze ze sama sie ostatnio zastanawiam czy przypadkiem nie jestem w ciazy mam madzieje ze nie okaze sie za pare dni. mój mąż w pracy na 48 h nie wiem czy to przezyje hanka to tylko ryczy juz sił mi brak na nia

‹‹ 329 330 331 332 333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ