Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakie imiona nosza Twoje dzieci? Jakie porody mialas?
Fajna roznica 2 lata, nam wyszla troche wieksza Z ta rodzina to tak jak u mnie tylko ja mam siostre ktora niestety mieszka w Norwegii wiec kontakt w wiekszosci telefoniczny.
Ja mieszkam w okolicach Lodzi, mam 25 lat, dwoch synow: Kubus prawie 5 lat, Natus ponad roczek. Teraz strasznie marzy nam sie cora Pracuje jako fryzjerka, wczesniej przez 4 lata siedzialam w domu z chlopcami. My z moim P nie jestesmy po slubie. Pierwszy porod SN, drugi niestety CC. No to chyba najwazniejsze -
Jestem po wizycie. Pecherzyk jest i dobrze sie rozwija ale za wczesnie na bicie serduszka. Blizna po cc bardzo ladna. Oczywiscie jak powiedzialam ze kp to kazal odstawic malego. Powiedzial ze moje mleko jest juz bezwartosciowe i to jest tylko kwestia przyzwyczajenia. I ze kp a ciaza to calkowicie inny stan hormonalny i nie ma co podtrzymywac laktacji. Niech gada swoje a ja wiem i bede robic swoje.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
No wlasnie dzis niestety caly dzien mdlosci i obawiam sie jutra bo jestem sama na zakladzie Oby przeszlo. Z Natankiem bardzo sie meczylam.
Terminu jeszcze mi nie wyznaczal bo to bylo tylko usg. Niby na belly wychodzi na 16 stycznia, ale stawiam na koniec stycznia tak jak z chlopakami.
Oj tak ten lekarz jest zacofany, ma dobry sprzet i wiedze ale niestety moim zdaniem zatrzymal sie w pewnyn momencie i dalej juz nie rozwija a szkoda. Dlatego nawet nie wchodzilam z nim w dyskusje.