Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdulina dobrze robi ponoc wchodzenie po schodach i duzo seksu Koncowka i wyczekiwanie porodu najgorsze.
Ewwiel super ze u Was wszystko dobrze. Oj sama bym poszla na basen...
A ja roznie sie czuje ale generalnie juz mi ciezko. Zajmuje sie codziennymi obowiazkami, szukaniem prezentow swiatecznych na necie, ostatnie rzeczy do wyprawki i tak mi leci. Tam zaboli, a to szyjka zakluje, brzuch sie spina ale daje rade. Chlopcy na szczescie tez zdrowi, Kuba zadowolony ze szkoly, czasem te jego humory wyprowadzaja z rownowagi. Natus uczy sie korzystac z toalety i roznie nam to idzie ale jestem dobrej mysli, ciezko z usypianiem u niego i trzeba przy nim siedziec bo inaczej bardzo placze i wstaje w lozeczku.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorcia no tak to jest już kochana nic na to nie poradzimy swoje przejsc trzeba niestety... a koncowki mecza jak cholera w domu chlopcy moi m i syn doczekać się nie moga ja zresztą tez ale nie dziala noc poprostu dzis ewentualnie wezmę syna na spacer i będę lezec odpoczywac bo ten stres i to czekanie szczerze mnie dobija jutro mam miec wizyte zobaczymy co i jak.... wszystko mnie już boli krocze kluje ale i tak wiem ze nic nie zrobie syn zapewne wyjdzie poprostu jak mu się zachce....
-
Magdulina jak tam?
Ja mialam troche dolek psychiczny ale wzielam sie w garsc i juz jest dobrze. Do wyprawki zostalo mi dokupic te wielkie podpaski, lampke nocna, parasolke i torbe do wozka i wszystko mam. Pozostalo wyprac kilka rzeczy i dopakowac torbe.
Wczoraj kupilismy wozek uzywany gondola+spacerowka taki ciemny roz za 250zl, kupiony w tamtym roku i uzywany tylko kilka miesiecy. Bardzo sie ciesze. -
nick nieaktualny
-
Magdulina tak jestesmy z Toba kochana.
Ja w sobote poszalalam na zakupach, troche prezentow juz jest Wczoraj odpoczelam a dzis mam sporo roboty w domu ktora musze ogarnac bo nagromadzilo sie przez weekend.
W nocy tak mala mi napierala na szyjke ze tak cholernie bolalo ze myslalam ze nie wyrobie. Mala lobuziara. -
nick nieaktualny
-
Magdulina trzymam kciuki zeby szybko poszlo i naturalnie. Niech synek juz wychodzi z brzuszka.
Ja juz po usg. Mala dalej jest dziewczynka, jest glowka w dol i wszystko jest w porzadku. Pan doktor powiedzial ze zapowiada sie dluga kobietka Waga 2690g, mowil ze jeszcze kolo 500g powinna przybrac to nie szykuje sie ciezka przy porodzie. Oczywiscie po raz kolejny nie chciala pokazac swojej buzki i znow nie mamy ladnych zdjec. Najwyrazniej chce nam zrobic niespodzianke na zywo Blizna po cc bardzo ladna i nie ma sie czego czepiac.ewwiel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdulina kciuki oczywiscie caly czas sa. Zycze szybkiego porodu i odzywaj sie jak tylko bedziesz mogla.
Ewwiel oj u nas ciezko. Natan caly czas placze, marudzi, wpada w histerie z byle powodu. Jak sie rozkreci to nie da sie uspokoic a jak sie do niego mowi to jest jeszcze gorzej i tak caly czas. Masakra. Z usypianiem tez problemy. Przestal sam usypiac w lozeczku tylko znow musze klasc sie z nim do lozka. Wtedy i tak czesto marudzi i placze i potrafi godz usypiam. Chcialby byc na rekach albo siedziec u mnie na kolanach a wiadomo ze mam jakies obowiazki. No i jest tylko mama i koniec. Do tego ostatnio brak mi energii, slabiej sie czuje i powoli znow mam dosc. Nie wiem czy juz sie zaczyna bunt dwulatka czy jakis przejsciowy etap.
A jak dziewczynki? Ala budzi sie jeszcze w nocy? -
Magduullina, kciuki trzymamy!
Oj, Dorocia. Ciężko masz. Myślę, ze to może być bunt 2latka.
U nas ok. Nadia zawzięcie chodzi na roraty. Basen sie skonczyl, zostały tylko raz w tyg zajęcia czytelniczo-plastyczne. Ala zdrowa. Obecnie przechodzi jej ostatnia jedynka. Strasznie przechodzi te ząbkowanie. To dopiero jedynka a ja już mam dość, a gdzie reszta zębów? Jak nie zabkuje to jest złote dziecko i budzi sie w nocy 2 razy. A jak już zab idzie to przez kilka tyg jest marudna, noce zawala, ciągle wisi na cycku. -
Ewwiel znam to ciezkie zabkowanie bo Natus mial tak samo. Tez mialam dosyc ale jakos poszlo. Fajne takie rozne zajecia dla dzieci bo chociaz sie nie nudza i moga rozwijac swoje pasje. Dobrze ze dziewczynki zdrowe, do nas przyplatal sie katar i noc taka srednia. Musze czesto odciagac malemu z noska zeby nie weszlo na oskrzela.
-
nick nieaktualny