X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulina dobrze robi ponoc wchodzenie po schodach i duzo seksu :) Koncowka i wyczekiwanie porodu najgorsze.

Ewwiel super ze u Was wszystko dobrze. Oj sama bym poszla na basen...

A ja roznie sie czuje ale generalnie juz mi ciezko. Zajmuje sie codziennymi obowiazkami, szukaniem prezentow swiatecznych na necie, ostatnie rzeczy do wyprawki i tak mi leci. Tam zaboli, a to szyjka zakluje, brzuch sie spina ale daje rade. Chlopcy na szczescie tez zdrowi, Kuba zadowolony ze szkoly, czasem te jego humory wyprowadzaja z rownowagi. Natus uczy sie korzystac z toalety i roznie nam to idzie ale jestem dobrej mysli, ciezko z usypianiem u niego i trzeba przy nim siedziec bo inaczej bardzo placze i wstaje w lozeczku.

Magduullina lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 grudnia 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorcia no tak to jest już kochana nic na to nie poradzimy swoje przejsc trzeba niestety... a koncowki mecza jak cholera w domu chlopcy moi m i syn doczekać się nie moga ja zresztą tez ale nie dziala noc poprostu dzis ewentualnie wezmę syna na spacer i będę lezec odpoczywac bo ten stres i to czekanie szczerze mnie dobija jutro mam miec wizyte zobaczymy co i jak.... wszystko mnie już boli krocze kluje ale i tak wiem ze nic nie zrobie syn zapewne wyjdzie poprostu jak mu się zachce....

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulina jak tam?

Ja mialam troche dolek psychiczny ale wzielam sie w garsc i juz jest dobrze. Do wyprawki zostalo mi dokupic te wielkie podpaski, lampke nocna, parasolke i torbe do wozka i wszystko mam. Pozostalo wyprac kilka rzeczy i dopakowac torbe.
    Wczoraj kupilismy wozek uzywany gondola+spacerowka taki ciemny roz za 250zl, kupiony w tamtym roku i uzywany tylko kilka miesiecy. Bardzo sie ciesze.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia za taka cenę to ekstra zakup :-) pochwal sie fotka :-)

Nasza Magduullina może już urodziła, ze taka cisza...

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2016, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Postaram sie wrzucic jakies fotki ale musze usiasc do laptopa a on tak roznie dziala.

Nooo Magdulina odezwij sie bo cos podejrzane...

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 grudnia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny chciałabym .... jeszcze leze w dwupaku :(

• ewwiel Autorytet

Wysłany: 11 grudnia 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina, wspieramy :-* najgorsze te czekanie na finał...

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 12 grudnia 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulina tak jestesmy z Toba kochana.

Ja w sobote poszalalam na zakupach, troche prezentow juz jest :) Wczoraj odpoczelam a dzis mam sporo roboty w domu ktora musze ogarnac bo nagromadzilo sie przez weekend.
    W nocy tak mala mi napierala na szyjke ze tak cholernie bolalo ze myslalam ze nie wyrobie. Mala lobuziara.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jeszcze w dwupaku dzis po usg w szpitalu ordynator stwierdził ze nie wyjdź my juz mnie skacze ciśnienie.
    Malutki 3400 wd dzis usg tylko bardzo malo wod i beda robić prowokacje... no zobaczymy co i jak jutro bede wiedzieć więcej.

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 13 grudnia 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulina trzymam kciuki zeby szybko poszlo i naturalnie. Niech synek juz wychodzi z brzuszka.

Ja juz po usg. Mala dalej jest dziewczynka, jest glowka w dol i wszystko jest w porzadku. Pan doktor powiedzial ze zapowiada sie dluga kobietka :) Waga 2690g, mowil ze jeszcze kolo 500g powinna przybrac to nie szykuje sie ciezka przy porodzie. Oczywiscie po raz kolejny nie chciala pokazac swojej buzki i znow nie mamy ladnych zdjec. Najwyrazniej chce nam zrobic niespodzianke na zywo :) Blizna po cc bardzo ladna i nie ma sie czego czepiac.

ewwiel lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 grudnia 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia super wieści niech córa jeszcze rośnie :*
    Ja juz jestem wykonczona porostu tym wszystkim jutro się mam nadzieje dowiem co i jak .

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulina i jak tam?

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia, gratuluje dobrych wieści! A jak tam chłopcy?

Magduullina, czekamy na info ;-)

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 grudnia 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej narazie cisza jutro będzie zel (wywoływanie porodu) mam nadzieje że wszystko będzie ok i ze szybko pójdzie...
    Bardzo proszę o trzymanie kciukow żeby jutro bylo po.

ewwiel lubi tę wiadomość

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 14 grudnia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulina kciuki oczywiscie caly czas sa. Zycze szybkiego porodu i odzywaj sie jak tylko bedziesz mogla.

Ewwiel oj u nas ciezko. Natan caly czas placze, marudzi, wpada w histerie z byle powodu. Jak sie rozkreci to nie da sie uspokoic a jak sie do niego mowi to jest jeszcze gorzej i tak caly czas. Masakra. Z usypianiem tez problemy. Przestal sam usypiac w lozeczku tylko znow musze klasc sie z nim do lozka. Wtedy i tak czesto marudzi i placze i potrafi godz usypiam. Chcialby byc na rekach albo siedziec u mnie na kolanach a wiadomo ze mam jakies obowiazki. No i jest tylko mama i koniec. Do tego ostatnio brak mi energii, slabiej sie czuje i powoli znow mam dosc. Nie wiem czy juz sie zaczyna bunt dwulatka czy jakis przejsciowy etap.
    A jak dziewczynki? Ala budzi sie jeszcze w nocy?

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 02:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina, kciuki trzymamy!

Oj, Dorocia. Ciężko masz. Myślę, ze to może być bunt 2latka.
    U nas ok. Nadia zawzięcie chodzi na roraty. Basen sie skonczyl, zostały tylko raz w tyg zajęcia czytelniczo-plastyczne. Ala zdrowa. Obecnie przechodzi jej ostatnia jedynka. Strasznie przechodzi te ząbkowanie. To dopiero jedynka a ja już mam dość, a gdzie reszta zębów? Jak nie zabkuje to jest złote dziecko i budzi sie w nocy 2 razy. A jak już zab idzie to przez kilka tyg jest marudna, noce zawala, ciągle wisi na cycku.

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel znam to ciezkie zabkowanie bo Natus mial tak samo. Tez mialam dosyc ale jakos poszlo. Fajne takie rozne zajecia dla dzieci bo chociaz sie nie nudza i moga rozwijac swoje pasje. Dobrze ze dziewczynki zdrowe, do nas przyplatal sie katar i noc taka srednia. Musze czesto odciagac malemu z noska zeby nie weszlo na oskrzela.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia, to szybkiego powrotu do zdrowia i oby jak najmniej chorob.

dorocia2324 lubi tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2016, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny urodzilam o 10:20
    Synus rozwrzeszczany 3300 ,51 cm
    10 pkt

dorocia2324, ewwiel lubią tę wiadomość

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2016, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Magdulina gratulacje kochana!! W koncu masz synka przy sobie i porod za soba :) Jak bedziesz miala chwile to napisz cos wiecej a teraz odpoczywajcie :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
‹‹ 354 355 356 357 358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ