Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny no wiec kazano nam lezec do 30 bo maly głowę ma bardzo nisko szyjka się skrocila p.doktor nawet usg nie robila stwierdziła ze moze go pobudzic ...
a mnie ciagle kluje w pochwie uczucie bardzo nieprzyjemne i gazy mnie atakują masakra hehe stwierdziła ze moze 2.12 sie zobaczymy i wtedy zrobimy mu usg i zobaczymy jak się ma. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magduullina to rzeczywiscie porod zbliza sie wielkimi krokami. Widac maly jest juz gotowy. Odpoczywaj jak najwiecej i zbieraj sily przed porodem.
Ja dzis troche pochodzilam na dworze z chlopcami i pociagalam Natusia na sankach a teraz boli mnie cale krocze i troszke brzuch sie spina. Juz nie jestem w stanie zbyt wiele robic.
Powiem Wam ze jak tak posypalo sniegiem to i nastroj mam lepszy Bo u mnie na razie bialutko i troche na minusie.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorcia kochana odpoczywaj choc wiem ze mając już dzieci jest to malo mozliwe ja dużo czasu siedze jak wszystko ogarne bo tylko na to syn pozwala jak tylko zobaczy ze zalegne od razu chcr wszystkiego naraz pic jesc siku ...
kurcze przez ten moj kręgosłup malo śpię a budze się obolala jak nie wiem na lewym boku wogole nie mogę leżeć to jest katastrofa normalnie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorcia no właśnie bole miednicy i okropnie naciska na szyjke glowka az mnie prostuje... taki tempy rwacy bol... i uczucie ugniatania na pecherx i odbyt. bol jak na miesiączkę mnie nie opuszcza. dziwne to wszystko kurcze i te obawy to to juz czy nie kurde
-
nick nieaktualny
-
Magduullina wspolczuje kochana. W takim momencie czlowiek chce miec to juz za soba jak najszybciej.
Mnie dzis tak mocno glowa bolala ze musialam wziac apap bo nie dawalam rady. Jest juz lepiej ale i tak kiepsko sie czuje. A chodze juz jak czolg, wszystko mi ciezko.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pewnie ze warto Ja juz nie moge sie doczekac tej malej istotki. Ciekawa jestem do kogo bedzie podobna bo chlopcy byli bardzo do siebie podobni.
Mam juz prawie cala wyprawke i torbe juz powoli zaczelam zapelniac, jeszcze tylko kilka rzeczy w stacjonarnych sklepach dokupic. Czuje sie spokojniejsza dzieki temu.Magduullina lubi tę wiadomość