X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny no wiec kazano nam lezec do 30 bo maly głowę ma bardzo nisko szyjka się skrocila p.doktor nawet usg nie robila stwierdziła ze moze go pobudzic ...
    a mnie ciagle kluje w pochwie uczucie bardzo nieprzyjemne i gazy mnie atakują masakra hehe stwierdziła ze moze 2.12 sie zobaczymy i wtedy zrobimy mu usg i zobaczymy jak się ma.

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina no koniecznie lez choc pewnie przy starszym synku to ciezko. Niech dzidzius jeszcze troche posiedzi u mamusi w brzuszku. Dawaj znac co u Ciebie.

Magduullina lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dzis w nocy biegunka+ wymioty czop odszedl ale trraz juz wiem ze odchodzi po kawalku od paru dni ... chwycilo mi znowu plecy po lewej stronie od szarpania masakra poprostu będziemy wiedzieli co przyniesie czas kiedy wybije ta godzina ...

• ewwiel Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina, chyba jednak godzina zero już blisko. Trzymaj się i czekamy na kolejne info

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewwiel dziękuję dzis mam dzien okrutny idę spać jestem tak słaba ze szok dobrze ze Daniel jeszcze spi w dzień

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina to rzeczywiscie porod zbliza sie wielkimi krokami. Widac maly jest juz gotowy. Odpoczywaj jak najwiecej i zbieraj sily przed porodem.

Ja dzis troche pochodzilam na dworze z chlopcami i pociagalam Natusia na sankach a teraz boli mnie cale krocze i troszke brzuch sie spina. Juz nie jestem w stanie zbyt wiele robic.
    Powiem Wam ze jak tak posypalo sniegiem to i nastroj mam lepszy :) Bo u mnie na razie bialutko i troche na minusie.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 listopada 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorcia uwazaj kochana na siebie..
    no dxis sila rzeczy na nic nie mam siły

• ewwiel Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia, ty się tez lepiej pooszczedzaj, żeby córcia wytrwała w brzuszku do bezpiecznego tygodnia.

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wiem dzis chyba przesadzilam. Do tego 3 razy musialam przynosic drewna bo by mi wygaslo w piecu a taka zimnica jest. No nic juz leze i odpoczywam bo nie ma co.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorcia kochana odpoczywaj choc wiem ze mając już dzieci jest to malo mozliwe ja dużo czasu siedze jak wszystko ogarne bo tylko na to syn pozwala jak tylko zobaczy ze zalegne od razu chcr wszystkiego naraz pic jesc siku ...
    kurcze przez ten moj kręgosłup malo śpię a budze się obolala jak nie wiem na lewym boku wogole nie mogę leżeć to jest katastrofa normalnie...

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 29 listopada 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak przy dziecku/dzieciach ciaza wyglada zupelnie inaczej. Pamietam jak w pierwszej ciazy duzo spalam i odpoczywalam. To bylo piekne :)

Mi tez bardzo dokucza kregoslup i biodra :(

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 listopada 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorcia no tak tak tez pamiętam jak to bylo pięknie w pierwszej ciąży ...

dorocia2324 lubi tę wiadomość

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina i mamy 37 tydz. Jak sie dzis czujesz? Sa jakies skurcze?

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorcia no właśnie bole miednicy i okropnie naciska na szyjke glowka az mnie prostuje... taki tempy rwacy bol... i uczucie ugniatania na pecherx i odbyt. bol jak na miesiączkę mnie nie opuszcza. dziwne to wszystko kurcze i te obawy to to juz czy nie kurde

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no wlasnie nie wiadomo kiedy zacznie sie porod a do tego czasu trzeba sie meczyc :/ No ciekawe kiedy Twojemu maluchowi zachce sie wyjsc. Trzymam kciuki.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję dorcia szczerze mam juz dość... :(

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina wspolczuje kochana. W takim momencie czlowiek chce miec to juz za soba jak najszybciej.

Mnie dzis tak mocno glowa bolala ze musialam wziac apap bo nie dawalam rady. Jest juz lepiej ale i tak kiepsko sie czuje. A chodze juz jak czolg, wszystko mi ciezko.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny, ciezka ta końcówka ciazy! Ale już niedługo dzieciatka Wam ten trud wynagrodzą!

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewwiel kochana dokładnie ;) kaxda musi swoke przejsc nie ma wyjścia ;) . ale dla takiej miłości warto! ♥

ewwiel lubi tę wiadomość

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie ze warto :) Ja juz nie moge sie doczekac tej malej istotki. Ciekawa jestem do kogo bedzie podobna bo chlopcy byli bardzo do siebie podobni.
    Mam juz prawie cala wyprawke i torbe juz powoli zaczelam zapelniac, jeszcze tylko kilka rzeczy w stacjonarnych sklepach dokupic. Czuje sie spokojniejsza dzieki temu.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
‹‹ 352 353 354 355 356 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ