Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj P pojechal z chlopcami do swojej mamy a ja sobie odpoczelam, zdrzemnelam sie, poczytalam ksiazke, bylo super. Potem sobie wszystko wyjasnilismy. Powiem szczerze ze tego bylo mi trzeba
Ewwiel to super ze dziewczynki zdrowe i tak dobrze sie rozwijaja. Ja tez zaczelam chlopcom codziennie dawac wode z miodem i cytryna plus tran oczywiscie. Oj komunia to duzy wydatek i sporo przygotowan, my w przyszlym roku idziemy na dwie Mi @ wrocil jak Natus mial 10 miesiecy przy kp. Bedziesz szukac nowej pracy? Ja po macierzynskim tez do swojej juz nie wroce ale nie chce juz u kogos pracowac a poza tym nie zostawie juz dzieci tesciowej. Jak dojde do siebie po porodzie to zaczne robic wlosy na dojazdy, zobaczymy jak mi pojdzie. -
Hej Dziewczyny .
My nadal w szpitalu ,bakterii nie ma ale wyszła żółtaczka i mała musi być pod lampami.
Miałam wczoraj kryzys bo myślałam ,ze wyjdziemy No ale cóż musze to przetrwać najbardziej tęsknie za Leonem .juz nawet nie dzwonię do M No słyszę go w oddali i rycze...
-
nick nieaktualnydada piekne dzieciaczki!!! gratulacje!
mala jest przecudna!!!
my byliśmy wczoraj na usg maly 2500-2600 waga z usg starszy o jeden dzień niz z miesiaczki a ponoc mlodszy byl o tydzien
a co lekarz to inaczej teraz wizyte mamy na 25 będziemy widziec co tam...
ale tak się pcha w dol zr szok czasem az krzykne tak zaboli mam nadzieje że jeszcze wytrzymamy ... -
Magdulina najwazniejsze ze synek zdrowy a z tym usg to tak roznie bywa. Na kiedy dokladnie masz termin?
Ja ubranka mam juz poprane, zostaly mi jeszcze kombinezony, pieluszki itd. No i zamowic musze reszte rzeczy i pakowac torbe tylko czekam na przelew.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja terminow tysiac
1) 26.12. 2)23.12. 3)z om na 21.12 a teraz z usg z wymiarow na 20.12. i tak obstawiam ze urodzi się wcześniej za bardzo się pcha juz mnie pobolewa brzuch jak na okres i krzyze nie wspominając o kroczu i pachwinach .. lekarz stwierdził ze teraz po 23.11 jak juz się obróci na 37 tydzień to nie będzie go nikt powstrzymywal... no 25.11 mam wizyte zobaczymy co powie...
-
Magdulina to ciekawe co stwierdza po tej wizycie, daj znac. Mi tez doskwieraja rozne bole i ciagniecia ale jeszcze troche trzeba wytrzymac.
Ja mam dzis wizyte na 14.50 ale nie ma mojego gina tylko jakas babka, troche sie stresuje ale mam nadzieje ze bedzie ok.Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie wszystko dobrze po wizycie, wyniki badan ok. Szyjka bardzo twarda, dluga i zamknieta. Pani doktor powiedziala ze szyjka taka jakbym miala poprzednio 2 cesarki i nigdy nie rodzila sn. I ze znow przez ta szyjke moze byc problem z porodem sn. Przy poprzednim porodzie lekarze tez zwracali uwage na nia ze im sie nie podoba i ze jest taka jakby byla szyta ale nic mi nie wiadomo na ten temat przy pierwszym porodzie. Nic mi tam nie szyli tylko to co mnie polozna naciela. Troche mnie to zmartwilo ale z drugiej strony co ma byc to bedzie. Mam prawie 10kg na plusie. No i brzuch mi sie stawial podczas badania, ogolnie nie za dobrze sie dzis czuje.
-
nick nieaktualny
-
Przy pierwszym porodzie ladnie poszlo tylko ze po terminie. Przy drugim moze i tez by poszlo po terminie ale nie wiadomo dlaczego wody odeszly i juz nie mozna bylo czekac. Teraz zobaczymy jak bedzie. Na razie wszystko trzyma i niech tak bedzie. To czekamy na piatkowe wiesci.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny