Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorcia pewnie ze tak :)
    no kochana ja tez juz mam wszystko i teraz juz torba +na niej ciuchy do ubrania ... jutro wizyta... zobaczymy co nam powie musze wytrzymać do jutra bo moj pojechal a dwa dni do roboty hmm ... szczerze boje się najbardziej nocy choć tej nocy spalam jak dzidzius..

• ewwiel Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina, udanej wizyty!
    Dorocia, szybko mi zleciala ta Twoja ciąża, już pakujesz torbę a dopiero co pisałaś, ze w ciąży jesteś...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak kochane dzień wizyty zobaczymy co i jak tam u mojego babelka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dam znać po

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdduullina czekamy na wiesci.

Ewwiel oj mi tez strasznie zlecialo ale to dobrze, juz tak niewiele do porodu...

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny skierowala mnie do szpitala z podejrzeniem gestozy (bialko w moczu i podwyzszone cisnienie) juz mam dość poprostu (w pierwszej ciąży mialam) dziecko niedotlenione się urodzilo 6,8,8,9 pkt mial ...
    stwierdziła ze nie zapowiada się na porod (po szyjce) - a ostatnio podobno byla skrucona.... nie no brak słów poprostu. ale dobrze by było jakby młody się już urodzil.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dwa razy mnie przeczyscilo tylko teraz nie wiem czy przez moje wkurwie*****ie czy może nie.. a mógłby juz się urodzić...

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze to co oni beda Ci robic w tym szpitalu? Jakies leki na to, badania? No nasze dzieciaszki plataja nam figle i wychodze kiedy im sie podoba a my sie meczymy. Trzymam kciuki zeby niedlugo juz bylo po wszystkim.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina, trzymam kciuki, żeby wszystko bylo ok. Powodzenia!

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny doktorka zrobila nie potrzebnie zamet i mnie zdenerwowala skad wzięło się ciśnienie .... nic mi nie dolega a ta od razu podobno sladzik bialka w moczu jest fizjologiczny w końcu ciąży. a ta mnie tak nastraszyla nie bede lezec na oddziale zeby sobie pisac na kartce ile kurcze sikam a ile pije tyle moge w domu sobie robic

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 01:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduulina no to nie zle Cie zalatwila. To ona sie na wynikach badan nie zna czy co, masakra. No i puszczaja Cie do domu? Przeciez jeszcze masz czas do porodu a nic sie nie dzieje.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciśnienie w szpitalu bylo ok bialka w moczu brak po konsultacji z lekarzem wyszlam do domu na własne życzenie ale pod tym względem ze wszystko jest ok. dzidziusia mam sporego bo min.3200 do 3500 .
    zeby nie bylo jakichs problemow pani doktor zallecila mi sterydy na plucka dostalam dwa zastrzyki wiec Natanek moze się rodzic i mam nadzieje ze to szybko nastapi bo mam dość całej tej sytuacji.
    lekarz powiedział ze gdyby coś mnie zaniepokoilo mam wrocic

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina najwazniejsze ze wszystko w porzadku z Toba i dzidziusiem. O widze ze synek bedzie mial na imie jak moj mlodszy, super :) :) To kiedy masz sie zglosic na jakas wizyte albo do szpitala? Wiadomo ze lepiej byc w domu niz na oddziale dlatego rozumiem Twoja decyzje.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wizyte u doktorki mam w piątek doktor z którym rozmawiałam w szpitalu powiedzial ze gdyby coś się dzialo mam wrocic.

• kataloza Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka dnia 21.11.2016 o godzinie 9:50 została starszą siostrą:-)Wojciech Jerzy urodził się przez CC z wagą 3900 i 55 cm dł :-)

nick nieaktualny, dorocia2324, ewwiel lubią tę wiadomość

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kataloza wrote:
    Moja córka dnia 21.11.2016 o godzinie 9:50 została starszą siostrą:-)Wojciech Jerzy urodził się przez CC z wagą 3900 i 55 cm dł :-)
    gratuluję duzy chlop :) zdrowia dla was!♥

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kataloza gratulacje!! Kawal chlopa :) Fajnie ze juz masz synka przy sobie :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulina jak u Ciebie?
    Ja dzis 35 tydz ale ten czas zasuwa :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia zasowa jak szalony u mnie narazie nic poza kluciami w kroczu i stawiania się brzucha ....mam nadzieje że lada dzień bede tulic synka....
    dzisiaj wybieram się na spacer...
    my zaczynamy 39 tydzień.

• ewwiel Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kataloza, gratulacje!

Magduullina, przyloz sie do tego spacerku, żeby synek postanowił opuścić brzuszek ;-)

Dorocia, a jak ty sie czujesz? Jak chłopcy?

U nas wszystko ok. Ala zdrowa, Nadia tez. Nadia od września do wczoraj jeździła 2 razy w tyg na basen po szkole (jakiś szkolny projekt unijny). Szkoda, ze już jej sie te zajęcia skończyły. Teraz musimy wspólnie wybrać sie na basen, żeby ocenić nowe umiejętności ;-)

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
‹‹ 353 354 355 356 357 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ