X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2016, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorcia pewnie ze tak :)
    no kochana ja tez juz mam wszystko i teraz juz torba +na niej ciuchy do ubrania ... jutro wizyta... zobaczymy co nam powie musze wytrzymać do jutra bo moj pojechal a dwa dni do roboty hmm ... szczerze boje się najbardziej nocy choć tej nocy spalam jak dzidzius..

• ewwiel Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina, udanej wizyty!
    Dorocia, szybko mi zleciala ta Twoja ciąża, już pakujesz torbę a dopiero co pisałaś, ze w ciąży jesteś...

Magduullina lubi tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak kochane dzień wizyty zobaczymy co i jak tam u mojego babelka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dam znać po

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdduullina czekamy na wiesci.

Ewwiel oj mi tez strasznie zlecialo ale to dobrze, juz tak niewiele do porodu...

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny skierowala mnie do szpitala z podejrzeniem gestozy (bialko w moczu i podwyzszone cisnienie) juz mam dość poprostu (w pierwszej ciąży mialam) dziecko niedotlenione się urodzilo 6,8,8,9 pkt mial ...
    stwierdziła ze nie zapowiada się na porod (po szyjce) - a ostatnio podobno byla skrucona.... nie no brak słów poprostu. ale dobrze by było jakby młody się już urodzil.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dwa razy mnie przeczyscilo tylko teraz nie wiem czy przez moje wkurwie*****ie czy może nie.. a mógłby juz się urodzić...

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze to co oni beda Ci robic w tym szpitalu? Jakies leki na to, badania? No nasze dzieciaszki plataja nam figle i wychodze kiedy im sie podoba a my sie meczymy. Trzymam kciuki zeby niedlugo juz bylo po wszystkim.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 2 grudnia 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina, trzymam kciuki, żeby wszystko bylo ok. Powodzenia!

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 grudnia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny doktorka zrobila nie potrzebnie zamet i mnie zdenerwowala skad wzięło się ciśnienie .... nic mi nie dolega a ta od razu podobno sladzik bialka w moczu jest fizjologiczny w końcu ciąży. a ta mnie tak nastraszyla nie bede lezec na oddziale zeby sobie pisac na kartce ile kurcze sikam a ile pije tyle moge w domu sobie robic

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 01:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduulina no to nie zle Cie zalatwila. To ona sie na wynikach badan nie zna czy co, masakra. No i puszczaja Cie do domu? Przeciez jeszcze masz czas do porodu a nic sie nie dzieje.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciśnienie w szpitalu bylo ok bialka w moczu brak po konsultacji z lekarzem wyszlam do domu na własne życzenie ale pod tym względem ze wszystko jest ok. dzidziusia mam sporego bo min.3200 do 3500 .
    zeby nie bylo jakichs problemow pani doktor zallecila mi sterydy na plucka dostalam dwa zastrzyki wiec Natanek moze się rodzic i mam nadzieje ze to szybko nastapi bo mam dość całej tej sytuacji.
    lekarz powiedział ze gdyby coś mnie zaniepokoilo mam wrocic

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 4 grudnia 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magduullina najwazniejsze ze wszystko w porzadku z Toba i dzidziusiem. O widze ze synek bedzie mial na imie jak moj mlodszy, super :) :) To kiedy masz sie zglosic na jakas wizyte albo do szpitala? Wiadomo ze lepiej byc w domu niz na oddziale dlatego rozumiem Twoja decyzje.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 grudnia 2016, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wizyte u doktorki mam w piątek doktor z którym rozmawiałam w szpitalu powiedzial ze gdyby coś się dzialo mam wrocic.

• kataloza Autorytet

Wysłany: 6 grudnia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja córka dnia 21.11.2016 o godzinie 9:50 została starszą siostrą:-)Wojciech Jerzy urodził się przez CC z wagą 3900 i 55 cm dł :-)

Magduullina, dorocia2324, ewwiel lubią tę wiadomość

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 grudnia 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kataloza wrote:
    Moja córka dnia 21.11.2016 o godzinie 9:50 została starszą siostrą:-)Wojciech Jerzy urodził się przez CC z wagą 3900 i 55 cm dł :-)
    gratuluję duzy chlop :) zdrowia dla was!♥

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kataloza gratulacje!! Kawal chlopa :) Fajnie ze juz masz synka przy sobie :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdulina jak u Ciebie?
    Ja dzis 35 tydz ale ten czas zasuwa :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 grudnia 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorcia zasowa jak szalony u mnie narazie nic poza kluciami w kroczu i stawiania się brzucha ....mam nadzieje że lada dzień bede tulic synka....
    dzisiaj wybieram się na spacer...
    my zaczynamy 39 tydzień.

• ewwiel Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kataloza, gratulacje!

Magduullina, przyloz sie do tego spacerku, żeby synek postanowił opuścić brzuszek ;-)

Dorocia, a jak ty sie czujesz? Jak chłopcy?

U nas wszystko ok. Ala zdrowa, Nadia tez. Nadia od września do wczoraj jeździła 2 razy w tyg na basen po szkole (jakiś szkolny projekt unijny). Szkoda, ze już jej sie te zajęcia skończyły. Teraz musimy wspólnie wybrać sie na basen, żeby ocenić nowe umiejętności ;-)

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
‹‹ 353 354 355 356 357 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ