Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydorcia pewnie ze tak
no kochana ja tez juz mam wszystko i teraz juz torba +na niej ciuchy do ubrania ... jutro wizyta... zobaczymy co nam powie musze wytrzymać do jutra bo moj pojechal a dwa dni do roboty hmm ... szczerze boje się najbardziej nocy choć tej nocy spalam jak dzidzius.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny skierowala mnie do szpitala z podejrzeniem gestozy (bialko w moczu i podwyzszone cisnienie) juz mam dość poprostu (w pierwszej ciąży mialam) dziecko niedotlenione się urodzilo 6,8,8,9 pkt mial ...
stwierdziła ze nie zapowiada się na porod (po szyjce) - a ostatnio podobno byla skrucona.... nie no brak słów poprostu. ale dobrze by było jakby młody się już urodzil..... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny doktorka zrobila nie potrzebnie zamet i mnie zdenerwowala skad wzięło się ciśnienie .... nic mi nie dolega a ta od razu podobno sladzik bialka w moczu jest fizjologiczny w końcu ciąży. a ta mnie tak nastraszyla nie bede lezec na oddziale zeby sobie pisac na kartce ile kurcze sikam a ile pije tyle moge w domu sobie robic
-
nick nieaktualnyciśnienie w szpitalu bylo ok bialka w moczu brak po konsultacji z lekarzem wyszlam do domu na własne życzenie ale pod tym względem ze wszystko jest ok. dzidziusia mam sporego bo min.3200 do 3500 .
zeby nie bylo jakichs problemow pani doktor zallecila mi sterydy na plucka dostalam dwa zastrzyki wiec Natanek moze się rodzic i mam nadzieje ze to szybko nastapi bo mam dość całej tej sytuacji.
lekarz powiedział ze gdyby coś mnie zaniepokoilo mam wrocic -
Magduullina najwazniejsze ze wszystko w porzadku z Toba i dzidziusiem. O widze ze synek bedzie mial na imie jak moj mlodszy, super To kiedy masz sie zglosic na jakas wizyte albo do szpitala? Wiadomo ze lepiej byc w domu niz na oddziale dlatego rozumiem Twoja decyzje.
Magduullina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kataloza, gratulacje!
Magduullina, przyloz sie do tego spacerku, żeby synek postanowił opuścić brzuszek
Dorocia, a jak ty sie czujesz? Jak chłopcy?
U nas wszystko ok. Ala zdrowa, Nadia tez. Nadia od września do wczoraj jeździła 2 razy w tyg na basen po szkole (jakiś szkolny projekt unijny). Szkoda, ze już jej sie te zajęcia skończyły. Teraz musimy wspólnie wybrać sie na basen, żeby ocenić nowe umiejętnościMagduullina lubi tę wiadomość