Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dada dziekuje za kciuki. No to nic fajnego ale najwazniejsze ze da sie to wycwiczyc. A jak dajesz sobie rade? Jest jeszcze maz z Toba?
Ewwiel oj tak niech szybko przechodzi bo ja nienawidze oddychac ustami i do tego zatoki bola.
Wczoraj przed snem tak mnie bolalo krocze z prawej strony ze lezac w lozku myslalam ze z bolu nie wyrobie, potem dosc silny bol @ a potem udalo mi sie zasnac. -
Witajcie bo dlugiej przerwie... kiedys die tutaj troszke oddzywalam a pozniej jskos zabraklo czasu...
Dorocia po pierwsze gratuluje i zycze szybkiego i latwego porodu a po drugie moze lepiej usiadz i odpocznij poki mozesz bo juz niedlugo bedziesz marzyla o chwili spokoju...Powodzenia -
Dorcia, moje trzecie dziecko za chwilę kończy 2 lata. Nie wierzę jak ten czas szybko leci. Starszaki w przedszkolu, a maluch ze mną w domu i nie zapowiada się by to się szybko zmieniło, bo straszny z niego maminsynek.
Czekam na wieści od Ciebie jak już Dzidziuś się urodzi. Ach, zazdroszczę Ci niemowlaczka w domu czasami myślę o kolejnym, ale czwarte dziecko... chyba już mi się nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 10:59