Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka no właśnie teraz bym strzelała miedzy Emma a Gaja, ale mężowi nie podchodzi za bardzo. Zobaczymy co powie jak wróci z pracy bo miał o tym myśleć żeby mi pomoc.
Magda cesarską ze wzgledu na to, ze pierwsza ciąża również została nią zakończona. Co prawda była to cesarską nagła bo po próbach porodu naturalnego, ale jednak byla no i lekarza wczoraj pytalam to tez Mówi ze 99% cesarskie cięcie. -
Ajj Pianistka zazdroszczę przespanej nocy. U mnie ostatnio z tym gorzej i to nawet nie o Antka chodzi bo jak się przebudza czy coś mu się śni to wstanę pogłaskam po głowie i dalej bym się położyłam gdyby nie: zgaga, toaleta, pić się chce, ułożyć się nie mogę... Nie wysypiam się ostatnio za dobrze.
Ciesze się, ze już nie jesteś sama Teraz Emil może nas zaskoczyć -
Nie no Mania ja mowie o estawaniu do Emmy saama chodze siku 150 razy no i maly bardzo bolesnie kopie ale przynajmniej moge lezec a nie musze biec po schodach. To juz duzo..
Skonczylam juz prac i prasowac wyprawke, w tym tyg chyba spakuje torbeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 09:09
-
Mała dalej ma te gorsze dni, czy chociaż się trochę wyrównała ilość pobudek w te lepsze i gorsze dni?
Pakuj, pakuj i czekamy na Emila
Jejku u Ciebie już tak nie dużo zostało. Już marzę, żeby być przy końcówce bo już mi powoli sił brakuje. -
No z tym to roznie.. czasem ma takie noce super jak dzis ze ma 2 czy 3 pobudki, ale czasem ma ich 10 albo 15.. czesto 5 czy 8... loteria.
Ja zauwazylam ze im wiecej sie ruszam tym sprawniejsza jestem takze codziennie robimy 7 km spacer, nadal sprzatam z malą w chuście itd. I czuje sie ok. Jedynie ze brzuch jest wielki juz i ciezko mi np wlozyc ją do lozeczka czy wykąpacWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2017, 09:24
-
Pianistka no ja właśnie o rozmiarze brzucha. To o to mi chodziło no i w tej ciąży mam podwyższone ciśnienie więc dłuższe dystanse odpadają bo czuje, że robi mi się słabo i zaczyna w głowie kręcić no i noszenie małego odpada przez to napinanie się brzucha, które bywa dość bolesne.
-
Ja mam przepowiadające ale z Emmą dluuuugo mialam a i tak urodzilam w 42 tc -.-
Takze taka moja uroda.
Jednak brzuch twardnieje i boli przy poruszaniu sie i jedynie to utrudnia troche funkcjonowsnie.
19 maja mam wizyte to sie pewnie dowiemy czy czekamy do terminu czy wywolujemy -
Monia no tak jak pierwsza jest cesarka to i potem zazwyczaj tez. Choc mam przyjaciolke, ktora po cc urodzila sn ale miedzy dziecmi jest 3 lata roznicy a u Ciebie mniej. No i zreszta kazdy porod to sprawa indywidualna.
Ja pierwszy porod mialam dobry sn i licze, ze teraz tez tak bedzie bo bardzo boje sie jakichkolwiek ingerencji medycznych, pomimo tego, ze moj zawod jest z branzy medycznej☺
Wy piszecie o przenoszeniu a ja w pierwszej ciazy mialam problem z donoszeniem ale udalo sie do 38 tyg wytrwac a teraz tez mam problemy z twardniejacym brzuchem ale z szyjka na razie ok.no i tak jak w pierwszej ciazy tak i teraz mam problemy ze spojeniem..no ale trzeba dac rade☺ -
Hej co tu tak cicho ?
Ja mam jutro połówkowe ale dzięki ostatniemu usg idę tam bardzo spokojna
Czas na wyprawkę. Chciałabym coś kupić maluchowi ale przyznam szczerze że nie bardzo wiem co bo w zasadzie wszystko mamy po starszaku.