Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka mogę Ci trochę moich przespanych nocek oddać i wierzę, że w końcu się wyśpisz.
Ehh.. Tyle się pocieszam, że już nie planuję kolejnej chciałam mieć trójkę i mieć będę, więcej do szczęścia mi nie potrzeba No może poza chwilą spokoju, kupą kasy i wymarzonym domem -
Maniaaaa dałam około 80 zł na eBay. Kupowałam dla szwagierki, bo jej zależało, nie dla siebie. Ona jeszcze musi odczekać po poronieniu miesiąc do kolejnych starań więc test na razie jej się nie przyda. Mi nie zależy, bo ja sobie mogę spokojnie do USG czekać, ale mąż mi truje, żebym zrobiła.
Ja też kończę na trójce. Zawsze chciałam trójkę, mąż powiedział, że dwójka i koniec, ale wyszło na moje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2017, 10:17
-
Kasia bo mężczyźni nie wiedzą, że niektórych kobiecych decyzji się nie kwestionuje bo i tak wychodzi na nasze
Ja też nie mam parcia na płeć, ale jednak nie chciałabym niespodzianki przy porodzie. Wolałabym wiedzieć wcześniej i to w sumie tyle Moja intuicja dalej mówi, że dziewuchy. Zobaczymy jak bardzo się pomylę
-
Ja już po wizycie
Dostałam skierowanie na obciążenie glukozą bo wg połoznej synek jest spory... bardzo spory...
Wg niej będzie większy od Emmy :x a z nią ledwo ledwo się udało SN, utknęła mi w kanale rodnym, 2 h nie mogła zejść mimo skurczy partych (które musiałam ignorować i nie przeć).. więc musimy mocno kontrolować, ale wg niej będzie większy...
także na kolejnej wizycie za 3,5 tyg dokładnie go wymaca i jeśli nadal będzie ponad normę to do szpitala na dodatkowe USG i wtedy będziemy się zastanawiać -
Pianistka większy od Emmy? O.O Ale, że jak? Przecież Emma spora była.. Wow Emil poszalał.. Oby jednak usg pokazało co innego. Trzymam kciuki za obciążenie glukozą. Mnie pewnie też niedługo czeka Blleee
W ciąży z Antkiem zwymiotowałam po godzinie a miałam czekać dwie Ciekawe jak w Niemczech ją wykonują -
Kasia no natura natura, u mnie w rodzinie same duze dzieci. Klopot w tym ze z Emmą ledwo sie udalo bo utknęla w kanale rodnym na 2 godziny i mimo rozwarcia i parcia nie mogła zejsc... polozna uwaza ze moja miednica wiekszego dziecka nie przepusci..
-
Kasia Z. Ja też chcę trójkę a mąż od początku ciąży przemyca. " Nie martw się to ostatnia ciąża" albo "na szczęście to już ostatni raz" itp a ja i tak go będę męczyć za jakieś 4 łata
Pianistka współczuję. A jak ona oszacowała wielkość dziecka skoro USG nie robią ? W ofercie ile miałaś w sumie USG tam u sibie.?
Ja byłam ostatnio na wizycie i mi nie zrobiła. Podlamalam się bo ostatnie USG miałam w 10 tyg
-
KasiaZ wrote:Maniaaaa to trzymamy kciuki To chyba zostanę na melisce w razie potrzeb. Piłam z pół roku mieszankę ziół na stres, ale musiałam odstawić i przerzuciłam się na Rooibos. Też podobno ma właściwości relaksujące.
Mojej minęło, jednodniówka tylko jakaś była. Chyba faktycznie kiełbasa jej zaszkodziła.
Pianistka może jest wrażliwa na pełnię? Ja zawsze mam nocki zerwane chwilę przed. Jak byłam mała nawet łaziłam w nocy, to może dlatego dzisiaj kombinowała?
patulla to nie karmiłaś piersią, że tak się dało ustrzelić? Dla mnie to zawsze szok, jak komuś udaje się tak od razu
I tak Was podziwiam dziewczyny, że macie takie maluchy i kolejne w drodze, że macie na to siłę (choć domyślam się, że ona jest tylko w teorii ). Ja zawsze chciałam mieć różnicę między dziećmi koło 3 lat, jak już jedno w miarę odchowane. Mniejsza różnica już mnie przerażała...
Dopiero zajrzałam do Was i musiałam odpowiedzieć, bo uwielbiam historię moich dzieci Całą trójka za pierwszym razem
A co do Twojego pytania to karmiłam tylko piersią, bez żadnego dokarmiania (trochę smoczek i nocne przerwy dłuższe). Trzy miesiące po porodzie dostałam pierwszą @ i ostatnią Karmiłam nadal do 17 tc i 7 mż starszego synka - sam się odstawił