Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja płeć Leosia zobaczyłam w 20tc
Jutro mam USG i liczę na jakąś informację Tylko moja gin nie jest chętna do długiego szukania. Myślicie, że jest opcja, że przyłoży głowicę i akurat trafi na to czego szukam ?
Test zrobiłam. Pieniło się.
-
Kasia, Candela ja też uważam tą sodę jako zabawę, nic więcej
Pianistka iwdziałam i gratuluję ! Za to u nas noc w pełni przespana dopiero od 3 i to tylko do 5 bo o 5 kolejna pobudka, ale za to spał do 9.. Chyba się młodość z Emmą Twoją zamieniła -
Cześć dziewczyny. Jak samopoczucie?
Pianistka jak Emma i jak po wizycie u położnej?
Kasia robiłaś jeszcze raz test z sody czy sie pieni?
U nas dziś mały przespał całą noc. Od godziny 21 do 7 rano, tyle, że tym razem to ja dałam ciała bo mam problem ze snem ostatnio ikoniec końców zasnęłam dopiero koło 2 w nocy.
Miłego dnia -
Maniaaaa mam też test Gendermaker i mąż mnie namawia żebym zrobiła, ale trochę mi szkoda kasy, bo drogie to g... a boję się, że zrobię za szybko i nic nie wyjdzie.
Ja w weekend nie zrobiłam nic z tego, co planowałam. Będę nadganiać w tygodniu Uroki pracy w domu. Jeszcze powoli planuję komunię córki, bo to już za 2 tyg a mi się zamrażalnik popsuł więc ogólnie mam wesoło
A jak u Was? Młodość dała Wam pospać dziewczynki? -
Kasia słyszałam o tym teście. Nie wiem jak z ceną i dostępnością u nas bo nawet nie sprawdzałam. Z ciekawości jeśli można ty ile musiałaś za niego dac?
Pianistka współczuję nocy. U nas Antek przeszedł rewolucję i od 2/3 dni przesypia całe noce za to ze mną gorzej. Problem z zaśnięciem, a później jak nie siku to nogi. Bolą tak, że szkoda gadać.
Za to w ciągu dnia zasypiam na stojąco.
Jakoś nie czuję tej ciąży. Fajnie, że jest, fajnie, że są maluszki, ale ta ciąża mnie wykańcza. Nie jest tak przyjemna jak ta pierwsza.
Mały EDIT. Kasia sprawdziłam ten test i u nas na Ebayu kosztuje 35/40e. Sporo trochę. Ja się w niego bawić nie będę bo u mnie pewnie bzdury powychodząWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2017, 21:48