Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wizyte? Za tydzien mam pogadanke u poloznej. Nie bada ginekologicznie...
Mania oby juz temp nie rosla! :*
Candela uroki ciązy po ciązyja sie teraz czuje jak w 40 tc z Emmą. A gdzie mi do konca?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2017, 21:36
-
Pianistka na prawdę w Norwegii nie widuje się ginekologa w czasie ciąży?
Ale by mi dziwnie było, ale to fakt jest pięknie.
Candela ja też czuję się jakbym była w ciąży parę tygodni do przodu. Ale tak to jest jak się nie da odpocząć organizmowi, a jeszcze w moim przypadku musi pracować za 3 osoby.
No i niestety temperatura wróciła. Noc przespana dopiero od 3:30 aż do 9. Czy to sukces? Raczej wątpie. Nie wiadomo skąd ta cholerna gorączka się wzięła.
byliśmy u lekarza, ale niestety nie u naszego bo go nie było. Osłuchowo czysto, gardło, uszy też. Mocz do badania już zawieziony. Ciekawe co wyjdzie. Jak znów nic to po urlopie jak wróci małego pediatra to będę cisnęła o wykonanie crp bo to nie możliwe, żeby dziecko tak samo z siebie gorączki dostawało i to już 2 raz w tym miesiącu. Zęby wykluczone. dopiero gdzieś powolutku idą i po sprawdzeniu dziąsełek nie widać by mały ból odczuwał.
-
Ja prywatnie chodze na usg ale to do poloznej. To samo usg. U ginekologa mozna zrobic usg lub moze i badanie by zrobil jesli uzna za zasadne. Ja bylam w ciazy z Emmą prywatnie z plamieniem to uznal ze skoro na usg wszystko ok to nie ma co mi tam grzebac
-
Maniaaaa to zapraszam tutaj
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/test-z-sody-na-plec-dziecka,12790.html
I znowu podkreślam, że to jest traktowane jako zabawa. Choć szybciej w to uwierzę niż no z zawieszanie obrączki nad brzuchem
Przez szwagierkę naczytałam się głupot na ten temat, a że jestem babą z natury ciekawską, to co mi szkodzi się pobawić, nikomu tym krzywdy nie zrobię
-
Pianistka 4 usg to i tak dobrze
Ja teraz mam co miesiąc ze względu na to, że to bliźniaki i muszą być kontrolowane, ciekawa jestem co nam się na usg pokaże w maju. Już bym chciała wiedzieć kim będą moje maluchy -
Pianistka może to taka tendencja u chłopaków bo z Antkiem w ciąży też większość usg pamiętam jako tyłeczek i jajka
Jak nocki Emmy? U nas znów 3/4 dni i po gorączce. Nie daje mi to spokoju czemu ona tak wraca.