Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka ja z synem też sporo przytyłam, zobaczymy jak będzie tym razem.
A tshirt z hm dokładnie jak napisałaś My z mężem też raczej z tych lubiących ciężkie brzmienia
Planuje małemu w Polsce dorwać gdzieś koszulki z zespołami nie tylko tymi które zrobiły światową karierę, ale też np z polskimi typu Hunter itp. -
Pianistka świetna fota I zazdroszczę wagi, ja w obu przytyłam po 13 kg. Chciałabym tym razem mniej, ale nie wiem jak to zrobić, bo co chwilę mnie strasznie ssie
Maniaaaa a bawiłaś się w testy z kapusty albo sody? Co prawda u Ciebie mogą wyjść dziwne wyniki skoro masz dwójeczkę, ale jeśli nie masz tam parki, to powinny wyniki być wiarygodne -
witajcie jestem nowa jutro zaczynam 17tc szok że sie udało i wszystko wskazuje na to że jest i bedzie ok bardzo sie cieszę a Julka moja córcia 5 letnia już sie nie może doczekać marzy o braciszku może jej marzenie sie spełni rok temu straciłam maluszka w 14tc Julka bardzo to przeżyła my tez:( ale teraz juz czuje delikatne ruchy jakby musnięcia gilgotanie może maluch da znak konkretnie na 5 ur julki
-
Pianistka w takim razie Emma musi darzyć kolegę dużą dawką miłości
Kasia mnie na początku tej i poprzedniej ciąży też strasznie ssało. Teraz idzie normalnie funkcjonować. Najlepsze jest to, że odżywiam się zdrowo, wiadomo raz na jakiś czas wpadnie coś zakazanego, ale to uroki ciąży, a ja mam już +-3kg dodatkowo na wadze a nie jem w cale dużo.
Jak tak dalej pójdzie to będę wyglądać jak wieloryb.
W testy się nie bawiłam. Z sodą znam a z kapustą nie bardzo. Za to "wróżyłam" z obrączki zawieszonej na włosie (chociaż to tak raczej dla fun'u ) i wyszło tak: chłopiec, dziewczynka, dziewczynka. U męża to samo, ale przecież to tylko zabawa jest i nie bardzo w to wierzę
Karola miło przywitać kolejną mamusię
Widzę, że jesteśmy mniej więcej na tym samym etapie
Współczuję straty poprzedniej ciąży, ale skoro teraz jest dobrze to już tak musi zostać Trzymam za Was kciuki
Ja też już czuje ruchy maluchów. Rzadko póki co bo dwa trzy razy dziennie coś stuknie, puknie lub się przekręci ale wiem w 100%, że to one.Karola - mama Julci i ... ? lubi tę wiadomość
-
Z Emmą to do reklamy trzeba iść słodziak
Mania a wy kupujecie potrójny wózek czy liczycie na to, że starszy będzie chodził do tego czasu?
Kasia Z. a ty robiłaś te testy? Sprawdziły się? Ja o tym czytałam i tak ciągle myślę żeby się w to zabawić ale zawsze zapominam o tej nieszczęsnej sodzie
Witaj Karola
A to mój brzuch sprzed tygodnia jakoś.
-
Witamy się po przespanej nocy bez żadnych pobudek Wygrałam dziś życie i wyspałam się
Candela kupujemy podwójny wózek dla bliźniaków, a małemu zmieniać będziemy na zwykłą parasolkę zamiast tego wózka 2w1. Wózki już upatrzone, teraz tylko czekać na jaką okazję i kupować A Młodość już tak śmiga, że czasem trudno za nim nadążyć Ahh i zapomniałabym Młodość lubuje się w nosidłach i chustach więc to też nie problem, a raczej na początku nie planuje wychodzić z maluchami bez męża Najpierw musze się nauczyć ogarniać je wszystkie na raz
A brzuszek piękny i jaki zgrabny -
Mania jaki wozek wybralas?
Ja mialam nie kupowac ale jednak moje dziecie postanowilo po roku zaakceptowac wozek... i kupilam :p a ze mieszkam na malej wyspie i byle wyjscie po pampersy wiąze sie z 7 km wyprawą to nie sądze by chcialo mi sie pchac wozek i jeszcze ją targac. Kupilam wozek podwojny ale ma mozliwosc bycia pojedynczym. Na blizsze wyjscia bede brala 1 do wozka a 1 do chusty ale zeby np pojwchac do miasta autobusem czy gdzies dalej cos zalatwic to bede brac 2 do wozka. Tak samo w upaly itd -
Pianistka dla Młodości wybraliśmy z mężem Elodie Details spacerówkę parasolke, a dla bliźniaków TFK Twinner Twist bardzo fajny, mały bo tylko 73/75cm nie pamiętam dokładnie w szerokości, zwrotny, bardziej sportowy charakter, lekki, fajny do podbijania, koła idealne na wyboje i nierówności, ale cena nowego wózka powala bo jest gdzieś w granicy 1000euro. Ahh i jest możliwość rok po roku lub właśnie na bliźnięta i też ma wersje dla trójki dzieci, ale szerokość mi nie pasuje.
A z małego opisu Twojego wózka wydaje mi się, że może to być bugaboo donkey? Ale tylko mi się tak wydaje bo te wózki też oglądałam, ale sportowy charakter TFK wygrał
Zerknęłam na szybko do Twojego pamiętnika i faktycznie porównując parę zdjęć widać, że brzuszek opadł
-
Hej dziewczyny! Moja przyjaciółka prowadzi sklep z oryginalnymi ubrankami dla niemowląt. Dajcie prosze lajka na fan page na facebooku, początki nie są łatwe
https://www.facebook.com/babelusklep/
Z góry dziękuje i wesyłych świąt! -
A widziałam go gdzieś, ale na sklepie nie mieli i akurat tego modelu nie macałam więc nie mam pojęcia jak się będzie sprawował
U nas ogólnie ostatnio bardzo dużo bliźniąt będzie. W Praxis u poprzedniego lekarza było poza mną jeszcze 5 brzuchatek z bliźniakami. Jak jest u tego aktualnego z ilością to nie wiem
O dzidzie kopią Jak ja strasznie tęskniłam za tym uczuciem, normalnie rozpływam się Młodość zasypia, a ja będę mieć chwilę na relaks dla siebie. -
U nas z tymi drzemkami różnie. Pierwszą zalicza tak 1,5 do 2h po przebudzeniu i śniadaniu. Pobawi się chwile i idzie spać. A póżniej albo się kładzie koło 15 na godzinę/dwie albo buszuje do wieczora i spi mniej więcej od 9:30/10 do 8/9 rano, ale ostatnio przez tą gorączkę nam się trochę rozregulował i kładzie się o 12 w nocy