ciaza 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Ylya wrote:Cześć dziewczyny, można u Was przycupnąć? Mam 40 lat i jestem w 5 tc, to moja druga ciąża, pierwsza była biochem dwa lata temu. Myśli różne, póki co jestem jeszcze w szoku, że się udało.
Hej witaj. Jasne ☺ gratuluję!
Ja już tu jestem od ponad miesiąca. Bylam w ciąży ake w 6 tyg niestety poronilam. Probujemy dalej.Ylya lubi tę wiadomość
Nadzieja -
Super, gratulacje
Nasz Synek urodził się 27w 1d. W środę skończył 4 tyg. 11 dni był pod respiratorem, teraz ma na nosku maseczkę z tlenem. W czwartek przeszedł zabieg zamknięcia przewodu botalla bo niestety lekami zamknelo się troszkę a doszła infekcja i znowu przewód był bardziej otwarty. Poza tym serce ma dobrą budowę, nerki oj, jelita ok. Oczka badane w czwartek po raz pierwszy też w porządku, będą heszcze powtarzać. Po urodzeniu ważył 1055, teraz 1565. Długi na 39.2cm. Generalnie stabilny, jeszcze momentami spada saturacja ale jest ok,lekarze zadowoleni.
Pozdrawiam i głowa do góryYlya, kataloza, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, za miłe przyjęcie!
Nadzieja2016 przykro mi bardzo ja dzis zaczęłam 6tc, ale niestety plamieniem. Takim tyci tyci ale jednak, na razie leże i biore wiecej dupka i magnezu. A wy jak podchodzicie, naturalnie?
Engelin, gratuluję Synka i cieszę się, że parametry idą w górę! Silny chłopak. A co było powodem wczesnego porodu?kataloza lubi tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016 , IUI 14 XII 2016 synek Dawid urodzony 9.9.2017
-
Ylya wrote:Dzięki dziewczyny, za miłe przyjęcie!
Nadzieja2016 przykro mi bardzo ja dzis zaczęłam 6tc, ale niestety plamieniem. Takim tyci tyci ale jednak, na razie leże i biore wiecej dupka i magnezu. A wy jak podchodzicie, naturalnie?
Podchodzimy naturalnie chyba.... biore progesteron od 16 dnia cyklu. Poprzednio zaszlam w ciążę w 2 miesiącu starań. A Ey jak pidchodziliscie ? Jak się teraz czujesz ?Ylya lubi tę wiadomość
Nadzieja -
Znaczy w 40+ tylko expressowe porody gratuluję jeszcze raz
Nasz synek zdrowy tylko jeszcze tlenu potrzebuje. Aktualnie 8.5 tyg. 2335g i 44cm.Dobrawa, kataloza lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wszystkim mamom! Bardzp dobre wieści !!! Dużo zdrowia mamom i maluszkom życzę!
Ja też mam dobre wieści. Dziś pojawiła się cieniutka druga kreseczka ......
Może tym razem będzie dobrze ☺Englein, Imię_Róży, Dobrawa, kataloza, Ylya lubią tę wiadomość
Nadzieja -
Hej dziewczynki ja pierwszą miałam cesarkę, ponad trzy lata temu i teraz też będzie cc, bo te moje dzieci jakieś duże;-PP Ja się cc nie boję, po pierwszej na drugi dzień chodziłam, powoli bo powoli, ale na trzeci śmigałam już po korytarzu jak przed ciążą. Także strach ma wielkie oczy:-P
Nadzieja a jak tam Twój test, bo chyba mi uciekło? pozytywny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 13:54
10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię_Róży wrote:Hej dziewczynki ja pierwszą miałam cesarkę, ponad trzy lata temu i teraz też będzie cc, bo te moje dzieci jakieś duże;-PP Ja się cc nie boję, po pierwszej na drugi dzień chodziłam, powoli bo powoli, ale na trzeci śmigałam już po korytarzu jak przed ciążą. Także strach ma wielkie oczy:-P
Nadzieja a jak tam Twój test, bo chyba mi uciekło? pozytywny?
Test bthcg 4 dni przed @ 101 a 48 potem 256. Czyli wygląda dobrze. Czekam na wizytę. Ja w sumie uważam że najważniejsze bezpieczeństwo i jeżeli ma być cesarka to ook. Imię Róży kiedy masz termin? Jak wyszły testy z listopada?
Ylya lubi tę wiadomość
Nadzieja -
Dobrawa wrote:kataloza,
jak tam Wojtus
jak sobie radzisz
a jak na braciszka cora reaguje?
nie wiem czy w avie twoja fotka,ale bardzo ladna
Wojtuś kochany ma swoje humorki czasem ale narzekać bardzo nie mogę bo bym zgrzeszyłą
Córka bardzo pomaga jestem tym mile zaskoczona.....Dobrawa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEnglein wrote:Dobrze, jak powiedziala mi polozna w poprzedniej ciazy "stare kobiety nie zachodza w ciążę "...tak wiec sama widzisz, wiek nie ma tu nic
Ja niestety mam jeszcze miesniaka, na szczescie tak usytuowany,ze nie przeszkadza. I oby tak dalej
Ha ha ha! Stare kobiety lubią zajść w ciążę myśląc, że to menopauza. Tak jak ja!Elizap lubi tę wiadomość