ciaza 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Ylya wrote:Cześć dziewczyny, można u Was przycupnąć? Mam 40 lat i jestem w 5 tc, to moja druga ciąża, pierwsza była biochem dwa lata temu. Myśli różne, póki co jestem jeszcze w szoku, że się udało.
Hej witaj. Jasne ☺ gratuluję!
Ja już tu jestem od ponad miesiąca. Bylam w ciąży ake w 6 tyg niestety poronilam. Probujemy dalej.
Ylya lubi tę wiadomość
Nadzieja -
Super, gratulacje

Nasz Synek urodził się 27w 1d. W środę skończył 4 tyg. 11 dni był pod respiratorem, teraz ma na nosku maseczkę z tlenem. W czwartek przeszedł zabieg zamknięcia przewodu botalla bo niestety lekami zamknelo się troszkę a doszła infekcja i znowu przewód był bardziej otwarty. Poza tym serce ma dobrą budowę, nerki oj, jelita ok. Oczka badane w czwartek po raz pierwszy też w porządku, będą heszcze powtarzać. Po urodzeniu ważył 1055, teraz 1565. Długi na 39.2cm. Generalnie stabilny, jeszcze momentami spada saturacja ale jest ok,lekarze zadowoleni.
Pozdrawiam i głowa do góry
Ylya, kataloza, Imię_Róży lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, za miłe przyjęcie!
Nadzieja2016 przykro mi bardzo
ja dzis zaczęłam 6tc, ale niestety plamieniem. Takim tyci tyci ale jednak, na razie leże i biore wiecej dupka i magnezu. A wy jak podchodzicie, naturalnie?
Engelin, gratuluję Synka i cieszę się, że parametry idą w górę! Silny chłopak. A co było powodem wczesnego porodu?
kataloza lubi tę wiadomość
hashi, mthfr a1298 c, (*) 16.X.14 5/6tc, IUI 19 X 2016
, IUI 14 XII 2016
synek Dawid urodzony 9.9.2017 
-
Ylya wrote:Dzięki dziewczyny, za miłe przyjęcie!
Nadzieja2016 przykro mi bardzo
ja dzis zaczęłam 6tc, ale niestety plamieniem. Takim tyci tyci ale jednak, na razie leże i biore wiecej dupka i magnezu. A wy jak podchodzicie, naturalnie?
Podchodzimy naturalnie chyba.... biore progesteron od 16 dnia cyklu. Poprzednio zaszlam w ciążę w 2 miesiącu starań. A Ey jak pidchodziliscie ? Jak się teraz czujesz ?
Ylya lubi tę wiadomość
Nadzieja -
Znaczy w 40+ tylko expressowe porody
gratuluję jeszcze raz 
Nasz synek zdrowy tylko jeszcze tlenu potrzebuje. Aktualnie 8.5 tyg. 2335g i 44cm.
Dobrawa, kataloza lubią tę wiadomość
-
Gratuluję wszystkim mamom! Bardzp dobre wieści !!! Dużo zdrowia mamom i maluszkom życzę!
Ja też mam dobre wieści. Dziś pojawiła się cieniutka druga kreseczka ......
Może tym razem będzie dobrze ☺
Englein, Imię_Róży, Dobrawa, kataloza, Ylya lubią tę wiadomość
Nadzieja -
Hej dziewczynki ja pierwszą miałam cesarkę, ponad trzy lata temu i teraz też będzie cc, bo te moje dzieci jakieś duże;-PP Ja się cc nie boję, po pierwszej na drugi dzień chodziłam, powoli bo powoli, ale na trzeci śmigałam już po korytarzu jak przed ciążą. Także strach ma wielkie oczy:-P
Nadzieja a jak tam Twój test, bo chyba mi uciekło? pozytywny?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 13:54

10.01.2017 r. połówkowe księżniczki;-) - 472g cudu:*
-
Imię_Róży wrote:Hej dziewczynki ja pierwszą miałam cesarkę, ponad trzy lata temu i teraz też będzie cc, bo te moje dzieci jakieś duże;-PP Ja się cc nie boję, po pierwszej na drugi dzień chodziłam, powoli bo powoli, ale na trzeci śmigałam już po korytarzu jak przed ciążą. Także strach ma wielkie oczy:-P
Nadzieja a jak tam Twój test, bo chyba mi uciekło? pozytywny?
Test bthcg 4 dni przed @ 101 a 48 potem 256. Czyli wygląda dobrze. Czekam na wizytę. Ja w sumie uważam że najważniejsze bezpieczeństwo i jeżeli ma być cesarka to ook. Imię Róży kiedy masz termin? Jak wyszły testy z listopada?
Ylya lubi tę wiadomość
Nadzieja -
Tak to moja paszczu napawdęDobrawa wrote:kataloza,
jak tam Wojtus
jak sobie radzisz
a jak na braciszka cora reaguje?
nie wiem czy w avie twoja fotka,ale bardzo ladna
dziękuję
Wojtuś kochany ma swoje humorki czasem ale narzekać bardzo nie mogę bo bym zgrzeszyłą
Córka bardzo pomaga jestem tym mile zaskoczona.....
Dobrawa lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyEnglein wrote:Dobrze, jak powiedziala mi polozna w poprzedniej ciazy "stare kobiety nie zachodza w ciążę "...tak wiec sama widzisz, wiek nie ma tu nic

Ja niestety mam jeszcze miesniaka, na szczescie tak usytuowany,ze nie przeszkadza. I oby tak dalej
Ha ha ha! Stare kobiety lubią zajść w ciążę
myśląc, że to menopauza. Tak jak ja!
Elizap lubi tę wiadomość