ciaza 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczyny, super wątek Mi już niedługo stuknie 40-tka i jestem w trzeciej ciąży.
Mam już dwóch synów - 16 i 9 lat I tym razem jest chłopak, ale z innym partnerem - rozstałam się z moim mężem kilka lat temu.
Tym bardziej się cieszymy, bo ciąża była absolutnie nieplanowana, a faceta teraz mam fantastycznego
Pierwszy trymestr minął mi fatalnie z wszystkimi atrakcjami - mdłości, senność, osłabienie, dwa krwawienia (dwa razy wizyta na IP, niczego nie stwierdzono, klasyka - luteina i odpoczywanie). Teraz jestem w 19-tym tygodniu, termin mam na marzec i mam nadzieję, że Młody nie zrobi mi już więcej niespodzianek.
Aha - robiłam Nifty mimo dobrego wyniku USG (NT 1,3, kość nosowa widoczna). Dlatego wiem, że to Młody a nie Młoda. I zdrowyJusti77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, ja w przyszłym roku skończę 40-stkę. Jestem w 3 ciąży. Mam już syna 14 lat i córkę 7 lat.
Zaczęłam 11 tydzień i jestem przed badaniami prenatalnymi. Mam nadzieję że wyniki będą dobre.
Pozdrawiam wszystkie 40-letnie mamyinessa, Mysia 15, kamenkaa lubią tę wiadomość
Lili -
nick nieaktualny
-