ciaza 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Englein,nosisz już swój dzwoneczek? my dzisiaj zamówiliśmy
długo się nie mogłam zdecydować,tyle wzorów,a ja mam problemy z podejmowaniem decyzji,
ale chciałam na łańcuszku a nie na rzemyku,sporo też wydawało mi się kiczowtych,
w końcu znalazłam coś z Bali ale okazało się że łańcuszek za krótki.Wiele też z wysyłką z Chin w związku z tym czas oczekiwania zbyt długi,
no i koniec końców wybrałam ten sam co Ty
w końcu wysyłka z Anglii,dam znać jak przyjdzieEnglein lubi tę wiadomość
Wszyscy w domu -
Dobrawa wrote:Englein,nosisz już swój dzwoneczek? my dzisiaj zamówiliśmy
długo się nie mogłam zdecydować,tyle wzorów,a ja mam problemy z podejmowaniem decyzji,
ale chciałam na łańcuszku a nie na rzemyku,sporo też wydawało mi się kiczowtych,
w końcu znalazłam coś z Bali ale okazało się że łańcuszek za krótki.Wiele też z wysyłką z Chin w związku z tym czas oczekiwania zbyt długi,
no i koniec końców wybrałam ten sam co Ty
w końcu wysyłka z Anglii,dam znać jak przyjdzie
Przegladakam te inne ale zalezalo mi,zeby byl skromny i srebrny. I jestem zadowolonaDobrawa, kataloza lubią tę wiadomość
-
Ja w listopaxzie chce podjechac do Ikea poogladac ichne lozeczka, chce zeby mialo szczebelka ze wszystkich stron. Poogladam jak tam ich nakosc. No i chce przewijak na lozeczko
Dobrawa lubi tę wiadomość
-
Ja zrobiłam amniopunkcję, bez żadnych problemów, po trzech tygodniach dostałam na piśmie, że będzie chłopczyk z prawidłowym kariotypem
Teraz byłam na połówkowym, zdenerwowali mi dziecko takim długim USG, ale wszystko jest idealnie zdrowe i prawidłowo zbudowane, więc zaczynam powoli rozglądać się za wyprawką.
Dobrawa, jesteśmy w tym samym wieku i też mam 13-latka w domu. Zachwyconego perspektywą braciszka i bardzo przejętego swoją rolą. U Ciebie też jest taka ekscytacja?
Gdzie można zamówić taki dzwoneczek? Na razie puszczam synkowi Mozarta, ale dzwoneczek to świetny pomysł. Pozdrawiam Was wszystkieDobrawa lubi tę wiadomość
-
Mi sie suwak cos zablokowal ,ale jutei swietuje studnowke liczac do konca ciazy.
Hej Bergamotka!
Link jest na poprzedniej stronie,choc wszedzie w necie je kupisz,z tym ze ceny sa rozne.
Ale fajnie sie zlozylo z ttm wiekiem naszym i dzieciakow
No i gratuje zdrowego chlopca
Nie corja nie jest posekscytowana,ale wiesz byla przy bracisZku(teraz to prawie roczniak)Wszyscy w domu -
Englein wrote:Ja w listopaxzie chce podjechac do Ikea poogladac ichne lozeczka, chce zeby mialo szczebelka ze wszystkich stron. Poogladam jak tam ich nakosc. No i chce przewijak na lozeczkoWszyscy w domu
-
Dobrawa wrote:No to jeszcze troszke,denerwujesz sie czy oaza spokoju z ciebie?
Jak narazie to dla mnie najwazniejsza jest jutrzejsza( w sumie to juz dzisiejsza) wizyta.Dobrawa lubi tę wiadomość
-
bloodflower wrote:Oaza spokoju to ja nie jestem, dlatego jutro ide n a9.50 do lekarza bo mam jakis niepokoj wielki w sobie. Potem mam wizyte 30.09 u mojego gina i wlasnie 13.10 w klinice. Jak bylam na prenatalnych to od razu dostalam skierowanie, gdzie lekarz napisal wizyta miedzy 5 a 20.10 wg belly bede wtedy w 22t5dc.
Jak narazie to dla mnie najwazniejsza jest jutrzejsza( w sumie to juz dzisiejsza) wizyta. -
jak tam po wizycie bloodflower?
ja podobnie englein ,pierwsze usg to było prenatalne i to w ostatnim mozliwym dniu zrobione
no cóż taki system,ale ja i tak dzieki temu w pełni zrelaksowwana byłam,zresztą czasu brak na martwienie sięWszyscy w domu