X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża bliźniacz
Odpowiedz

Ciąża bliźniacz

Oceń ten wątek:
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza tym wózek jest genialny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 15:55

• Gosia333 Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wielkie Ewelcia za podzielenie się opinią;) Pozdrawiam serdecznie
    Mam nadzieję,że Darijka się tu zjawi...Nie mam pomysłu jak ją inaczej złapać, no nic czekam;)

Borys i Igor 04.10.2015r.
  • darijka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem jestem:)mam chwile czasu i postanowilam was odwiedzic.przez cale wakacje z dzieciakami siedzialam w domku letniskowym nad jeziorkiem.zbytnio nie mialam czasu zeby was odwiedzic.nie doczytalam jeszcze wczesniejszych postow ale widze ze cos jest mowa o wozkach no i ja w zasadzie chce sprzedac swoj wozek.dzieci maja juz prawie dwa lata i wola biegac niz jezdzic w wozku.mam gondoliki spacerowki i dokupine do spacerowek palaki kolor czerwony.jak jest ktos chetny to pisac.pozdrawiam was serdecznie i wasze dzieciaczki.a przyszlym mamom blizniaczym spokojnej ciazy

]iv09mg7yqro6ly4p.png[/url
  • darijka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uwazam ze wozek jest genialny.ja nie moge narzekac na nic:)nie mialam problemu z zasypianiem dzieci w wozku a zmienilam gondolki na spacerowi jak mialy 5 miesiecy z hakiem.jak dzieci podrosly to wybralam opcje siedzenia w strone prowadzacego i jest mnostwo miejsca dla dziecie.jak byly mniejsze to siedzialy przodem do siebie i super sie zaczepialy.mam znajoma z blizniakami z wozkiem jeden obok drugiego to niestety ale dzieci sobie wyrywaly rozne rzeczy i niestety ale bily:)i tez mam znajoma z trojaczkami i ma tez wozek trzy obok siebie i tez sie leja:).ja z czystym sumieniem moge polecic ten wozek.duzo ludzi mnie tez zaczepualo i mowilo ze swietny wozek i takowy dla mnie jest.pozdrawiam

• darijka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze jedno tak jak pisalam wyzej dzieci jak ida spac na spacerze(mowie o troszke wiekszych maluszkach tak powyzej roku)to spia w strone do prowadzacego a jak nie to sa odwrocone do mnie tylem.opcje przodem do siebie bardzo dlugo stosowalam dzieci fajnie sie zaczepilay.no i fenomenalny kosz ktory pomiesci wszystko:chodzilam z dzieciakami na zakupy i naprawde spore zakupy jestes w stanie w niego pomiescic no i samym wozkiem w kazdym sklepie przemkniesz.majac tak duzy kosz nie potrzebowalam torby podrecznej.jedyne co mialam to dostalam w spadku od kumpeli taki futeral utrzymujacy cieplo do butelek z piciem:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 22:41

• Gosia333 Koleżanka

Wysłany: 1 września 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanko;)Czy nie przeszkadza Wam to,że przy siedziskach/gondolach ustawionych tyłem do kierującego jest wszystko ładnie pięknie, a przy ustawieniu przodem tylna gondola znajduje się w koszu zakupowym i siedzisko także przy czym pierwsze dziecko jest wyżej,a drugie widzi tyłek pierwszego? Powiem Wam szczerze,że ja w baby jogerze zakochałam się po uszy od razu i do wczoraj gdyby ktoś mi powiedział,że go nie kupię to byłabym w stanie go pogryźć hehehe. Ale zupełnym przypadkiem mój mąż po zobaczeniu zdjęć zwrócił uwagę na tą gondolę w koszu. No nie wygląda to dobrze i nie wiem jak bardzo może być to niepraktyczne. Chociaż nie spotkałam się z ani jedną negatywną opinią w tym temacie. No więc teraz mam załamkę i nastawiam się na kupno Abc design zoom chociaż jakieś pół roku temu odrzuciłam go od razu ze względu na wagę (28 kg z gondolkami) i wygląd. Jeśli macie chwilkę to proszę o rozwianie moich wątpliwości;)
    Pozdrawiam Was serdecznie

Borys i Igor 04.10.2015r.
  • darijka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osobiscie jezdzilam testowalam w sklepie zooma i jest zdecydowanie dluzszy od jogera i ja mialam wrazenie przy skretach jakby mial sie rozleciec.ja po przetestowaniu 4 wozkow od razu zakochalam sie w jogerze.jezdzilam tez bodajze taka firma jak mima wozek blizniaczy kosztowal okolo 6tys i w tym wozku 2 siedlisko bylo tam gdzie kosz doslownie drugie dziecko to nizej siedzialo pod tym wyzej.w jogerze jedno siedzi wyzej drugie nizej ale nie wyglada to jakos za przeproszeniem chamsko jak w tej mimie.cos za cos zoom jak dla mnie byl za dlugi i przez to gorzej skretny tego mima prowadzilo sie bardzo lekko wielkoscia byl jak pojedynczy kosztem tego ze jedno dzoecko siedzialo pod drugim natomiast baby jogger z dwojka zlego byl jak dla mnie najlepszy.nie za dlugi nie za krotki dobrze skretny naprawde praktyczny a mozliwosc zrobienia pojedynczego wozka nie raz sie przydalo.ja nie mam do niego zadnych zastrzezen.nie porownuje go do pojedynczych wozkow bo wiadomo wieziemy podwojne kg.pozdrawiam

• darijka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak masz mozliwosc to jedz gdzies do sklepu z wozkami blizniaczymi i przetestuj sobie wozeczki.ja kupowalam w bobo wozkach w poznaniu

• olcia88 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie dziś przyszedł wózek mountain buggy duet - zobaczymy jak to będzie. Kupowaliśmy w dino sklepie internetowo, wychodziło najtaniej. Zamówiliśmy już, bo niby mieliśmy czekać 5 tyg a czekaliśmy 6 dni :)

Mamusie powiedzcie mi ile miały wasze dzieciaczki w brzuszkach w granicach 28-29-30 tyg ??

Moje księżniczki miały w 28t5d 925g i 1066g i nie wiem czy to nie za mało.

Czuję się już troszkę jak spuchnięty słoń, ale podobno upały mają się skończyć.

Pozdrawiamy !!

• darijka Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.moje w 27tydzien +2dni mialy antos 1050gt a zuzka 1000gr.date i wage pamietam bo trafilam na patologie ze skrocona szyja:).mysle ze wags twoich maluszkow jest ok.pamietaj ze usg ma granice bledu.dzien przed cesarka zuza miala 2900 wedlug usg a urodzila sie 2300 a antek 2600 a urodzil sie 2500.takze nie stesuj sie bo jest na pewno wszystko ok

olcia88 lubi tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia będziesz super zadowolona z tego wózka, ja właśnie kupiłam go też ale sama spacerowke a sprzedała jedo fyn duo. I uważam że to mój najlepszy zakup ostatnich lat. Wózek jest jeden obok drugiego ale mieści się wszędzie,to najwezszy wózek z bliźniaczych, ma tylko 64cm w szerokości a mimo tego dzieci mają mega dużo miejsca. Uważam że ten wózek jest mega

olcia88, Ewelcia lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • olcia88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 01:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen czytałam o nim pół roku :) Mało nie kosztuje, ale gondole udało mi się wylicytować używane :) Ciesze się, że jest ktoś kto go użytkuje i potwierdza, że to trafiony zakup :)

Pozdrawiam :))

Ewelcia lubi tę wiadomość

• Pocahontas Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza ostatnio...

relgj44jmw4925t7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wozka to my zdecydowalismy sie na Mima Kobi. Jest swietny. Czy ktoras z was tez go ma?

Kourtney, Blair lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 07:57

Pocahontas, gigsa, Misty87, olcia88, Muszelka75, jenny88, Kasia24, Kourtney, Blair lubią tę wiadomość

• Pocahontas Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flakonik - piłeczka cudna:) okrąglutka :)

Flakonik lubi tę wiadomość

relgj44jmw4925t7.png
  • Pocahontas Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moi chłopcy ważą 8,1kg i 7,7kg czy na siódmy miesiąc to dobra waga?

relgj44jmw4925t7.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dobra :-D
    Dzieci roznie przybierają na wadze.
    Moj Kamilek wazy dzis moze 9 z hakiem a Kuba 10. A za chwile 13 mc stuknie...

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Pocahontas Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty - ale te twoje chłopaki duże w tym awatarku:)

Madlen222, Misty87 lubią tę wiadomość

relgj44jmw4925t7.png
  • olcia88 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik mamy małą różnicę w teminie i brzuszki podobne :)

Jest mi już trochę ciężko, jestem spuchnięta i skacze mi ciśnienie. Ale trzeba jeszcze trochę wytrwać :)

Oto my z wczoraj i nasz wózek, tu akurat przymierzane foteliki.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8092be2c3ec9.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9559a7568166.jpg

Pozdrawiamy !

Flakonik, Misty87, Muszelka75 lubią tę wiadomość

‹‹ 115 116 117 118 119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ