X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża bliźniacz
Odpowiedz

Ciąża bliźniacz

Oceń ten wątek:
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza tym wózek jest genialny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 15:55

• Gosia333 Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki wielkie Ewelcia za podzielenie się opinią;) Pozdrawiam serdecznie
    Mam nadzieję,że Darijka się tu zjawi...Nie mam pomysłu jak ją inaczej złapać, no nic czekam;)

Borys i Igor 04.10.2015r.
  • darijka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jestem jestem:)mam chwile czasu i postanowilam was odwiedzic.przez cale wakacje z dzieciakami siedzialam w domku letniskowym nad jeziorkiem.zbytnio nie mialam czasu zeby was odwiedzic.nie doczytalam jeszcze wczesniejszych postow ale widze ze cos jest mowa o wozkach no i ja w zasadzie chce sprzedac swoj wozek.dzieci maja juz prawie dwa lata i wola biegac niz jezdzic w wozku.mam gondoliki spacerowki i dokupine do spacerowek palaki kolor czerwony.jak jest ktos chetny to pisac.pozdrawiam was serdecznie i wasze dzieciaczki.a przyszlym mamom blizniaczym spokojnej ciazy

]iv09mg7yqro6ly4p.png[/url
  • darijka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez uwazam ze wozek jest genialny.ja nie moge narzekac na nic:)nie mialam problemu z zasypianiem dzieci w wozku a zmienilam gondolki na spacerowi jak mialy 5 miesiecy z hakiem.jak dzieci podrosly to wybralam opcje siedzenia w strone prowadzacego i jest mnostwo miejsca dla dziecie.jak byly mniejsze to siedzialy przodem do siebie i super sie zaczepialy.mam znajoma z blizniakami z wozkiem jeden obok drugiego to niestety ale dzieci sobie wyrywaly rozne rzeczy i niestety ale bily:)i tez mam znajoma z trojaczkami i ma tez wozek trzy obok siebie i tez sie leja:).ja z czystym sumieniem moge polecic ten wozek.duzo ludzi mnie tez zaczepualo i mowilo ze swietny wozek i takowy dla mnie jest.pozdrawiam

• darijka Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze jedno tak jak pisalam wyzej dzieci jak ida spac na spacerze(mowie o troszke wiekszych maluszkach tak powyzej roku)to spia w strone do prowadzacego a jak nie to sa odwrocone do mnie tylem.opcje przodem do siebie bardzo dlugo stosowalam dzieci fajnie sie zaczepilay.no i fenomenalny kosz ktory pomiesci wszystko:chodzilam z dzieciakami na zakupy i naprawde spore zakupy jestes w stanie w niego pomiescic no i samym wozkiem w kazdym sklepie przemkniesz.majac tak duzy kosz nie potrzebowalam torby podrecznej.jedyne co mialam to dostalam w spadku od kumpeli taki futeral utrzymujacy cieplo do butelek z piciem:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2015, 22:41

• Gosia333 Koleżanka

Wysłany: 1 września 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanko;)Czy nie przeszkadza Wam to,że przy siedziskach/gondolach ustawionych tyłem do kierującego jest wszystko ładnie pięknie, a przy ustawieniu przodem tylna gondola znajduje się w koszu zakupowym i siedzisko także przy czym pierwsze dziecko jest wyżej,a drugie widzi tyłek pierwszego? Powiem Wam szczerze,że ja w baby jogerze zakochałam się po uszy od razu i do wczoraj gdyby ktoś mi powiedział,że go nie kupię to byłabym w stanie go pogryźć hehehe. Ale zupełnym przypadkiem mój mąż po zobaczeniu zdjęć zwrócił uwagę na tą gondolę w koszu. No nie wygląda to dobrze i nie wiem jak bardzo może być to niepraktyczne. Chociaż nie spotkałam się z ani jedną negatywną opinią w tym temacie. No więc teraz mam załamkę i nastawiam się na kupno Abc design zoom chociaż jakieś pół roku temu odrzuciłam go od razu ze względu na wagę (28 kg z gondolkami) i wygląd. Jeśli macie chwilkę to proszę o rozwianie moich wątpliwości;)
    Pozdrawiam Was serdecznie

Borys i Igor 04.10.2015r.
  • darijka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osobiscie jezdzilam testowalam w sklepie zooma i jest zdecydowanie dluzszy od jogera i ja mialam wrazenie przy skretach jakby mial sie rozleciec.ja po przetestowaniu 4 wozkow od razu zakochalam sie w jogerze.jezdzilam tez bodajze taka firma jak mima wozek blizniaczy kosztowal okolo 6tys i w tym wozku 2 siedlisko bylo tam gdzie kosz doslownie drugie dziecko to nizej siedzialo pod tym wyzej.w jogerze jedno siedzi wyzej drugie nizej ale nie wyglada to jakos za przeproszeniem chamsko jak w tej mimie.cos za cos zoom jak dla mnie byl za dlugi i przez to gorzej skretny tego mima prowadzilo sie bardzo lekko wielkoscia byl jak pojedynczy kosztem tego ze jedno dzoecko siedzialo pod drugim natomiast baby jogger z dwojka zlego byl jak dla mnie najlepszy.nie za dlugi nie za krotki dobrze skretny naprawde praktyczny a mozliwosc zrobienia pojedynczego wozka nie raz sie przydalo.ja nie mam do niego zadnych zastrzezen.nie porownuje go do pojedynczych wozkow bo wiadomo wieziemy podwojne kg.pozdrawiam

• darijka Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak masz mozliwosc to jedz gdzies do sklepu z wozkami blizniaczymi i przetestuj sobie wozeczki.ja kupowalam w bobo wozkach w poznaniu

• olcia88 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do mnie dziś przyszedł wózek mountain buggy duet - zobaczymy jak to będzie. Kupowaliśmy w dino sklepie internetowo, wychodziło najtaniej. Zamówiliśmy już, bo niby mieliśmy czekać 5 tyg a czekaliśmy 6 dni :)

Mamusie powiedzcie mi ile miały wasze dzieciaczki w brzuszkach w granicach 28-29-30 tyg ??

Moje księżniczki miały w 28t5d 925g i 1066g i nie wiem czy to nie za mało.

Czuję się już troszkę jak spuchnięty słoń, ale podobno upały mają się skończyć.

Pozdrawiamy !!

• darijka Autorytet

Wysłany: 2 września 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.moje w 27tydzien +2dni mialy antos 1050gt a zuzka 1000gr.date i wage pamietam bo trafilam na patologie ze skrocona szyja:).mysle ze wags twoich maluszkow jest ok.pamietaj ze usg ma granice bledu.dzien przed cesarka zuza miala 2900 wedlug usg a urodzila sie 2300 a antek 2600 a urodzil sie 2500.takze nie stesuj sie bo jest na pewno wszystko ok

olcia88 lubi tę wiadomość

• Madlen222 Autorytet

Wysłany: 3 września 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olcia będziesz super zadowolona z tego wózka, ja właśnie kupiłam go też ale sama spacerowke a sprzedała jedo fyn duo. I uważam że to mój najlepszy zakup ostatnich lat. Wózek jest jeden obok drugiego ale mieści się wszędzie,to najwezszy wózek z bliźniaczych, ma tylko 64cm w szerokości a mimo tego dzieci mają mega dużo miejsca. Uważam że ten wózek jest mega

olcia88, Ewelcia lubią tę wiadomość

relgh3714vlmssyj.png
  • olcia88 Autorytet

Wysłany: 5 września 2015, 01:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madlen czytałam o nim pół roku :) Mało nie kosztuje, ale gondole udało mi się wylicytować używane :) Ciesze się, że jest ktoś kto go użytkuje i potwierdza, że to trafiony zakup :)

Pozdrawiam :))

Ewelcia lubi tę wiadomość

• Pocahontas Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cisza ostatnio...

relgj44jmw4925t7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wozka to my zdecydowalismy sie na Mima Kobi. Jest swietny. Czy ktoras z was tez go ma?

Kourtney, Blair lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 września 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 07:57

Pocahontas, gigsa, Misty87, olcia88, Muszelka75, jenny88, Kasia24, Kourtney, Blair lubią tę wiadomość

• Pocahontas Autorytet

Wysłany: 14 września 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    flakonik - piłeczka cudna:) okrąglutka :)

Flakonik lubi tę wiadomość

relgj44jmw4925t7.png
  • Pocahontas Autorytet

Wysłany: 15 września 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny moi chłopcy ważą 8,1kg i 7,7kg czy na siódmy miesiąc to dobra waga?

relgj44jmw4925t7.png
  • Misty87 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dobra :-D
    Dzieci roznie przybierają na wadze.
    Moj Kamilek wazy dzis moze 9 z hakiem a Kuba 10. A za chwile 13 mc stuknie...

Chłopcy 1jajowi,1ow i 1kosm, cc 32+5,waga 1880g i 1670g.
    1usahdgeb3da0ojs.png
  • Pocahontas Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misty - ale te twoje chłopaki duże w tym awatarku:)

Madlen222, Misty87 lubią tę wiadomość

relgj44jmw4925t7.png
  • olcia88 Autorytet

Wysłany: 18 września 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Flakonik mamy małą różnicę w teminie i brzuszki podobne :)

Jest mi już trochę ciężko, jestem spuchnięta i skacze mi ciśnienie. Ale trzeba jeszcze trochę wytrwać :)

Oto my z wczoraj i nasz wózek, tu akurat przymierzane foteliki.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8092be2c3ec9.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9559a7568166.jpg

Pozdrawiamy !

Flakonik, Misty87, Muszelka75 lubią tę wiadomość

‹‹ 115 116 117 118 119 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ