Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaata wrote:Dziewczyny moja koleżanka ma bliźniaki 2,5 roku chlopiec i dziewczynka. Co mogłabym kupic im w prezencie? Moze macie jakis pomysl?
Proponuję podpytać rodziców czy czegoś nie potrzebują lub zaproponować jakąś zabawkę i upewnić się, że dzieciaki już czegoś podobnego nie mają. Ogólnie stawiam na prezenty praktyczne, bo zwykle zabawek jest od groma -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewela87 wrote:Co myślicie o wózku Bebetto 42? Ktoś używał?
My mamy. Jestem zadowolona. Za taką cenę warto. Mamy wersję 3w1Ewela87 lubi tę wiadomość
-
Flakonik wrote:W ktorym tygodniu i dniu urodzilyscie blizniaki?
Czy ktoras rodzila SN? -
gigsa dzięki za opinię, w sumie mi najbardziej się spodobał ten model, nawet w sklepie miałam okazję się nim przejechać, ale wiadomo, że zwykłe użytkowanie to co innego
Flakonik dobrze, że zadałaś to pytanie- też jestem ciekawa o termin i rodzaj porodu, więc piszcie dziewczyny -
My mamy forda mondeo combi, nie jest maly, bo z aut typu combi ma naprawde dużą dupe ale mimo to ciasno nam!! Miedzy dwoma fotelikami nie ma opcji juz siasc, jedynie bokiem. Fakt nie jeżdżę z dzieciakami z tylu, bo i po co, ale jak chcemy kogos zabrać to juz jest problem. Spacerowka zajmowala caly bagaznik wiec na wyjazdy mamy drugi-parasolke.
Ze wzgledu na spory juz przebieg naszego kochanego fordka i rocznik, sprzedajemy, a myslimy o czyms typu ford s-max (7os). -
Misty87 myślę, że mnie też czeka zmiana auta, bo choć bagażnik duży to będzie ciężko. Powiedz mi jak dzieci były całkiem małe w małych nosidełkach to woziłaś oba z tyłu+ trzecia osoba dorosła z tyłu czy jeden z tyłu, drugi z przodu i dorosły z tyłu. Ja mam możliwość wyłączenia poduszki z przodu, ale nie wiem czy tak można. A znów dwa maluszki same z tyłu też nie bardzo.