Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
Pragnaca - gratulacje!! Jak bylo, napisz cos wiecej? Jak teraz sytuacja w domku? I jak stan Twojego brzucha - ja kg tez sie nie przejmuje, bo na pewno zleca po porodzie/przy karmieniu, ale obawiam sie troche nadmiaru skory i rozstepow...
Dea - gratuluje chlopakow Bedziemy mialy wesolo!pragnaca dzidziusia, Dea28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFairuza, właśnie z tym żołądkiem to nie tylko jak zjem, mam tak cały czas, nawet na czczo a po nocy zawsze mi spadał, ale od tygodnia już nie i dalej wklęśnięcie w pępku więc wyglądam jak grubaska, a nie ciężarna jeszcze w zwykłych spodniach to dół przyciśnięty, góra wypływa jak fałda tłuszczu
asiuś, ja właśnie Baby Jogger City Mini Double GT, świetny zwrotny, lekki. REWALACJA! Zakochałam się w nim. A X-lander nie wiedziałam, że ma bliźniacze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 19:51
-
nick nieaktualnyCC mialam o 10:30 I odbylo sie szybko I sprawnie. Bol po CC okropny jak juz znieczulenie puscilo, ale bedac na lekach do przezycia teraz juz jestem mega sprawna I smigam
Brzuszek ladnie sie wciaga dzieki temu , ze odciagam pokarm, smaruje tez kremami nawilzajacymi I naprawde ladnie wyglada,takze nie ma co panikowac , polog trwa 6 tyg a ja po niecalych czterech juz wygladam prawie jak przed ciaza
Dzieciaczki sa zdrowe, spia, jedza I sa grzeczne poki co mamusia szczesliwa, tylko wczoraj jak wyszlam z piesiem na spacer to mnie owialo I strasznie boli mnie ucho zeby tylko obylo sie bez antybiotyku
Aha moje pociechy wazyly ponad 2300 g I mierzyly 49 cmFairuza, Linka05, nietupska, jenny88, Zetzet, Dea28 lubią tę wiadomość
-
gratuluję Pragnąca dzidziusia! ja właśnie tej cesarki się boję,wolałabym sn.Ile czasu po cc byliście w szpitalu?Życze dużo sił i zdrówka dla was!
Pirelka powiem ci ze z tym brzuchem to ja miałam podobnie,ale duuuzo wcześniej,a potem już fałdy się wyrównały i zrobiła się piłka ciązowa -
nick nieaktualnyFairuza mam nadzieję, że i u mnie tak będzie, a tymczasem muszę przystopować ze słodkim
Pokażę Wam mój śmieszny brzuszek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1d6c9d6ae35c.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/21f3f6184266.jpg
pragnaca gratuluję dzieciaczków i pomyślnego porodu :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 12:39
pragnaca dzidziusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzierzba na pewno w 2 trymestrze tyje się szybciej bo dzieciom przybywa teraz najwięcej tkanki tłuszczowej.Moze to być tez efekt zatrzymania wody w organizmie,nawet jeśli nie potwierdzony obrzękami.No i na koniec np.niewypróżnienie się przez 2-3 dni i już waga pokazuje cuda.Na razie się nie przejmuj,ale jednocześnie obserwuj jak będzie z wagą na następny tydzień.
U mnie np. w ostatnim tyg pokazało 1kg na plusie,a 5kg od początku ciąży (koniec 24tyg). -
nick nieaktualny
-
Pragnaca - gratulacje raz jeszcze! Dobrze, ze wszystko sie udalo, mam tylko nadzieje, ze nie jestes chora po tym przewianiu.
Fairuza, Pirelka - piekne brzuszki, juz u Was konkretne
Ja zaczelam czuc ruchy!!! Wspaniale uczucie
Dzierzba - jesli chodzi o wage to ja tez sprawdzam na tych kalkulatorach i na razie jest OK. To tez wszystko zalezy od wagi poczatkowej, niedowaga czy nadwaga itp. Wiecej niestety nie pomogepirelka lubi tę wiadomość
-
Fairuza w zasadzie wszystko jadłam. Nie jestem jakaś wybredna. Troche sie ograniczałam bo mam skłonność do mega tycia. Był czas że z wagi 96kg zrzuciłam na 68 ale potem siedzenie w domu i pisanie pracy mgr i wróciło aż do 89 ale po porodzie planuje choć do 75-80kg zrzucić i będzie git. Dobrze sie czuje taka jaka jestem bo zawsze taka byłam. I wszyscy wokół mówią żebym bardziej nie chudła bo głupio wyglądam. Mysle że przy dwójce dzieci będziemy miały co robić i będziemy sexi mamuśkami
pirelka nie przejmuj się ja też mam jeszcze wklęśniecie w pępku
Dzierzba przestań tak mówić ja od 20 kwietnia do 12 maja przytyłam 3,5kg i lekarz powiedział, że wszystko ok że prawdziwe tycie dopiero sie zacznie. Wody mam odpowiednie więc jakoś sie tym nie przejmuje, a że zawsze miałam skłonność do tycia ....no cóż....
nietupska ja wedle tego kalkulatora lece na najwyższej wadze