Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa jestem ciekawa co u Magenty, jak sobie radzi itd.
ewa, ja chcę kupić laktator, bo jedno będzie piersią, drugie butelką i tak na zmianę.. wcześniej chciałabym ściągać ostatnio z forum dostałam listę od dziewczyny z rankingiem laktatorów i ten co chciałam wcale nie jest wysoko, więc kupię chyba ten co jest najwyżej jako ręczny. Mogę na maila Wam podesłać listę. -
nick nieaktualnyewa84 wrote:Ciekawe jak tam Dzierzba...
Wywolujemy do tablicy :p
Nietupska: jeśli mogę zapytać co potrzebowałas dla maluszków do szpitala teraz na początek?
Dziewczyny kupujecie laktatory? Jeśli tak to co polecacie?
Co do laktatora polecam elektryczny canpol. -
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:Ja jestem ciekawa co u Magenty, jak sobie radzi itd.
ewa, ja chcę kupić laktator, bo jedno będzie piersią, drugie butelką i tak na zmianę.. wcześniej chciałabym ściągać ostatnio z forum dostałam listę od dziewczyny z rankingiem laktatorów i ten co chciałam wcale nie jest wysoko, więc kupię chyba ten co jest najwyżej jako ręczny. Mogę na maila Wam podesłać listę.
Poproszę i napisz który wybrałas ok?
Dzięki nietupska -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Używasz go aktualnie?
dziś pozwolili mi potrzymać chłopaków do tej pory płakać mi się chce ze szczęściaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 11:13
ewa84, Dea28, gigsa, Misty87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pirelka dzieki za liste ten canpol tez jest wysoko i cena w aptece bardzo przyzwoita, chyba kupie go po wyplacie
Fairuza ten twoj zaraz za tym z canpol na liscie widze pewnie przez cene jest nizej
Nietupska: super ze juz pozwolili potrzymac chlopcow to musi byc przezycie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 11:50
-
nick nieaktualnyewa84 wrote:podobno ta apteka ogolnie ma najlepsze oferty
nietupska pieluszki 1 kupowalas czy 0 ?
bo widzilam ze pampers takie ma
musze byc przygotowana choc nadal zyje nadzieja ze daja rade posiedziec dluzej
Oby jak najdłużej twoje maluchy poczekały -
Fairuza miałam jakieś dziwne skurcze w pochwie aż mi promieniowały do pachwiny ale gin stwierdził że dobrze że sie skończyły no i były spowodowane rozciąganiem sie macicy. Tak moje dzieciaczki są dwuowodniowe i dwukosmókowe. każde ma swoją pepowinke trójnaczyniową.
pirelka a ja nie moge zasnąć. ciesze sie, że ostatnio wstaje tylko raz max 2 razy do wc. a mój nie bierze tacierzyńskiego bo pracujemy w tak debilnej firmie ze urlop tacierzyński liczą jak chorobowe i gdyby go wziął obcięli by mu 600zł premii a nie stać nas na taki luksus
-
nick nieaktualnyDea, ja też wstaję ostatnio od 1-3 razy, ale co z tego jak non stop się budzę i zasnąć nie mogę, ani się ułożyć to chyba jakaś dziwna umowa w tej firmie, co? Bo normalnie na umowę o pracę nikt nie może sobie zmyślić takich wytycznych. Są odgórne i jest to święte prawo rodzica!
Co do Pampersów to fakt są w Rossmannie, ja kupuję 1, a gdyby coś się wydarzyło wcześniej mąż skoczy po 0 -
Nietupska,teraz pewnie będą coraz częściej dawac ci dzieci do potrzymania.Cieszymy się razem z tobą!
Dea,ja na szczęście lekko przechodzę rozciąganie się macicy,trzymam kciuki aby tobie już się te bóle nie powtorzyly.
A co do spania,to u mnie tez podobnie jak u was,czasem ciężko mi zasnąc,a czasem jak wstane do wc ok 5 ,to potem już nie mogę zasnąć.Może dlatego ostatnio zasypiam w dzień,gdy tylko na chwile sie poloże ,aby odpocząć.No i ta pogoda taka smętna ,wręcz na spanie..
Ja kupiłam na początek ze 2 duże paczki z Happy bo mają wycięcia na pępuszek,aby się ładnie zagoił,poleciła mi je koleżanka.Mam jeszcze takie z DM,też ponoc dobre,ale zamierzam dokupić jeszcze te z Pampersa.Acha,rozmiar 1-bo jest od 2-5kg i prawie nie różni się od tego 0,porównywałam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFairuza wrote:Pirelka,happy kupisz właściwie w każdym sklepie kosmetyczno-chemicznym,są tez w tesco czy kauflandzie
I jak kształtują się cenowo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 14:44