Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo moje widocznie mają haha w końcu ostatnio jeszcze po 1 kg nie przekroczyły zresztą tak chyba leżą, że nie wyglądam jak z bliźniakami, ale chyba mam to po Mamie
U Nas dzisiaj znowu upał się zapowiada, akurat jak mam wizytę u lekarza i znowu będzie auto nagrzane i duchota -
Cześć dziewczyny.
Izabela,fajny brzusio i super ze po wizycie dzieciaczki wszystko ok.
Nietupska,nie otwiera mi się fotka z synkami,ale pewnie są słodkimi przystojniakami.Oby rośli ci jak na drożdżach i wszystko było ok.
Pirelka,czyli jednak z kanałowym nie poszło tak zle?Trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę.
U mnie ze spaniem w sumie tak jak u was,budzę się w nocy milion razy,w żadnej pozycji nie jest mi wygodnie.A na dodatek ciągle mi gorąco,mimo ze okna pootwierane,a ja nawet już się nie przykrywam i jeszcze spryskuję wodą,inaczej nie wiem czy w ogóle bym zasnęła.
Do tego doszedł stres,problemy rodzinne i straszne przeciwności losu.Wczoraj czułam się jakby uszło ze mnie życie,dzis nic mi się nie chce,ale trzeba jakoś funkcjonować.Mam parę spraw do załatwienia,muszę iśc na pobranie krwi,do socjalki o macierzyńskie,zadzwonic tu i tam.A mnie się nie chce nawet wstać z kanapy -
nick nieaktualnyFairuza no skończony, nie było nic po drodze nie właściwego, kolejne zdjęcie i wygląda ok.. ale zobaczymy jak z bólem. Na razie czuję, ale kilka dni tak może być, skoro tyle w nim grzebania non stop
Ale masz biedna załatwień.. trzymam kciuki..!
Ja na rynek zebrać się nie mogę, bo kiepska dzisiaj jestem.. a muszę kupić kilka rzeczy. Chyba przez te noce niezbyt przespane. -
nick nieaktualny
-
Izabela super wyglądasz!
pirelka ja na jutro mam mieć ceny wózków tych co mi sie podobają, bo w jednym sklepie pracuje męża kuzyna żona i może załatwi wózek ze zniżką od producenta ale zamówie nie wcześniej niż po następnym usg. jakoś martwie sie tą wagą chłopaków a ile Twoje ważą?
ja nie moge wieczorem usnać ale rano jest masakra dziś ledwo o 10 sie zwlekłam nie wiem jak jutro o 8 wstane bo mam teściową do lekarza zawieść.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDea28 wrote:pirelka ale są równe w miare. a moi chłopcy różnią sie 200g. i lekarz sam mówił że niedobrze.
Idź może do kogoś jeszcze na usg między czasie? -
Tak piszecie o tej wadze to moje wczoraj miały 15.96 cm i 333g a drugie 18.12cm i 370g lekarz twierdzi ze to nie jest duza różnica chociaż przyznam szczerze,ze troche sie tez zaniepokoilam bo 2 tygodnie temu mialy identyczne wymiary i waga i cm a teraz juz sie roznia a 2cm to sporo mi sie wydaje.no ale mam nadzieję ze lekarz wie co mowi ze jest ok
-
nick nieaktualnyIzabela23 wrote:Tak piszecie o tej wadze to moje wczoraj miały 15.96 cm i 333g a drugie 18.12cm i 370g lekarz twierdzi ze to nie jest duza różnica chociaż przyznam szczerze,ze troche sie tez zaniepokoilam bo 2 tygodnie temu mialy identyczne wymiary i waga i cm a teraz juz sie roznia a 2cm to sporo mi sie wydaje.no ale mam nadzieję ze lekarz wie co mowi ze jest ok
-
Różnica do 20% jeszcze jest ok, powyżej zaczynają się martwić.
Moja mniejsza w pn 28t 2 d miała 1000g i byłaby na 5 centylu w ciąży pojedynczej a jak na bliźniacza to na granicy normy.
Fairuza trzymaj się!
Ją dziś od 2 nie śpię bo małym trochę tętno skakalo i mam stresa -
pirelka sama właśnie nie wiem może wytrzymam do tego 14 lipca do wizyty u swojego gina a jak wtedy będzie coś nie tak to 15 lipca pójde do ordynatora na wizyte.
Izabela moi też mieli miesiąc temu różnicy 50g i gin mówił że ok a teraz już stwierdził, że za dużo.
ewa trzymajcie sie dzielnie jeszcze kilka tyg
-
nick nieaktualnyMy po wizycie, wszystko pięknie u dziewczynek oby tak dalej.
Lekarka mówiła, że oby tak jeszcze 9 tyg. czyli liczą poród pewnie bliźniaczy na 38tc.
Kurcze jak to mało się nagle zaczęło wydawać
Pytałam o kłucie brzucha i o ból w kroczy kości, wszystko normalne bo macica uciska ciężarem, powiększa się, a miednica się rozchodzi.Dea28, ewa84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDea28 wrote:pirelka to super! a ile ważą dziewczynki?
Jutro idę dodatkowo może buzię jakaś zobaczymy czy coś dokładniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 18:46
-
nick nieaktualny