Ciąża bliźniacz
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZamówiłam regał do garderoby, żeby pochować gdzieś te wszystkie rzeczy skoro komoda do pokoju dzieci z przewijakiem nie wejdzie Jak odbierzemy, złożymy to zacznę układać wszystko i wtedy się będzie myślało dalej, czy brakuje miejsca czy damy radę na razie.
-
nick nieaktualnyFajny brzusio
U moich chłopców:
Adrian po - waga 2260 (urodzeniowa 1600), Odpięli go od całej aparatury i podłączają tylko co 4 godziny kontrolnie. Je z butli ale tylko połowę porcji, reszty nie chce więc reszta sondą.
Ignaś - waga 1670 (urodzeniowa 1080), potrzebował jeszcze maseczki z tlenem, ale próbują ją odstawiać i różnie, raz sobie radzi raz nie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 11:44
pirelka, Dea28 lubią tę wiadomość
-
No mój jest całkiem okazały jak na 20tyg3d osoby,które nie wiedzą ze mam blizniaki to czasami sie dziwia ze to polowa moje dzieci od wczoraj wieczora maja dyskotekę,a
Regał myślę bardzo dobre rozwiązanie moze w sumie wiecej sie zmiesci niz do komody by weszło?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynietupska super chłopaczki !!
Izabela u mnie dopiero po 20-stym tyg. wywaliło brzuch, wcześniej nikt, by się nie spodziewał
Regał się nada, bo muszę sobie rzeczy poprzenosić, ale i tak nie wiem czy stricte na dziecięce rzeczy nie trzeba będzie jakieś małej, wąskiej komódki. Zobaczymy jak dojdzie..
Na razie dostałam telefony, że regal będzie do 2 tygodni ! A wózek jednak w połowie lipca bo coś się poprzesuwało!!! I weź człowieku zostaw sobie wszystko na ostatnia chwile !!
Ja po dentyście, skończyła mi ten kanałowy po raz kolejny no i zobaczymy co z nim będzie. Jeszcze chyba jedna wizyta, ale zobaczymy jaka będzie dziura.
-
nick nieaktualny
-
Juz po wizycie. Wszystko ok szyjka ma 3.6 poczatkowo powiedzial 3.3 ale jak zobaczyl moje zdziwienie to zbadal ponownie i 3.6cm ma mówił,ze ok. usg dzieciaki tez ok potwierdzone ze syn i corka. Jedno ma 370g i 18cm a syn 333 i 16cm. Mowil ze teraz go nie bedzie miesiac i gdyby cos powaznego sie dzialo to od razu mam jechac do Olsztyna do szpitala specjalistycznego,a tu w miejskim nawet glowy sobie nie zawracac,ale to w razie w.
Dea28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się z rana,
Tak mi się źle śpi całą noc się budzę co chwilę, brzuch mnie kłuł dzisiaj w nocy, a ok. 6 już się budzę i w ogóle nie mogę zasnąć, ani się ułożyć tak mi niewygodnie, a chętnie bym pospała.
Głowa mnie boli trochę, ząb przy ruszaniu policzkiem
Od rana kicham, smarkam przez alergię dodatkowo mnie to męczy.
Dzisiaj mamy kontrolną wizytę u ginekolog, ale dopiero po 17-stej.
Po wypłacie chcę zamówić materace do łóżeczek i wanienkę. W lipcu też jedziemy po fotel i jakieś pudełeczka do Ikea.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 07:14
-
Cześć.
PIRELKA,jak ja Cię rozumiem codziennie ok 5 30 nie śpię mimo ze leki łykam przez sen to po chwili sie rozbudzam i nie ma mowy o spaniu mimo,że się chce spać.
Ach ten twoj Ab nieszczesny do tego alergia bidulko.
A ja byłam pewna,ze moja córcia taka grzeczna,spokojna w brzuchu a to sie okazuje,ze on teraz lezy poprzecznie i to ona tak buszuje, oboje leze poprzecznie ale synekowi jakos blizej do ulozenia glowkowego .takze tak sie ulozyli ze juz nie wiem ktore kiedy kopie -
nick nieaktualny