Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nowatorka wrote:groszek ja sie nie moge doczekac az bede na takim etapie jak ty. tez pewnie bede buszowac po internecie i kupowac juz jakies gadgety dla malego
To nastąpi szybciej niż myślisz Mi przynajmniej ten czas tak szybko minął, że nawet nie wiem kiedy to zleciało.
Jeszcze nie tak dawno temu cieszyliśmy się z II kresek, a za niedługo będziemy witać się z naszym maleństwemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 19:42
-
Magda34 wrote:Panda i jak było? Napewno dałaś radę z tą glukozą Ja też już mam skierowanie na glukoze. Muszę na 1 lutego mieć wynik, bo wtedy mam wizyte u gin. Bleee
-
panda80 wrote:Ech przeżyłam i nawet mnie nie zemdliło, ale za to pierwsze pobranie krwi udało się pielęgniarkom dopiero przy czwartym wkłuciu. Z drugim już po glukozie poszło lepiej i udało się już za drugim razem... W sumie zamiast dwa razy byłam kłuta 6 Wyniki mam dobre i w ramach pocieszenia za doznane krzywdy kupiłam sobie paczkę czipsów
O kurcze to masz takie żyły słabo niewidoczne, że az tyle razy?
Najważniejsze, ze masz juz to za sobą i wynik okMagda34
-
Est wrote:Witaj Doti
Nowatorka, gratuluję!!! Imię wybrane ?
Magda no wlasnie nie wiem czy ta teoria z owulacja sie sprawdzila bo u nas bylo i przed i tez z jakies pol godziny przed jezeli wierzyc mocnemu bolowi prawego jajnika z ktorego potem byla potwierdzona owu. To nie wiem czy pol godz przed sie liczy jako "przed" czy "w trakcie" owulacji hihi. Tak wogole to ja mysle ze to loteria, nie bardzo wierze w te teorieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 07:45
Est lubi tę wiadomość
-
nowatorka wrote:Dzieki Bedzie Emma
Magda no wlasnie nie wiem czy ta teoria z owulacja sie sprawdzila bo u nas bylo i przed i tez z jakies pol godziny przed jezeli wierzyc mocnemu bolowi prawego jajnika z ktorego potem byla potwierdzona owu. To nie wiem czy pol godz przed sie liczy jako "przed" czy "w trakcie" owulacji hihi. Tak wogole to ja mysle ze to loteria, nie bardzo wierze w te teorie
Dokładnie Najważniejsze, żeby dzieciaczki były zdroweEst lubi tę wiadomość
Magda34