Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Panda współczuję i trzymam kciuki żeby wszystko zakończyło się dobrze.
Nowatorska, ja czułam takie wyraźne ruchy dość późno, chyba coś ok.23tc ze względu na łożysko na przedniej ścianie, co amortyzuje ruchy. A wcześniej to takie przelewanie w brzuchu.nowatorka, panda80 lubią tę wiadomość
-
grosz_ek wrote:Kamenkaa takie życie, raz przepuszczą a raz się wepchają. Ja to jakiś m-c temu miałam taką sytuację, że stojąc w kolejce do kasy z 3 rzeczami 1 mi wypadła z rąk, Pani z przodu powiedziała do męża żeby mi podniósł i podał -miłe z jej strony, ale w kolejce już nie przepuściła, a miała załadowane cały wózek. Jest tak jak mówisz, kobiety są czasami mniej wyrozumiałe od facetów.
Kamenkaa a jak samopoczucie, ciśnienie już w normie?
A dziekuje Groszek juz lepiej po lekach... Ale wczoraj i dzis rano to była tragedia i wyladowałam na Ip Teraz jak dostałam leki to mi troche spadło ciśnienie a miałam dośc wysokie teraz mam max 130 ... mam nadzieje ze mi sie wyregulujeOllaala lubi tę wiadomość
-
Hej wszystkim
Kamenka biedna ty z tym cisnieniem. To dobrze ze jyz masz leki w razie czego jak ci skoczy znowu. A co do kolejek to ja bym sie nie dala wepchnac komus przede mnie jak mu juz zacznie pozadnie brzuszek byc widac to mam zamiar to wykorztstac w kolejkach
Panda trzymaj sie. Miejmy nadzieje ze to juz ostatni zabieg dotyczacy tych glupich slinianek
Asia gratuluje wizyty ! Ciesze sie ze wszystko dobrze u ciebie. A jak sie czujecie?
Czyli dziewczyny ruchy srednio ok 20 tyg czuc. Nie moge sie juz doczekac
Ps. Cwiczyciemiesnie kegla?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 10:01
JRY1984, panda80, kamenkaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a mial ktoraś problem z ciśnieniem Napiszcie mi kiedy sie to wynormuje od wczoraj biore leki rano cisnienie o 7 . 135/70 a teraz przed 13 - 136/80 ...... Czy po tym leku od razu sie normuje bo rano go wzielam i wciaz 135 .... moze po kilku dniach sie unormuje jak myslicie?
nowatorka co do kolejki uwierz kochana nie mialam siły wyskoczylm z spzitala na chwile z dzieckiem bo chcial coś do picia... głowe mi rozwalało ciśnienie bol krzyża no nie mialam siły nawet cokolwiek powiedzieć ehWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 13:00
Ollaala lubi tę wiadomość
-
Kamenka no wierze. Ja sie tak samo kiepsko dzisiaj czuje. Jestem w pracy w kucyku niedbalym bo mi sie nawet wlosow nie chcialo ukladac. Teraz troszke lepiej ale wczesniej to mdlalam normalnie. Mam niestety takie dni dosc czesto ostatnio
Co do kolejek to ja niedawno bylam z moim w supermarkecie, koleja dluga i w pewnym momencie mi sie slabo zrobilo i mowie do niehgo: nie no musze wyjsc na zewnatrz i usiasc. A ta babka wkasie na mnie ze nie moge tedy wyjsc i musze okrazac caly sklep ogromny zeby z niego wyjsc. Jak na nia spojrzalam i wyrylam ze zle sie czuje i musze usiasc to sie zmienila w mgnieniu oka i : tak prosze bardzokamenkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny Dzięki za słowa otuchy Wróciłam od lekarza i jestem wykończona. Pech od samego rana mnie prześladował .Rano okazało się, że nie ma wody bo awaria,potem w drodze na zabieg (70 km) korek bo tir w rowie. Pojechaliśmy objazdem i jakiś ciężarowy wpakował się na 2ąską drogę i nie mógł wyjechać więc godzinę czekaliśmy i aż się z nerwów poryczałam. Ledwo zdążyliśmy na czas. Sam zabieg nieprzyjemny, ale ściągnęła mi ropę i pobrała próbki na histopatologię i posiew. Biorę antybiotyk i czekam na wyniki... A w nagrodę za dzielność I stopnia mąż zabrał mnie do KFC i jeszcze na rurkę z kremem
-
Panda no to zasluzone kfc mialas dzisiaj
Motylkowa ja tez robilam usg plus duo test. Moim zdaniem warto bo to sa bad nieinwazyjne a zebrane razem sa bardziej wiarygodne. Mi pobral krew juz w 9tyg6dniu i potem mi podal wynik juz koncowy razem z usg w 13tygWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 22:36
kamenkaa, panda80, Motylkowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki Ja też robiłam badania prenatalne, usg i z krwi.
Co do kolejek to mnie już dwa razy się zdarzyło, że kobieta wepchała się przede mną do kolejki w Biedronce. Jak idę do supermarketu to idę do kasy pierwszeństwa, chociaż tam 80 % to nieuprawnieni...kamenkaa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny zdarza wam sie miec klujace pobolewanie brzucha? Ja tak dzisiaj mam. Nie jest jakies silne. Teraz za to mnie wzial taki jakby nerwobol (lapie i pyszcza) w okolicy jajnika choc nie wiem czy to jajnik czy brzuch. Zazwyczaj mam bole w stylu @ ale di nich to juz jestem przyzwyczajona
-
nowatorka wrote:Dziewczyny zdarza wam sie miec klujace pobolewanie brzucha? Ja tak dzisiaj mam. Nie jest jakies silne. Teraz za to mnie wzial taki jakby nerwobol (lapie i pyszcza) w okolicy jajnika choc nie wiem czy to jajnik czy brzuch. Zazwyczaj mam bole w stylu @ ale di nich to juz jestem przyzwyczajona
hejka słonko tak czasem mam takie kucia pytalam o to lekarza mówił że to normalne...
Śniegu u mnie napadało że szok a jak u Was ?
Ciśnienie u mnie sie utrzymuje dzis 130/80 wiec nie jest zle oby tak dalej..Est, nowatorka, Ollaala lubią tę wiadomość