Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuje za kciuki dziewczyny Dzidzia zdrowa, ufff Chłopiec na milion procent. Nawet było widać na usg jak mu siusiak stoi haha, pani doktor się smiała z tego Cała happy, pakuje się na weekend w góry Spontan
Miłego dniaEst, nowatorka, panda80, grosz_ek, kamenkaa, Jomi lubią tę wiadomość
Magda34
-
Groszek no powiedzmy ze hormony robia swoje
A moja imprezka sie dobrze udala. Dowiedzialam sie ze znajomi tez spodziewaja sie dziecka i maja termin na sierpien czyli miesiac po nas takze fajnie Emma bedzie sie miala z kim bawic wogole w naszej paczce teraz sie zacznie wysyp dzieci i slubow ( juz sie zaczelo). Wszyscy jestesmy po 30 stce i jakos juz tak najwyzszy czas hihi.
Ach juz bym chciala miec dzidzie obok siebie. Nie moge sie juz doczekac. Bede dumnie chodzila z wozkiem -
Est, żebyś wiedziała - zmęczenie mi się udziela, ale chyba bardziej zniecierpliwienie oczekiwaniem
na szczęście za oknem powrót wiosny - może małemu udzieli się wiosenna aura i zechce wyjść na słoneczko
coś w tym jest, że na około mnóstwo kobiet w ciąży albo par z małymi dziećmi -- u mnie w pracy chyba z 7 dziewczyn w ubiegłym roku zaszło w ciążę, a i kilku facetom szykuje się potomstwo.Est lubi tę wiadomość
-
JRY1984 wrote:Groszek ja też Ci zazdroszczę... zamień się ja chcę już dzidzie przy sobie a do 15 sierpnia jeszcze tak daleko...
Przeleci Ja też niedawno byłam w 11 tyg jak Ty i już mam 22 Ta ciąża mi szybko leci naszczęście, gorzej było w pierwszej, bo strasznie mi się czas dłużył...Chyba w zimę lepiej mi w ciąży Z córką chodziłam wiosna-lato a na jesień miałam rozwiązanie (październik). Nikt wtedy z mojego kręgu nie był w ciąży, zero dzieciMagda34