Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
JRY1984 wrote:Groszek ja też Ci zazdroszczę... zamień się ja chcę już dzidzie przy sobie a do 15 sierpnia jeszcze tak daleko...
Jry, tak jak Magda pisze - zleci szybko
ja już też chciałabym mieć maleństwo przy sobie, do tp 2 dni ale żadnych oznak
w sumie to mogłybyśmy się zamienić, ciąża mi służy, uwielbiam czuć ruchy maleństwa i strasznie, ale to strasznie denerwuje mnie to końcowe wyczekiwanie
jutro mam wizytę to zobaczymy co gin powieJRY1984 lubi tę wiadomość
-
grosz_ek wrote:Jry, tak jak Magda pisze - zleci szybko
ja już też chciałabym mieć maleństwo przy sobie, do tp 2 dni ale żadnych oznak
w sumie to mogłybyśmy się zamienić, ciąża mi służy, uwielbiam czuć ruchy maleństwa i strasznie, ale to strasznie denerwuje mnie to końcowe wyczekiwanie
jutro mam wizytę to zobaczymy co gin powie
A brzuszek masz nisko czy nadal wysoko? O której jutro wizytujesz?Magda34
-
Magda34 wrote:A brzuszek masz nisko czy nadal wysoko? O której jutro wizytujesz?
już opadł, mam wrażenie że z dnia na dzień jest niżej - albo może po prostu chcę, żeby tak było
wizytę mam na 10.oo -- no chyba żeby coś się w nocy ruszyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 19:23
Est lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki
Dzięki za miłe słowa:)
Groszek wyglądasz Cudownie, życzę szczęśliwego rozwiązania
Ja już jestem w domu, ale przywlekłam ze szpitala wirusa i męczy mnie ból gardła, temperatura i kaszel przeokropny. Na szczęście dzisiaj czuję się trochę lepiej, a buzia się powoli goi. Pozdrawiam serdecznie i wracam do łóżka...grosz_ek, Est, Magda34 lubią tę wiadomość
-
No i po wizycie. Lekarz potwierdził, ze szyjka jeszcze się trzyma, ale może po badaniu coś ruszy. Jeżeli nic się nie zmieni to wtorek-czwartek mam się stawić do szpitala.
Tak więc oczekiwań c.d.
Póki co wybieramy się dzisiaj na urodzinowe ciacho do mojej siostry
Panda, Ty to masz pecha z tymi choróbskami Zdrówka życzępanda80 lubi tę wiadomość
-
Magda34 wrote:Groszek to czyli Wasz ostatni weekend we 2 z mężem
Ile maluszek juz waży?
Faktycznie! o tym nie pomyślałam -to może być nasz ostatni weekend we dwójkę!
Tym razem gin nie robił USG więc nie mam nowych danych.
Również miłego weekendu życzę -idę zrobić sobie małe spa dla relaksu póki jeszcze mogę skupić się tylko na sobie
Est, Magda34 lubią tę wiadomość
-
No to poszliśmy dzisiaj do szpitala na ktg -tak dla naszego spokoju. U małego wszystko w porządku, na świat mu się nie spieszy. Lekarz zrobił usg i wyliczył że mały najmniej waży 4'296g +/-644g. Następne ktg myślę że w środę. Jeżeli nic się nie zmieni to w piątek na oddział i wywołanie. Biorąc pod uwagę wagę małego i moje gabaryty to prawdopodobnie będzie cc, ale to się okaże przy przyjęciu.
Tak więc ciąży c.d.
Magda34, Est, panda80 lubią tę wiadomość