Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynowatorka wrote:przykro mi...
Kiedy masz wizyte u gina? Moja to 1 dzidzia
27 kwietnia pierwsza wizyta, czyli za tydzień ciekawe czy będzie już serduszko
a na kiedy masz termin porodu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 18:36
-
Termin mam na 12 lipca. 27.04 to jeszcze wczesnie i przygotuj sie ze moze jeszcze nie byc serduszka, chociaz nie jest to powiedziane. Ja mialam 1 wizyte po 6 tygodniu i wtedy juz bilo ale dr powiedzial ze dopiero co zaczelo
Ps. Idziesz z mezem/partnerem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 19:04
-
nick nieaktualnyz mężem z mężem;) zawsze jeżdzę z mężem bo do doktorka mamy 150km, leczymy się w napromedice w Białymstoku u dr Wasilewskiego, ale później pewnie będę chodzic do kogos u siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 19:11
nowatorka lubi tę wiadomość
-
Ja wlasnie zastanawiam sie kiedy wybrac sie po raz pierwszy na wizyte. 1szego maja lecimy na tygodniowy urlop, wiec raczej przed koncem kwietnia. Myslalam o jego ostatnim weekendzie, ale im dalej, tym bardziej nie cierpliwa sie robie i mam ochote umowic sie na najblizsza sobote. Kiedy zaczyna Bic serduszko?
...więc teraz serca mam dwa... -
Majanna wrote:Ja wlasnie zastanawiam sie kiedy wybrac sie po raz pierwszy na wizyte. 1szego maja lecimy na tygodniowy urlop, wiec raczej przed koncem kwietnia. Myslalam o jego ostatnim weekendzie, ale im dalej, tym bardziej nie cierpliwa sie robie i mam ochote umowic sie na najblizsza sobote. Kiedy zaczyna Bic serduszko?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2016, 20:59
-
Witam, dziekuje za odpowiedzi. Umowilam sie na poniedzialek 25tego. Bede w 6t4d. Powinno juz byc widocznie serduszko.
Witaj orchidea!
Kamenkaa, a mialas wczesniejsze problemy z nadcisnieniem? Ja mam raczej odwrotny problem. Moje cisnienie spada czesto ponizej normy przy braku jakichkolwiek objawow typu zwroty glowy, sennosc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 20:53
...więc teraz serca mam dwa... -
Bardzo dziękuję za przyjęcie ☺
Jestem 32 letnią mamą 20 miesięcznego Szkraba.
W niedzielę testowaliśmy i mamy dwie kreseczki ☺
Na 18 mają zapisałam się do ginekologa. Myślę, że może pójdziemy wcześniej prywatnie.
Jestem bardzo szczęśliwa choć i trochę przerażona jak to będzie z dwójkąnowatorka lubi tę wiadomość
-
Majanna wrote:Witam, dziekuje za odpowiedzi. Umowilam sie na poniedzialek 29tego. Bede w 6t4d. Powinno juz byc widocznie serduszko.
Witaj orchidea!
Kamenkaa, a mialas wczesniejsze problemy z nadcisnieniem? Ja mam raczej odwrotny problem. Moje cisnienie spada czesto ponizej normy przy braku jakichkolwiek objawow typu zwroty glowy, sennosc...
właśnie że nigdy nie miałam teraz nie chce spaść ponizej 140 cały czas 147 juz nie wiem co robić mam doła ;/
ciśnienie pojawiło sie jakos w 14tyg cos takiego... -
Kamenkaa na pewno nie wolno Ci się denerwować!
Ja też miałam w pierwszej ciąży nadciśnienie,PIH.
Brałam dopegyt-tylko 3x1. Z ciśnieniem prawie 170/80 czekałam na IP 9h do przyjęcia.
Dużo odpoczywaj!! Musi być wszystko dobrzekamenkaa lubi tę wiadomość
-
Orchidea--> w ktorym tygodniu zaczeło Ci skakać Cisnienie ?
Majanna no mowi ze nie ma tragicznie ale jesli nie spadnie bede miec wcześniejszy termin porodu wyznacozny i pewnie cesarka a ja nie chce Cc wole Sn jak pierwsze Dziecko ... Bo Wiem ze Cc gorsza eh