Ciąża po CLO- komu się udało???
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:-) Takiego tematu tutaj jeszcze chyba nie ma a mysle ze bardzo pomocny.
Kochane, mam do was prośbę abyście pisały ,której z was udało się zajść w ciążę po kuracji CLO, i po jakim czasie. Ja jestem w trakcie pierwszej kuracji, dawka: 2x1.
Pozdrawiam !cedr697 lubi tę wiadomość
-
Jest kilka takich tematów na ovufriend. Wejdź tam na forum i jest dział starając sie z pomocą medyczną. Pozdrawiam
-
a mi się udało z clo zajść! co prawda starania były długie najpierw brałam clo 4 miesiące i nic później HSG i nic, laparoskopia 2 miesiące nic i kolejny krok z clo w pierwszym po laparoskopii i się udało
kejti91, Anna255, cedr697 lubią tę wiadomość
-
u mnie było to tak:
1 cykl - samo clo bez progesteronu - brak owulacji
2 cykl - okazało się, że nie mam progesteronu ;( znikona ilość więc brałam dupka + clo - ale musiałam przerwać, ponieważ miałam za dużą dawkę CLO i wystąpiło u mnie rozdęcie jamy brzusznej i wiadomo, brak owulacji.
3 cykl - dupek + normalna dawka clo i tadam zaciażyłam
do trzech razy sztukakejti91 lubi tę wiadomość
8.04.2014 [*] Mój aniołek ;* -
ja też zaszłam za pomocą CLO :
) w 2 cyklu pierwszy był przy normalnej dawce i nic mimo że piękna owulacja była, pęcherzyki piękne były i pięknie pękły.. w drugim cyklu dostałam podwójną dawkę i o to mój Szkrab ma już 17t2d w brzuszkukejti91, Foto_Anna lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w pierwszej ciazy udalo mi sie za 4 razem natomiat w 2 ciazy bralam 1tabsa 2 razy dziennie i nic nie uroslo i w drugim cyklu udalo sie zaciazyc biorac 2x2 pieknie urosly 3 pecherzyki z czego 2 pekly (do pekniecia bralam pregnyl )Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
nick nieaktualnykejt90 wrote:u mnie było to tak:
1 cykl - samo clo bez progesteronu - brak owulacji
2 cykl - okazało się, że nie mam progesteronu ;( znikona ilość więc brałam dupka + clo - ale musiałam przerwać, ponieważ miałam za dużą dawkę CLO i wystąpiło u mnie rozdęcie jamy brzusznej i wiadomo, brak owulacji.
3 cykl - dupek + normalna dawka clo i tadam zaciażyłam
do trzech razy sztuka
hejka czym sie objawialo u ciebie rozdecie jamy brzusznej? az sie wystraszylam, mozesz powiedziec w jakiej dawce bralas clo? ja obecnie biore 2xdziennie przez 5 dni (jak w tym cyklu mi sie nie uda, cos gin wspominal o 3 tabletkach - tylko to strasznie duzo) -
nick nieaktualny
-
Witajcie.Ja staralam sie z narzeczonym niecaly rok.Trzy ostatnie cykle (marzec kwiecien maj) byly stymulowane clo.Dwa pierwsze cykle clo 1x1 od 5 do 9 dnia cyklu(po tej dawce mialam tylko jedno jajeczko)plus monitoring i pregnyl na pekniecie jajeczka.W trzecim cyklu bralam clo 2x2 od 3 do 9 dnia cyklu i mialam az 3 dominujace jajeczka ten cykl byl udany,pomijajac fakt ze zrobil mi sie torbiel na jajniku i tak jestem przeszczęśliwa !
Kalendarz ciąży BellyBestFriendWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 17:59