Ciąża w Holandii
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie:)
U mnie weekend też szybko minął. No i mamy już nowe autko:) jest super. No i duże, także teraz zmieścimy się wszyscy i piesek też
Ja butów już od dawna nie zakładam na stojąco. A najlepiej mi w klapkach, wszystkie inne mnie cisną;(
Dziewczyny napiszcie mi jeszcze raz w których sklepach można odebrać paczkę dla dziecka i jak, bardzo proszę Ja tylko na stronie kruidvata się zapisałam,ale oni mi przysłali maila żebym w październiku po paczkę się zgłosiła. Z góry dziękuję :*ao12. lubi tę wiadomość
-
madzialena dzięki kochana. W sumie to wolałabym abyście mi napisały po prostu z jakich sklepów brałyście bo na tej stronie to tyle tekstu jest że już na samo dzień dobry nie chce mi się nad tym skupiać;(
Dziewczyny a kiedy do Was z kraamzorgu się odezwali? Bo ja prawie w 30 tygodniu jestem a nie dostałam od nich ani telefonu, ani listu, nic. -
ja zglosilam sie do kraamzorg w 16tc a w polowie lipca dostalam list ze 2 wrzesnia przyjda do mnie
Paczki odebralam w prenatal i etosie a po porodzie z aktem urodzenia w plusie albert heinie i jan linders z tego co sie dowiedzialamMadlen222 lubi tę wiadomość
-
No ja też dostałam list z kraamzorg że skontaktują się ze mną w 7-mym miesiącu ciąży. Na razie nikt się nie odezwał, fakt nadal jestem w 7 miesiącu. Myślicie, że czekać jeszcze czy napisać tam maila?
A żeby dostać paczkę z etosa i prenatala to trzeba na stronie internetowej się zapisać, tak? -
Hej dziewczyny weekend zleciał szybko troche sprzątania zakupów odwiedzilismy znajomych i dzis juz poniedziałek... co do macierzyńskiego mnie z pracy sami zgłosili, zdziwiłam sie bo myślałam ze musze to sama zgłosic ale dostałam list z uwv ze od 10 września ide na macierzyński. Z butami tez problem jak było ciepło to klapeczki a teraz juz niestety adidaski tylko ze nie moge w nich długo chodzic bo mnie pięty bolą. Do kramzorgu tez zgłosiłam sie jakos w 16 tc i odrazu powiedzieli mi ze odezwa sie pod koniec lipca i tak było teraz juz jestesmy po wizycie. Madlen ciesz sie masz więcej czasu na przygotowanie rzeczy dla dzidziusia:)a jak bardzo sie martwisz to moze zadzwon do nich i sie zapytaj kiedy ktos przyjdzie.
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
Martucha_ wrote:Hej dziewczyny weekend zleciał szybko troche sprzątania zakupów odwiedzilismy znajomych i dzis juz poniedziałek... co do macierzyńskiego mnie z pracy sami zgłosili, zdziwiłam sie bo myślałam ze musze to sama zgłosic ale dostałam list z uwv ze od 10 września ide na macierzyński. Z butami tez problem jak było ciepło to klapeczki a teraz juz niestety adidaski tylko ze nie moge w nich długo chodzic bo mnie pięty bolą. Do kramzorgu tez zgłosiłam sie jakos w 16 tc i odrazu powiedzieli mi ze odezwa sie pod koniec lipca i tak było teraz juz jestesmy po wizycie. Madlen ciesz sie masz więcej czasu na przygotowanie rzeczy dla dzidziusia:)a jak bardzo sie martwisz to moze zadzwon do nich i sie zapytaj kiedy ktos przyjdzie.
Jeszcze chwile poczekam, i wtedy napiszę e-mail do nich bo jak dzwoniłam ostatnio to tam nikt nie rozumiał po angielsku