Ciąża w Holandii
-
WIADOMOŚĆ
-
madziallena wrote:AO to masz bliziutko do domu
-
No my mamy 1100km ale ja mam swoje mieszkanie a rodzice i tescie pracuja w niemczech wiec z regoly jak jestesmyw PL to nikogo nie ma albo jedno z nich tesciowa tez pali jak smok.... ale naszczescie nie w domu... moj tez podpala w pracy i za cholere nie moge go oduczyc palenia...w domu ma zakaz wiec nie pali
-
Ale skrobiecie ja tesknie za PL ale nie mamy zamiaru wracac - w PL nie ma perspektyw na normalne życie niestety...
Czyli jak sie dzieci urodzą to musze jechac do Hagi i wyrobić im dokumenty? Inaczej pewnie nie bede mogla sie stad ruszyć z dziecmi -
my nie mamy za kim tesknic bo rodzenstwo mieszka w tym samym miasteczku co my w NL a rodzice pracuja w niemczech ino urlopy w PL ale teraz to juz sie skoncza czeste wypady do pl bo szkoda meczyc male dziecko...
Do Pl chcialabym wrocic jak dziecko mialoby rozpoczac szkole ale zobaczymy jak to bedzie... -
pestka86 wrote:Czyli jak sie dzieci urodzą to musze jechac do Hagi i wyrobić im dokumenty? Inaczej pewnie nie bede mogla sie stad ruszyć z dziecmi
-
(Set van 2 voedings-bh's 75B Zw/wit 1 14,99 -3,75 11,24
Totaal alle artikelen: 14,99
Korting: -3,75
Totaal na korting: 11,24
Verzendkosten: 4,90
Totaal te betalen: 16,14)
Przesyłka powinna do mnie dotrzeć 25-29 sierpnia.
Za przesyłkę płaci się 4,90e , ja wybrałam metodę płatności Acceptgiro (żółty blankiecik-rachunek)
A i korting 25% dostałam ponieważ jak się zapisałam na stronie h&m zgodziłam się na otrzymywanie newsow z ich sklepu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 17:32
-
Są już kombinezony na zimę dla dzieciaczków
http://www.hm.com/nl/product/99677?article=99677-B#article=99677-B
albo taki http://www.c-and-a.com/nl/nl/shop/babykleding/collectie/jacks/baby-snowsuit-129570-1.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 18:05
Madlen222 lubi tę wiadomość
-
jak na ceny holenderskie to wcale nie takie drogie, w PL też koło stówy albo ponad stówe trzeba dac. Ja nie wiem jaki rozmiar mam kupic. Narazie mam miśki z h&m wiec z kombinezonem wstrzymam sie do narodzin dzieci
ao12 dzieki za wskazówki odnośnie tych staników - też sobie zamówieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2014, 19:53
ao12., Madlen222 lubią tę wiadomość